Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 5. - Fontos feladatok várnak rád

Napi horoszkóp 2022. december 5. – Fontos feladatok várnak rád

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Még jó néhány nap hátra van az évből, a nagy hajtás még csak most kezdődik, bár eddig sem unatkoztál. De emellett foglalkozhatnál olyan dolgokkal is, amik valóban érdekelnek és persze nem mellékes a pihenés sem, mert enélkül a rendszer összeomlik, mint egy kártyavár. Akad még néhány váratlan helyzet is, de ez nem akadályoz meg abban, hogy felkészülhess a karácsonyra és az új évre is.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Minél inkább meg akarsz győzni valakit az igazadról, annál inkább úgy érzed, fel kell adnod a saját értékrended, mert áldozat nélkül nem lesz megoldás sem. Vajon megéri elmenni eddig, hogy valakit magad mellé állíts? Vedd észre, hogy csak az idődet vesztegeted és lépj tovább! Ez egy értelmetlen és lehetetlen küldetés!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Nem mindig sikerül elsőre megugrani minden akadályt, de emiatt nem kell elkeseredned. Persze szomorkodhatsz egy kicsit, de ne rágódj rajta, mint kutya a csonton! Lehet, hogy egy kicsit alacsonyabbra kell tenned a lécet, mert buktatók mindig is voltak, mindig is lesznek. Ha később nem vered le a lécet, következő alkalommal rakhatod magasabbra is. Sokat tanulhatsz ebből a helyzetből, ha nem adod fel azonnal.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ne akarj olyan dologról meggyőzni másokat, amiben soha nem fogtok egyetérteni. Vállald büszkén a véleményed, hiszen ez nem baj, ha kicsit kilógsz a sorból! Minden ember eltérő értékeket preferál, ebbe a küldetésbe úgyis beletörne a bicskád. Tedd, amit a szíved és az eszed diktál, a többiekkel ma nem kell foglalkoznod!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Valaki szeretne téged befolyásolni, mert nem tudja elképzelni, hogy képes vagy megvalósítani terveid és azt sem hiszi, hogy önálló döntéseket tudsz hozni. Most viszont felállhatsz és megmutathatod mindenkinek, hogy tévednek. Igenis rendelkezel annyi logikával és öntudattal, hogy képes vagy határozni és ok-okozati összefüggéseket találni. Mindenki a saját hibáiból tanul. Előfordulhat, hogy elhasalsz, de az csak neked fog fájni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Bizony az életben akadnak olyan szituációk, amikben nem tudjuk, mit tegyünk. Úgy érzed, bármelyik ujjadat harapod, az igenis fájdalmas lesz. Ám most nemcsak magadra, hanem szeretteidre is gondolnod kell, mert döntésed rájuk is hatással lesz. Igyekezned kell, hogy senki ne sérüljön, de nem lesz könnyű dolgod. Most minden figyelmedre és a fegyelmezettségedre is szükséged lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Mértani pontosággal tervezted meg a mai napot, úgy érzed, minden gördülékenyen halad majd. Ám rajtad kívülálló okok miatt borul minden. A tempó jóval lassabb lesz, de nem szabad kétségbe esned, különben biztosan deficites lesz a dolog. Rengeteg munkád és energiád van benne, nem sülhet el rosszul, csak koncentrálj!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Egy jó barátod kér tőled szívességet, amire gondolkodás nélkül mondanál nemet. Nem arról van szó, hogy nem segítesz szívesen, de ezúttal az illető túl messzire ment. Túl nagy áldozatot vár tőled, ráadásul biztosan rosszul jönnél ki belőle. Most el kell elővenned a logikádat, amivel elmagyarázhatod neki, hogy mindketten a mélybe zuhanhattok, ha ebbe belemész. Azonban találhattok egy arany középutat, ami mindenki számára elfogadható megoldást nyújt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Hétfőn szeretnéd felhívni magadra a figyelmet és ennek érdekében mindent el is követsz. Ezzel mindenkit szórakoztatsz, de csak addig, amíg képes vagy vicces és bohókás maradni. Ha meggondolatlanul, túl sokat beszélsz, kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad. Tudd, hol a határ, akkor nem érhet baj!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Gondoljon rólad bárki bármit, te igenis egy kemény, határozott ember vagy. Ma pedig a körülötted élők meg is tapasztalhatják ezt. Ha építeni szeretnéd a karriered, most jött el az idő, de ne feledd, semmi sincs ingyen! Akár még a főnököddel is szembe kell menned, hogy elérd az előléptetést. Éppen ezért ez a nap hullámhegyes, hullámvölgyes lesz, de minden perce aranyat fog érni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Könnyen lehet, hogy egyes helyzeteket túlreagálsz ahelyett, hogy azt tennéd, amit az illem megkíván tőled. Hirtelen haragra gerjedsz, ám ne feledkezz meg arról, hogy nem a „postás” a hibás. Szükség lesz az önuralmadra és ne fuss felesleges köröket, mert senkit nem érdekel a nyavalygásod! Inkább összpontosíts a munkára ahelyett, hogy magadat ás másokat is lefárasztasz!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Hétfőn kétségtelenül te leszel a legjobb a munkahelyeden. Néhány irigyed is előkerül, de neked nem kell tudomást venni róluk. Mostanában sok minden felkeltette az érdeklődésed, de csak annyit vállalj, amivel el is bírsz! Fordítsd több időt a kikapcsolódásra is, mert az év végi hajtásban nagy szükség lesz a pihenésre is!