2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 12. - Céltudatos szombat

Napi horoszkóp 2022. február 12. – Céltudatos szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Rendkívül fontos lenne, ha a szombatot a pihenésnek szentelnéd. Kimerültnek érezheted magad, hiszen sok minden történt veled az elmúlt hetekben. Ma könnyű ételeket válassz és igyál sokat. A gyógyteák és vitaminok helyre tehetik a szervezeted.

Bika (04.21. – 05.21)

Számodra is különleges lehetőséget ígér a szombat. Használd ki a lehetőséget, tervezz, kívánj, aztán pedig váltsd valóra az álmaidat! Írj le mindent, ami eszedbe jut, nehogy később elfelejtsd. Mostantól bármi megtörténhet, nem lenne jó, ha a feledékenységed miatt kimaradnál valamiből.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma érdemes átgondolnod a lehetőségeidet. Legyen az lakás-vagy autóvásárlás, párkapcsolat, családi vagy baráti kötelékek. Látnod kell a céljaidat magad előtt, így pontosan tudni fogod, milyen irányba tereld az életed.

Rák (06.22. – 07.22.)

Gondolkodtál esetleg azon, hogy tanulnál valami újat? Ha igen, a szombat kiváló lehetőségeket tartogat számodra. Érdemes körbenézned az interneten a különféle tanfolyamok, képzések között, egészen biztosan rábukkansz valamire, ami érdekel és amiben kiteljesedhetsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Még csak szombat van, de ennek ellenére érdemes energiát fektetni az új ötletek és célok megvalósításába. Jegyzetelj le mindent, semmi ne maradjon ki! Mérlegelj és csak ezután dönts! Most megváltoztathatod az egész életed. Miért ne kezdenéd el már ma?

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ezen a szombaton terveid szerint alakul minden. Ez a nap csakis rólad szól, arról mit szeretnél, hogyan és mikor. Sok terved van az idei évre, amikre rá kell pihenni. Lazíts a hétvégén annyit, amennyit csak tudsz! Kell az energia, ha neki indulsz a megvalósításnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai napra érdemes vizes programot választanod főleg, ha szeretsz úszni. Jót tenne neked a szauna, az úszás, a fürdőzés. A kimerítő hét után jó hangulatba kerülsz és elfelejtheted a munkát. Végre úgy szórakozhatsz, ahogy akarsz és senki nem ronthatja el a napod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton pihenj, amilyen sokat csak tudsz. Megnézheted a kedvenc sorozatod néhány évadát is vagy választhatsz szabadtéri programot szeretteiddel vagy a barátaiddal. Este áztasd magad a kádban, akár hangulatos zene, gyertyák mellett. Megérdemled a kényeztetést.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton érdemes a jövőbe tekintened. Ma új célokat is találhatsz ma. Akár egy listát is írhatsz arról, mit szeretnél megvalósítani és kivel. Ne halogasd tovább a jövőd építését, már túl sokat agyaltál rajta. Vedd kezedbe a gyeplőt és nyomás előre!

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton kötelező új célokat találnod magadnak. Vedd elő a kreativitásodat és gondold végig, milyen újdonságokba fektetnéd a tehetségedet és a képességeidet. A mai nap kiváló arra, hogy eldöntsd, milyen irányba szeretnéd terelni az életed.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai nap a pihenésé. A pároddal vagy a barátaiddal menj el egy fürdőbe vagy kirándulni, de ha nem szívesen mozdulnál ki otthonról, akkor is megvannak a lehetőségeid. Kuckózz be a tévé elé, nézz filmeket vagy a kedvenc sorozatod. A hideg sem lehet akadály, még tehetsz egy utolsó sétát a télben.

Halak (02.20. – 03.20.)

A párkapcsolatodban érdemes lenne újítanod egy kicsit. Ha bármit is unalmasnak, egyhangúnak, túlzottan is megszokottnak érzel, változtass rajta! Kérdezd meg a párodat, hogy ő minek örülne a legjobban, hisz egy apró változtatás is nagy boldogságot okozhat nektek. Szingliként pedig irány a nagyvilág, otthon nem talál rád a nagy Ő.

Ezek is érdekelhetnek