2022 november 29 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 13. - Érezd jól magad!

Napi horoszkóp 2022. február 13. – Érezd jól magad!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap a feltöltődés napja. Mozdulj ki és élvezd a tavasz közeledtét! Már csak egy fél hónap és itt a március, virágoznak a fák, fütyülnek a madarak és így tovább. Ha teheted, kirándulj egy nagyot, semmiképp se töltsd otthon a napot. Ugyan még tél van, de az idő sem lehet akadály, ma tedd, amit a szíved diktál!

Bika (04.21. – 05.21)

A vasárnapot töltsd a családdal! Eleinte talán nem különösebben érzel elhivatottságot a közös nagycsaládi ebédhez, de végül rájössz, hogy ma ez a legjobb program, amit választhattál. Talán többször is szervezhetnétek ilyen napokat, hisz mindenki nagyon jól érzi magát.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ez az a nap, amikor hat lóval sem lehetne téged otthon tartani. Vágysz a friss levegőre, a mozgásra és a szabadságra. A barátokkal, rokonokkal, testvéreiddel érdemes töltened a napot. A végén pedig boldognak és elégedettnek érezheted majd magad.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap kifejezetten energikusnak érzed magad. Nem kell megizzasztani magad, inkább egész nap sétálj, kirándulj és szívd magadba a friss levegőt. Este egy egészséges, de finom vacsorával is megjutalmazhatod magad, sőt, még egy baráti találkozó is belefér.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma minden okod meglesz a jókedvre. Vehetnél csak úgy, a játék öröméért néhány sorsjegyet. Ne gondolj a nyereményre, csupán add meg az esélyét, hátha. Ha nem is nyersz sokat, jó mókának találod majd. Egy finom vacsorára azonban biztosan futja a nyertes kaparósokból.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Már ma érezheted a változást a levegőben. Gondolkodhatsz azon, min szeretnél változtatni és mi maradjon a régiben. Az új évben sok minden megváltozott és még koránt sincs vége. Ha van párod, őt se hagyd ki a döntésből, hisz nagy valószínűséggel ő is szerepel jövőbeli terveidben.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Töltsd a barátaiddal a vasárnapot! Legyél nyitott minden lehetőségre, mert ma nagyszerű kapcsolatokat köthetsz, de csakis akkor, ha kimozdulsz otthonról. A négy fal között semmi esélyed és a kedved is rossz lesz. Indulás, nincs mire várnod!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egy kicsit talán kimerültnek érzed magad, de nem kéne egész nap az ágyat nyomnod. Vasárnap inkább tegyél valami igazán szokatlan dolgot, ami nem vall rád, amiről úgy gondolod, hogy veled sosem történhet meg. De igen, csak elhatározás kérdése!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nem akarsz otthon ülni egész nap. Szívd magadba a friss levegőt, nagyon rád férne már. Fogd a párodat vagy a legjobb barátodat és menjetek el valahova, csináljatok valamit együtt. A közös program feldobja majd a napod és még a vacsoraidőt is együtt tölthetitek. A koccintással azonban bánj csínján, holnap munkanap van!

Bak (12.22. – 01.20.)

Nem kell vasárnap is dolgozni, főzni, takarítani és vagy tovább. Ma pihenőnap van, töltsd eszerint azt! Ma végre a saját örömödre kellene programot választanod. Bármihez is van kedved, ne habozz, láss neki! Nem muszáj egyedül menned, hívd magaddal a párod vagy a barátaid, jó szórakozás lesz egy közös program.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnapra különleges programot válasszatok magatoknak a pároddal! Csináljatok közösen valami egészen eltérőt, olyat, amit például csak ritkán engedtek meg magatoknak. Légy ma nagyon kreatív, a képzeletednek semmi sem szabhat határt, élj vele!

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap a testi, lelki és szellemi egészséged a legfontosabb. Ma tegyél olyasmit, amit ritkán teszel vagy engedsz meg magadnak! Legyen az egy masszás, jó ételek vagy egy kirándulás. Bármit megtehetsz, amihez csak kedved van, na és persze, nem kell egyedül töltened a napot.

Ezek is érdekelhetnek