2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 15. - Újra formában vagy

Napi horoszkóp 2022. február 15. – Újra formában vagy

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden nagy lehetőség kínálkozik számodra, amit nem engedhetsz el csak úgy, ugyanis örökre bánnád. Ilyen vissza nem térő alkalom nem sűrűn van az ember életében, ezért kapva kapni kell az alkalmon. Ezúttal nem kell mindent feltenned egy lapra vagy feladni a biztosat a bizonytalanért. A kapu nyitva áll és neked csak be kell lépni rajta.

Bika (04.21. – 05.21)

Általában véve biztonsági játékos vagy, de ma ez nem játszik. Váratlan helyzetbe kerülve kell kockázatot vállalnod, méghozzá nem is kicsit. Nagy a felelősség, még a lábad is megremeg ettől. Bizony van, amit nem tudsz befolyásolni, ezért kénytelen leszel fejest ugrani az ismeretlenbe. Nem lesz könnyű, de sokat fogsz tanulni és kihozhatod magadból a legtöbbet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nem vagy oda a változásokért, mindig többször végig gondolod, hogy akár egy apróságon változtass-e. Most viszont eljött az idő, hogy kilépj a komfortzónádból, lezárt bizonyos ügyeket és tovább lépj. Nem kell félned, pontosan tudod, mire vagy képes és meddig mehetsz el.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden rendkívül frusztrált vagy, egy bizonyos szituációban nem érzed jól magad. Sajnos fogalmad sincs, hogy mássz ki ebből a helyzetből és azt sem érted, mit keresel egyáltalán benne. Ne ess kétségbe, csak egy jó taktika kell ahhoz, hogy a lehető legrövidebb úton lezárd a kavalkádot. Amint sikerül kidolgoznod ezt, kimászol a gödörből.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Igyekszel másoknak megfelelni, de eközben teljesen elfeledkezel magadról. Mielőtt mások teljesen a fejedre nőnek, állj egy pillanatra és gondolkozz el azon, hogy mi a fontos számodra! Az, hogy te légy sikeres vagy az, hogy másoknak csalj mosolyt az arcára? Menedzseld a saját dolgaidat, céljaidat, ne másokét!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Sokat akart a szarka, de nem bírta a farka. Ugye neked is ismerős ez a mondás? Túl vakmerően vállaltál be valamit, amibe most beletörik a bicskád. Úgy tűnik, nem tudsz megbirkózni a feladattal. Mindenkinek vannak korlátai, ahogy neked is. Kérj segítséget, mert egy tapasztaltabb emberrel meg tudod oldani a problémát és elsajátíthatod a dolgok csínját-bínját.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Végre minden körülmény ideális ahhoz, hogy változásokat eszközölj jelenlegi életedben. Pontot tehetsz azoknak az ügyeknek a végére, amik oly régóta nyomasztanak. Újra nyugodt lehet az életed és végre nem kell a szőnyeg alá söpörnöd semmit. Leesik a teher a válladról és már koncentrálhatsz a céljaidra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Valamiben nagyon bizonytalan vagy, ezért tanácsot kérsz mindenkitől, aki közel áll hozzád. Azt azonban ne várd el, hogy megmondják neked, mi tévő legyél. Bár mindenki máshogy foglal állást, ezekből összegyúrhatsz egy jó megoldást. Ezáltal te döntöd el, hogyan tovább, mégis kaptál egy erős löketet a döntés meghozatalához.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Olyan ember vagy, aki, ha megígér valamit, akkor azt be is tartja. Ugyanezt pedig másoktól is elvárod. Ám nem mindenki ilyen önérzetes, mint te. Éppen ezért valaki nagy csalódást okoz neked, ugyanis akkor hagy magadra, amikor már nyakig ülsz a pácban. Sajnos most magadra maradtál, de így megmutathatod, hogy egyedül is kikászálódsz a legnagyobb slamasztikából is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Izgalmas kaland elé nézel a hét második napján, amibe legszívesebben azonnal fejest ugranál. Ám mielőtt tényleg ezt tennéd, gondolkozz józanul és gondolj át mindent töviről hegyire. Fel kell készülni a váratlan helyzetekre is, nem szabad helyzetelemzés nélkül beleugrani a mély vízbe. Nem hajt a tatár, egy nap alatt nem lehet megváltani a világot, ezt ne feledd!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden csúcsformában vagy, senki és semmi nem állíthat meg. Jókedved átragad a többiekre is és pozitív hozzáállásodnak köszönhetően szívesen kérnek segítséget tőled. Jöhet ma bármilyen váratlan helyzet, akadály, probléma, nem foghat ki rajtad. Este lesz mit ünnepelni, kellemes estét tölthetsz el kollégáid társaságában, ha mindenki vevő rá.

Halak (02.20. – 03.20.)

Végre a saját céljaidért küzdhetsz, megtaláltad az utat, amin járnod kell. Most már minden befektetett energia, fáradtság megéri, mert mindig egy lépéssel közelebb kerülsz álmaid megvalósításához. Nincs szükség veszélyes manőverekre, megy minden a maga útján.

Ezek is érdekelhetnek