2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 17. - Légy türelemmel!

Napi horoszkóp 2022. február 17. – Légy türelemmel!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Túlvállaltad magad egy kicsit, túl sok feladatot teljesítését szeretnéd egy napba belesűríteni. Úgy érzed, a héten már nem lesz rájuk idő, ha ma nem fejezed be őket. De te is tudod, hogy a sietség kapkodáshoz vezet és minden befejezetlen marad. Készíts egy pontos tervet, mert csak azt követve tehetsz pontot minden feladat végére és dőlhetsz hátra elégedetten a nap végén.

Bika (04.21. – 05.21)

Jól haladsz egy bizonyos úton, a baj csak az, hogy figyelsz a jelekre. Túl sok akadályba ütközöl, ezért nem ártana irányt változtatnod. Csak egy kicsit balra vagy jobbra mozdulj el és máris sokkal könnyebb lesz a haladás. Lehet, hogy egy kicsit több energiát emészt fel ez a változtatás, de kétségtelenül meg fogja érni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Feladataid végeláthatatlanok, arról már nem is beszélve, hogy mindennap újabb és újabb kihívásokat tartogat számodra. Ez a hét bizony egy próba az élettől, de téged ez sem tántoríthat el, hiszen már látod a célszalagot, amit át kell szakítani. Többen is megpróbálnak kizökkenteni, de ha a cél lebeg a szemed előtt, akkor minden zavaró tényezőt képes vagy kizárni és sikerre vinni az ügyet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Úgy érzed, semmi sincs rendben, de nem szeretnéd, ha ezt bárki észre venné rajtad. Sokáig azonban nem titkolhatod, mert egy idő után mindenről lehull a lepel. Pontosan tudod, kire számíthatsz a bajban, ezért keresd fel őt minél hamarabb és mondd el neki, mi nyomja a szíved! Megkönnyebbülsz és bizonyára segítséget is kapsz az illetőtől.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Valaki, aki viszonylag közel áll hozzád, teljesen nevetségessé tesz mások előtt. Nem érted, mivel szolgáltál erre rá, sőt azt sem, hogy mire volt ez jó. Ezúttal azonban ne lapíts, hanem adj hangot csalódottságodnak és kérj magyarázatot! Tudasd az illetővel, hogy nem szórakozhat veled, mert benned emberére akad.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Már régóta készülsz pontot tenni egy ügy végére, ami már nem tűr halasztást. Mindent aprólékosan kiterveltél, ám ennek ellenére is váratlan meglepetés ér. Most viszont nem rezelhetsz be, cselekedj úgy, ahogy az eszed és a szíved diktálja. Az élet mindig próbára tesz, de te keményen állod a sarat és ez most is így lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön minden úgy alakul, mint egy álom. Nem ütközöl akadályokba, semmilyen zavaró tényező nem hátráltat. Ma még arra is marad időd, amire eddig nem. Munka után közös programot is szervezhetsz a barátaiddal vagy családoddal, mert neked is megjár a kikapcsolódás és a pihenés.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nincs egy felesleges perced sem, ezért idegesít, hogy egy helyben toporogsz. Mivel nem várhatsz a végtelenségig, meg kell sürgetned a dolgot. Ha arra vársz, hogy mások összeszedjék magukat, akkor ebből nem lesz semmi. Vedd kezedbe az irányítást, mert ezúttal te befolyásolod a történéseket.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Felgyorsulnak körülötted az események, csak kapkodod a fejed és nehezen követed az eseményeket. Imádod a pörgést, ezért nincs ellenedre, ha zajlik az élet. Végre felkavarodott az állóvíz, nem egy helyben topogsz. Ha képes vagy tartani a tempót, akkor nagyobbat léphetsz előre, mint eredetileg gondoltad.

Bak (12.22. – 01.20.)

Álmaid megvalósulása csak egy karnyújtásnyira van tőled, de te annyira félsz a kudarctól, hogy nem nyúlsz utána. Vetkőzd le a kishitűségedet és kapj az alkalmon. Ha sikerül visszanyerned az önbizalmad, akkor nem lesz előtted akadály. Menni fog ez, csak akarnod kell, nem álmodozni róla, tenni is érte.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A sok tennivaló mellett semmi időd nem marad magadra. Az azonban csak rajtad múlik, hogy alakul a napod. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, ezért a lehetőség adott. Próbáld ki, hogy teszel mindenre és csak azzal foglalatoskodsz, ami téged boldoggá tesz. Gazdálkodj az időddel, neked is jár a szórakozás!

Halak (02.20. – 03.20.)

Szorult helyzetbe kerülsz, a megoldást pedig mindenki tőled várja. Általában könnyen megoldasz mindent, de ez most neked is fejtörést okoz. Nem ismered a kiutat, de megtalálhatod, ha bevonod a többieket. Igazi csapatként dolgozva, kimászhattok a gödörből és ismét te lehetsz a nap hőse.

Ezek is érdekelhetnek