2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 18. - Húzós péntek

Napi horoszkóp 2022. február 18. – Húzós péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Valaki minden mozdulatodat figyeli és szeretne minél előbb fogást találni rajtad. Nem akarsz konfliktusba keveredni az illetővel, inkább azon igyekszel, hogy ne kövess el hibát, mert akkor lesz miért, beléd kötnie. Vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is, minthogy állandó megfelelési kényszerrel küzdj. Csak tedd a dolgod, mindenki hibázik néha, de akkor sem történik katasztrófa.

Bika (04.21. – 05.21)

Annak ellenére, hogy imádod a kalandokat és ma bele is keveredsz egybe, nem vagy oda a dologért. A helyzet most nem kiszámítható, mint általában, ezért szeretnél minél előbb túlesni rajta. Ez érthető is, hiszen közeleg a hétvége, amikor eszed ágában sincs munkával foglalatoskodni. Használd ki maximálisan a hét utolsó munkanapját, aztán koncentrálhatsz a pihenésre és a szórakozásra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Bár már péntek van, eszméletlen tempót diktálsz, nincs feladat, ami kifoghatna rajtad. A hétvége akár hamarabb is megkezdődhet és te átadhatod magad a pihenésnek. Ma még olyan személyekkel is találkozhatsz, akikkel mély beszélgetésbe bonyolódhatsz, ami a jövőd szempontjából is fontos lehet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken sok akadály gördül eléd, de ennek ellenére is lelkes maradsz, ugyanis már látod magad előtt a fantasztikus eredményt. Mindent meg is teszel azért, hogy ezt elérd, így igazán büszke lehetsz magadra. Kitartásod meghozza a gyümölcsét, így lesz mit ünnepelni a hétvégén.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szinte a semmiből kerekedik hatalmas vita pénteken. Nemcsak, hogy elragadnak az érzelmeid, túl mész minden határon. Sok feszültség ért mostanában, de ez nem ok arra, hogy másokon töltsd ki a dühöd. Még a lelkiismeret-furdalás is gyötörni fog, hogy egy hozzád közel álló illetőt bántottál meg, ezért minél hamarabb kérj bocsánatot, hogy a hétvége békében, nyugalomban telhessen.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken sokan lógatják a lábukat körülötted, amíg neked határidőre kell befejezned egy munkát. Természetesen, hogy bosszankodsz emiatt, de tedd ezt félre és összpontosíts, mert csak így végezhetsz hatékony és precíz munkát, ráadásul időre. Utána jöhet a pihenés, de most nincs menekvés, ezt még ma be kell fejezned.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Maximalista ember vagy, mindig igyekszel kihozni magadból a legtöbbet. Ám ma valami miatt elakadsz és úgy érzed, a cél előtt kell feladnod mindent. Túlságosan kishitű vagy, ezért szedd össze magad, képes vagy rá! Többet érhetsz el, ha magabiztos vagy, mert negatív érzésekkel nem érdemes belekezdeni semmibe.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egy hozzád közel álló személy kér tőled tanácsot, te mégsem akarsz belebonyolódni a dolgokba. Ám most nem kerülheted el a válaszadást, mert téged is felelősségre vonhatnak. Nem egyszerű ez az ügy és úgy érzed, közöd sincs hozzá, de tévedsz. Higgadj le, akkor megtalálod a probléma forrását és persze a megoldást is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szereted a kiszámítható dolgokat és mindent előre eltervezel, nem ugrasz fejest az ismeretlenbe. De az élet nem ennyire kiszámítható, fel kell készülni a váratlan helyzetekre is. Van, amikor a sors közbeszól, ezért ne ragaszkodj görcsösen az elveidhez, terveidhez, mert könnyen előfordulhat, hogy ez vezet a bukáshoz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Miért kapsz bele egyszerre több dologba? Bírod a terhelést, de ha túlvállalod magad, szembe kell nézned a következményekkel. Annak érdekében, hogy elkerüld a kudarcot, gondold végig, melyik feladat élvégzése élvez elsőbbséget. Te is tudod, egy fenékkel nem lehet több lovat megülni, eszerint cselekdj!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Úgy oldod meg a problémákat, ahogy más nem, de ma még neked sem lesz könnyű dolgod. Diszkréten kell kezelned a felmerülő helyzetet, mert ezt most nem lehet nagy dobra verni. Nagyot bukhatsz a hiba miatt, ha ez kiderül. Képes vagy orvosolni a problémát még azelőtt, hogy bárki rájönne. Ez tesz téged ennyire nagyszerűvé.

Halak (02.20. – 03.20.)

Sikerorientált vagy és képes vagy túlhajtani magad még akkor is, amikor egyáltalán nincs erre szükség. Dicséretes ez a kitartás és hozzáállás, de meg kell találnod a határaidat és azokon belül maradni. Ne áldozz fel mindent és legfőképp magadat, időként lazítani is kell! Erre való a hétvége, ami most következik!

Ezek is érdekelhetnek