2022 október 2 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 2. - Ne add fel!

Napi horoszkóp 2022. február 2. – Ne add fel!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán nem a várakozásaidnak megfelelően alakul a nap, úgy érzed az egész egy nagy káosz. Szeretnéd elkerülni az összeomlást, ezért kapkodásba kezdesz, de ez csak ront a helyzeten. Nem oldhatod meg a problémát, ha nem nyugszol le. Az ügy végére még ma pontot kell tenni, de nem minden mindegy alapon. Koncentrálj az eredményre, akkor képes vagy elérni a sikert.

Bika (04.21. – 05.21)

Szeretnél egy kicsit kimozdulni a komfortzónádból, de úgy érzed, nincs erre időd sem. Csak a munkával vagy elfoglalva, otthon is sok a teendő. Nos, ezzel sokan vannak így, mégis arra van idő, amire te szeretnéd. Ha most nem szerzel élményeket, akkor mikor? Fő, hogy boldog légy és élvezd az életet, a munka ezúttal megvár.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Van valami, ami nem úgy halad, ahogy szeretnéd. Akár munkahelyi, akár magánéleti ügyről van szó, nem könnyű elhárítani az eléd került akadályt. A feladás pedig szóba sem jöhet, ennél sokkal többre vagy képes. Szerezd vissza az önbizalmad, akkor megoldod a dolgot!

Rák (06.22. – 07.22.)

A siker sosem hullik az öledbe, ezt jól tudod. Meg is küzdöttél mindenért, amid van és ez most sincs másként. Hosszú ideje dolgozol egy ügyön, de az eredmény nem akar jönni és ez elkeserít. Mindig lehetnek váratlan akadályok, de ezeket le kell küzdened. Kell még egy kis kitartás és erő, hogy élvezhesd munkád gyümölcsét.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Van valami, amit nagyon szeretnél megszerezni magadnak, pedig több figyelmeztető jelet is kaptál már. Ne hagyd ezeket figyelmen kívül, mert nagy bajba sodorhatod magad! Attól, hogy megkaparintod, amire vágytál, nem biztos, hogy jó üzletet csinálsz. Valóban szükséged van rá? Megéri az áldozat? Ezen gondolkodj el!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Felszínesen ismerni valakit, nem jelent semmit. Ne alkoss véleményt még azelőtt, hogy valóban megismered az illetőt. Első látásra, tettre vagy mondatra nem lehet alapozni, hiszen nem tudhatod, az a személy milyen utat járt be. Hagyj időt magatoknak, hiszen Róma sem egy nap alatt épült fel, nem igaz?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nagy szükséged van arra, hogy mások elismerjenek, pedig annál nagyobb dicséret, minthogy elégedett vagy magaddal nem létezik. Minden beleadsz a munkádba, ne várj folyton visszaigazolásra! Ne tedd, amit tenned, a megérzéseid sosem hagynak cserben! Ne azon rágódj, mit gondolnak mások, tégy saját belátásod szerint!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Úgy érzed, csak magadban bízhatsz, senkire nem számíthatsz. Olyan helyzetbe kerülsz, amelyben szükség lenne egy segítő kézre, de biztos vagy benne, hogy esélyed sincs kilábalni belőle. Ám most nagyot tévedsz, mert a segítség akkor érkezik, amikor te már feladtad. Ugye, hogy nincs minden veszve?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egyszerre többfelé tudsz figyelni, több fronton is képes vagy helytállni, de minden elem lemerül egyszer. Nem csodálkozz, ha fáradt vagy, nem lehetsz állandóan a topon. Ki kellene kapcsolódnod, legalább egy kicsit, mielőtt teljesen kimerülsz. Nagy botlásnak nézel elébe, ha nem így teszel. Szükség van erre? Szerintünk nincs!

Bak (12.22. – 01.20.)

A sors fintora, hogy újra elővegyél egy régi, lezártnak gondolt ügyet. Most viszont nem takarhatod le egy ronggyal, pontot is kell tenned a végére. Egy olyan helyzet adódott, amiben nem is tehetsz másként. Menni fog ez, csak légy erős és határozott!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mindig, mindenáron bizonyítani akarsz, de nem felelhetsz meg mindig mindenkinek. Ha valaki bizalmatlan veled szemben, az az ő gondja, nem a tiéd. Ne akard lenyűgözni az illetőt, mert állandóan ezen fog kattogni az agyad! Ne add fel az önbecsülésed, mert ezzel jócskán átléped a határaidat!

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai napon minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy változtass a körülményeiden. Minden ideális terved megvalósításához, semmilyen zavaró tényezőt nem kell belekalkulálnod. Az apró részletekre azonban figyelj, mert az ördög sosem alszik. Sok a buktató, de ez csak akkor okoz problémát, ha nem koncentrálsz eléggé.

Ezek is érdekelhetnek