2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 22. - Embert próbáló nap a mai

Napi horoszkóp 2022. február 22. – Embert próbáló nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Családod egyik tagja nagyon felidegesíthet téged a folyamatos akadékoskodásával. Engedd el a mondandóját a füled mellett! Persze könnyedén leszerelheted úgy is, hogy nem alkalmas az idő erre a beszélgetésre és majd visszatértek rá pár nap múlva. Ettől még nem mondasz neki nemet, de ezzel elhalaszthatod a dolgot egy kis időre.

Bika (04.21. – 05.21)

A többiekkel ellentétben te nem is érzed olyan nagyon nehéz napnak a mait. Ennek oka valószínűleg az, hogy sokkal szívósabb és kitartóbb vagy mindenkinél és azt is megszoktad már, hogy bármikor hozhat számodra az élet nehézségeket, akadályokat. Nem bírja a terhelést, de szerencsére te nem tartozol közéjük.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden nem találod a helyed, de ez egyáltalán nem véletlen. Úgy érzed, az életed nagy változás előtt áll, ez pedig feszültséget kelt benned. Légy optimista, ugyanis nincs okod keseregni, mostantól minden csak jobb és jobb lesz! Bízz magadban, szinte bármire képes vagy!

Rák (06.22. – 07.22.)

Mivel rendkívül érzékeny típus vagy, ezért gyakran megérzed a változásokat. Kedden különösen furcsa érzéseid támadnak. Még nem sejted, mi van a levegőben, de nem kell aggódnod, most csakis jó dolgok várnak rád. Minden álmod teljesülhet és már nem is kell olyan sokáig várnod erre.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma teljesen olyan vagy, mint aki téli álmot alszik. Kedvetlen, enervált lehetsz egész nap, sőt, még a hangulatod sincs a helyzet magaslatán. Rád férne most néhány nap pihenés és lazítás. Ha megengedheted magadnak, felejtsd el a munkát mára, esetleg vegyél ki szabadságot erre a hétre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A keddi nap egyik nyertese kétségkívül te vagy. Ma érdemes tervezned és előre gondolkodnod. A munkádat a magad ütemében és rendjében csináld, de a megfelelő kommunikációnak ma is fontos szerepe lesz. Ebben pedig rendkívül jó vagy.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Számodra kifejezetten nehézkesen indul a kedd. Úgy érzed, ólomlábakon jársz és nem találod a helyedet. Sokkal lassabb vagy a szokásosnál, úgy érzed, ennek a napnak soha nem lesz vége. Ne ússz árral szemben, hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, mert ezzel nagyban megkönnyíted majd a dolgod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma úgy érzed, hogy mindenki ellened fordul és túlságosan is szigorúan bírál téged, pedig nem teljesen így van. Bármit is mondanak neked a többiek, ne vedd támadásnak! Ha csak a feladataid teljesítésével leszel elfoglalva, senki nem köthet beléd és a munkaidő is gyorsan elrepül.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden a fegyelem játssza a főszerepet, ugyanis sok dolog lesz, ami elterelheti a figyelmed, ha hagyod. Ne engedj a kísértésnek! Jobb, ha inkább teljesen láthatatlan maradsz, ne akarj belefolyni mások magánéletébe, csinálj úgy, mintha senki nem is lenne körülötted.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden két lábbal állsz a földön, ennek köszönhetően pedig nagyon hatékonyan és gyakorlatiasan intézel mindent. Ne foglalkozz a környezeteddel, a panaszokat pedig meg se halld! A többiek problémája nem a te problémád, nem is neked kell megoldani azokat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma semmiképp ne adj hitelt egyetlen információnak se, legalábbis addig ne, amíg nem ellenőrizted annak valósságát! Könnyen lehet, hogy a hírvivő sem az igazságot mondja, ő is csak valamilyen félreértés áldozata lett. Ezek a hírek pedig nemcsak a munkádat, hanem a magánéletedet is érinthetik. Légy nagyon óvatos!

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden a kérdések napja lesz, ugyanis semmiben sem lehetsz biztos. Ne alkoss magadban véleményt előre semmiről és senkiről, előbb informálódj! A válaszokból nagyon gyorsan összeáll majd a teljes kép, ami segít tisztábban látni a dolgokat.

Ezek is érdekelhetnek