2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 21. - Vonulj vissza!

Napi horoszkóp 2022. február 21. – Vonulj vissza!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem lesz könnyű számodra a hétfő, mert sok családi problémát kell megoldanod. Sajnos a félreértéseket, vitákat sem kerülheted el, ezért jobban is teszed, ha most inkább ráhagyod arra, aki kezdeményezi mindezt. Ma úgyis csak elbeszélnétek egymás mellett, néhány nap múlva világosabban láttok mindketten és felül emelkedhettek a gondokon.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn türelmetlenebbé válhatsz, vagy ami még kevésbé jellemző rád, egyre inkább érdekelni kezdenek a különböző pletykák. Maradj megbízható, szavahihető és titoktartó típus, aki mindig is voltál. Semmiképp ne engedj a kísértésnek és ne foglalkozz mások magánéletével, mert semmi közöd hozzá!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha pénzügyi tanácsra lenne szükséged, akkor mindenképpen várj a döntéssel még néhány napot! A hétfő ugyanis nem az a nap, amikor használható javaslatokat kapsz, de az is lehet, úgy felpörget a szakértő, hogy azt sem tudod, merre van az előre. Ne dőlj be az “okos” tanácsoknak, aludj még néhány napot az ügyre!

Rák (06.22. – 07.22.)

A hét első napján nagyon sokat gondolsz a múltra, amivel addig semmi baj sincs, amíg nem ragadsz bele az emlékezésbe. Nem jó, ha összezavarodnak az érzéseid, amikben eddig száz százalékosan biztos voltál. Térj vissza a jelenbe minél hamarabb, ideje a jövőre koncentrálni!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Finoman szólva sem állítható, hogy hétfőn jó formában leszel. Az legalább pozitív hír, hogy a munkádhoz, a karriered fellendüléséhez kapsz egy nagyobb lökést. Ma végezd úgy a munkád, ahogy szoktad és ne várd, hogy bárki is elismerje az erőfeszítéseidet. Az is meglesz, de még nem ma.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn nem lesz könnyű megértetni magadat. Valójában különösebb erőfeszítéseket sem kell tenned ezért, ehelyett inkább nézd át a terveidet és a határidős feladatokat. Ma olyasmit vehetsz észre, ami korábban elkerülhette a figyelmedet. Ezzel pedig sok felesleges kört spórolhatsz magadnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Rendkívül mozgalmas napra számíthatsz hétfőn. Ne lepődj meg, ha egyre több régi emlék és még több régi ismerős vagy kolléga kerül elő a semmiből. Valószínűleg van még velük valami dolgod, mivel véletlenek bizony nincsenek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nem úgy indul számodra a hétfő, ahogy azt szeretnéd. Sokan sokfélét mondanak neked, ami kicsit össze is zavarhat téged és azt sem tudod, hogyan kéne kihámoznod a rengeteg információ közül az igazságot. Ne agyalj most ezen, idővel kitisztul előtted a kép, csak légy még egy kis türelemmel!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn a háttérben kell maradnod, bármennyire is szeretnéd, ma nem körülötted forog a világ. Úgy végezd a munkád, mintha ott se lennél, csak csendben és nyugodtan. Ma sokkal jobban jársz, ha nem hívod fel magadra a többiek figyelmét.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét első napja olyan múltbéli eseményeket hoz elő, amire nem készültél fel vagy amiről azt gondoltad, hogy már régen lezártad. Nos, nagyon úgy tűnik, ezt a problémát inkább csak a szőnyeg alá söpörted megoldás helyett. Fogd fel ezt egy új lehetőségnek, amikor végre tisztázhatod és lezárhatod a múltbeli félreértéseket.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma légy nagyon körültekintő, válogasd meg, kinek szavazol bizalmat és kinek adsz a véleményére! Hétfőn rengeteg információ és pletyka is a füledbe jut, amiknek egyáltalán nem kellene hitelt adnod. Másoknak továbbadni pedig főleg nem, ugyanis a végén te járhatsz pórul.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hét első napján valamilyen múltbéli eseményt kell a helyére tenned. Szerencsére van még időd mindent nagyon alaposan átgondolni. Ne kapkodj és ne siess el semmit! Ez a beszélgetés várhat még egy kicsit, hogy érlelődjön benned ezt a sztrori.

Ezek is érdekelhetnek