2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 24. - Ma sem fogsz unatkozni

Napi horoszkóp 2022. február 24. – Ma sem fogsz unatkozni

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön elveszítheted a magadba vetett hitedet, ráadásul ok nélkül. Miért kételkedsz magadban állandóan? Sok mindent elértél már, csak fel kellene tenned a pontot az i-re és tudod is, mit kell tenned ennek érdekében. Szedd össze magad és semmi nem állíthat meg!

Bika (04.21. – 05.21)

Ma valaki biztosan kihúzza nálad a gyufát. Lehet, hogy párod túl önfejű és nem hallgat rád, de egy kollégád is feszegetheti a határaidat. Akárhogy is lesz, hagyj rájuk mindent, mert bármibe akarnak belevágni, az biztosan halott ügy lesz. Megakadályozhatnád ugyan, de ezúttal jobb, ha maguk jönnek rá és tanulnak belőle.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma kifejezetten jó napod lesz, ugyanis a munkában sikert sikerre halmozol. Főnököd is megdicsér, sőt, feljebb is léphetsz egy szinttel. A többiek irigykedhetnek egy kicsit, de ne törődj ezzel, mert keményen megdolgoztál az előléptetésért és a fizetésemelésért.

Rák (06.22. – 07.22.)

Amikor pénzről van szó, zseniálisan képviseled a saját érdekeidet. Persze ebben nincs semmi rossz, hiszen mindenkinek meg kell küzdenie azért, amije van. Ma szinte hihetetlen lehetőségek kapui nyílnak meg előtted, amiken, ha belépsz nem fogod megbánni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Könnyen előfordulhat, hogy csökkenni kezd a bevételed, de ez még nem jelenti a világ végét. Ugyanis mindezt el is kerülheted azzal, hogy nem veszel részt pénzügyi vitákban és kétes üzletekben. Most a legfontosabb, hogy biztosra menj, gondolkodás nélkül fejest ugrani most nem aktuális.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Sok minden történt veled mostanában, éppen ezért nyitottnak kell lenned a változásokra. Neked és partnerednek is el kell fogadnia azt, amit az élet hoz, mert most nem tudtok tenni ellene. Csak így működhet a kapcsolatotok is, hiszen, ha ti is egymás ellen fordultok, a mélybe zuhanhattok, onnan pedig lehetetlen kimászni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön biztosra mehetsz, ugyanis bármit teszel, sikerrel zárul. Legyen szó szerződéskötésről, adás-vételről vagy párkapcsolatról, ma egyenesbe kerülsz. Semmin ne kapd fel a vizet, hiszen lehetnek apróbb akadályok, amiket meg tudsz oldani egyedül is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön könnyen előfordulhat, hogy valaki az agyadra megy. Neked pedig semmi kedved hallgatni mások panaszáradatát, hiszen enélkül is rengeteg dolgod van. A békesség kedvéért azonban ne utasítsd el az illetőket még akkor se, ha a téma egyáltalán nem érdekel. Mondd, hogy nem érsz rá, majd később szakítasz rájuk időt, így nem lesz sértődés a vége.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma a párkapcsolatodban akadhat probléma. Úgy érzed, képtelen vagy közös nevezőre jutni pároddal, ez pedig nagyon felbosszant. Pénzügyi vita vethet árnyékot harmonikus kapcsolatotokra, de csak akkor, ha hagyod. Egyedülállóként pedig éppen a pénz lehet az oka annak, hogy távol tartod magad az emberektől és félsz a szerelemtől. Ez azonban nem mehet így sokáig, mert tényleg magányos maradsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön jó napod lehet, ugyanis több pénz állhat a házhoz, mint gondoltad. Minden csoda három napig tart, ne hagyd, hogy a plusz bevétel is csak eddig tartson. Nagyobb tartalékra tehetsz szert, ha most okoson gondolkodsz és jól bánsz a pénzzel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön egy kollégádból lehet a barátod. Lehet, hogy korábban nem jöttetek ki egymással, de minden változik, ahogy ti is. Megtaláljátok a közös hangot és talán azt is elfelejtitek majd, hogy miért nem kedveltétek egymást azelőtt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön nem érzed magad a legjobban. Nem kell megijedned, nem betegség áll a háttérben, inkább lelki eredetű a baj. A lelki megrázkódtatásnak komoly fizikai tünetei is lehetnek, de a mélyére nézve, elmúlik a rosszullét, szédülés, nátha és így tovább. Ha kimerült vagy, akkor pedig sok-sok pihenés szolgálja majd az egészséged.

Ezek is érdekelhetnek