2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 28. - Lenyűgöző vagy! Ragyogj!

Napi horoszkóp 2022. február 28. – Lenyűgöző vagy! Ragyogj!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem vagy egy otthon ülős fajta, minden féle-fajta társasági esemény érdekel. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni és a szerelemben is kalandokra vágysz. Ám, ha van párod, nagyon meg kell gondolnod, hogy egy megingásnak mik a következményei. Ragyogásoddal mindenki figyelmét felkeltheted, de egy jól működő kapcsolatot nem érdemes kockára tenni egy egy éjszakás kalandért.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn nagyobb önbizalommal esel neki a munkának, mint egyébként a hét első napján szoktál. A főnököddel azonban nem érdemes vitába szállnod, mert ma akármilyen lenyűgöző vagy, ő nem meggyőzhető. Azt pedig végképp ne hagyd, hogy valaki belerángasson egy kölcsön felvételébe, mert ez később sok gondot okozhat neked.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn rendkívül sikeres leszel, bármibe fogsz, minden arannyá válik a kezeid között. Ha tanulni szeretnél, még ma jelentkezz egy tanfolyamra, de egy új állás ajánlata is kecsegtető lesz számodra. Minden részletet igyekezz alaposan átgondolni, de ne húzd az időt, mert lemaradsz a nagy lehetőségről!

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn a munka terén szerencsésnek mondhatod magad és meg kell erőltetned magad, megéri majd. Nem vagy valami pörgős a hét első napján, de ezen mindig lehet javítani. Ma nem lazíthatsz, inkább húzz még egy lapot tizenkilencre, nem fogod megbánni. Adj bele mindent, most bármit elérhetsz!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn jól érezheted magad, ha szabadságon vagy, elfelejtheted a munkahelyi feszültséget, gondokat és a főnököd követeléseit. Ha párod is otthon van, nem is lehetne békésebb, harmonikusabb napotok, ha pedig nem, akkor igazán azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Ám, ha dolgoznod kell, óvakodj a bizarr és kényelmetlen helyzetektől, ma nem kerülhetsz ki belőlük nyertesen!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Egy komoly, magabiztos és megbízható ember vagy, főleg, ha munkáról van szó. Amit megígérsz, azt betartod, amit elvállalsz, azt teljesíted is. Ma azonban inkább lógatnád a lábad, amit meg is tehetsz, ha éppen szabadságon vagy. Ellenkező esetben azonban oda kell tenned magad, mert nem lesz könnyű napod, de a végén biztos lehetsz benne, hogy elégedetten dőlhetsz hátra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn nyugodt szívvel nézz a tükörbe, ugyanis akármelyik nemet erősíted, rendkívüli formában vagy. Egyszerűen ragyogsz, bárkit leveszel a lábáról egyetlen mosollyal, nem is indulhatna jobban a hét. Arra azonban figyelj, hogy ne dőlj be egy ajánlatnak se, mert nem minden arany, ami fénylik! Ne a pénz legyen a döntőbíró, vannak ennél sokkal fontosabb feltételek is, amik előnyödre válnak majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Már nincs szükség erőfitoktatásra, mert végre megbecsülnek a munkahelyeden is. Mostantól olyan feladatokra számíthatsz, amiknek teljesítése egyenes út az előléptetéshez. Az is előfordulhat, hogy a későbbiekben a saját magad főnöke leszel, ráadásul jó vastag bankszámlával.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn mindenkit meglephetsz, ugyanis céltudatos és magabiztos vagy, ami egyébként nem jellemző rád mások előtt. Minden okod meg is van arra, hogy bizakodó légy, hiszen új lehetőségek nyílnak meg előtted, ami nemcsak plusz jövedelmet, hanem elismerést is hoz számodra.

Bak (12.22. – 01.20.)

Megjelenésed kifogástalan, te magad vagy a stílus, ahogy szól a mondás. Hétfőn mások arcára is mosolyt csalsz, semmi sem lombozhatja le jó kedved. Rendkívül lazán kezeled a kapcsolataidat, még annak ellenére sem riadsz vissza egy kis flörttől, ha állandó partnered van. Ám ennél tovább egy lépést se, mert nagy bajba kerülhetsz!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Érzéki kisugárzásod nagyban hozzájárul ahhoz, hogy felejthetetlen napot és/vagy éjszakát tölts a pároddal. Szingliként pedig bárki fejét elcsavarhatod, ugyanis ma olyan vonzó vagy, hogy senki nem tud ellenállni neked. Munkahelyeden kreatív és sikeres, este pedig az éjszaka sztárja leszel.

Halak (02.20. – 03.20.)

Tombol benned az újdonságok utáni vágy és semmi nem állhat az utadba, hogy beteljesítsd a sorsod. Az események felpörögnek, de ahelyett, hogy kapkodod a fejed, tartsd a lépést! Pontosan tudod, merre tovább, ezért nincs min gondolkodni, ragadd meg az alkalmat! Ha pedig párkapcsolatról van szó, nem mondhatsz nemet. A jó döntés, ha hagyod magad sodródni az árral.

Ezek is érdekelhetnek