2022 október 2 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 6. - Gondterhelt vasárnap

Napi horoszkóp 2022. február 6. – Gondterhelt vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap nem vagy a topon, nem érzed jól magad a bőrödben. Túlságosan fáradt, folyamatosan hajtod magad, ami kimerültségedhez vezet. Ez pedig előbb-utóbb a környezetedre is hatással lesz. Hétvége van, engedd el magad és lazíts, szórakozz! Engedd ki a fáradt gőzt, hogy visszatalálj önmagadhoz!

Bika (04.21. – 05.21)

Engedj el minden zavaró gondolatot, ne foglalkozz azzal, mit gondolnak rólad mások! Csakis te vagy a fontos, ne azzal légy elfoglalva, hogy másoknak megfelelj! Hamarosan úgyis belefáradsz ebbe, nincs szükség több áldozathozatalra! Éld a saját életed, elégedett lehetsz azzal, amid van. Élvezd a pillanatot, vasárnap van, elérkezett az énidő.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap egy olyan feladatot kapsz, amihez tapasztalatlannak érzed magad. Bár nem dolgozol, az élet mindig ellát új kihívásokkal. Úgy állj hozzá, hogy meg tudod csinálni, különben összeroskadsz a teher alatt. De hagyj időt a pihenésre is, elvégre vasárnap van, a munka csak holnap kezdődik.

Rák (06.22. – 07.22.)

Régóta tetszik valaki, akit ideje meghódítanod. Valahogy fel akarod hívni magadra az illető figyelmét. Nyiss felé vagy őszintén beszélj vele az érzéseidről! Az egyenes út a legkönnyebb és talán csalódni sem fogsz, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy az érzés kölcsönös. Párban élőként megerősítheted kapcsolatod, hiszen a mai nap csak a tiétek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Munkád nem volt hiábavaló, befektetéseid megtérülni látszanak. Mindenki elismer, de ma zárd ki a munkát. Vasárnap van és a szeretteidnek szüksége van rád, a társaságodra. Fújd ki magad, mert a következő hét sem lesz túl könnyű és kell az energia a következő akadály megugrására.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Bármikor segítségre szorulsz, tudod, hogy számíthatsz a szeretteidre, barátaidra. Te is teljes mellszélességgel mellettük állsz, ha szükséges és szembe szállsz értük bárkivel. Nem kell álarcot viselned, nem kell másnak mutatnod magad, mint aki vagy. Töltsd velük a vasárnapot, ez lesz az igazi kikapcsolódás számodra!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha egy komoly döntés vagy választás előtt állsz, vegyél számba minden tény, körülményt, mert egy elhamarkodott döntés rosszul sülhet el. Vázold a forgatókönyvet, gondold végig a folyamatot, mert sok a buktató. Még nem késő változtatni és jó döntést hozni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Most már ne add fel, a cél néhány méterre van tőled. Később megbánod, ha most feladod, hiszen ez azt mutatná, hogy nincs benned elegendő kitartás. Senki sem mondta, hogy könnyű lesz, de te megcsináltad. Elégedett és büszke lehetsz, már csak át kell szakítanod a célszalagot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Rengeteg munka, veríték és szenvedés árán tartasz ott, ahol most vagy. Ne hagyd, hogy munkád gyümölcsét mások arassák le ls élvezzék. Kitartás, rengeteg elszántság és fárasztó nap, hét, esetleg év áll a hátad mögött, hosszú utat tettél meg. Éppen ezért ragaszkodj ahhoz, hogy a babérokat is te arasd le, hiszen te érted el mindezt, saját erődből. Ma viszont pihenj, hiszen még vasárnap van.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ne elégedetlenkedj mindig, éppen ott vagy, ahol lenned kell! Viszont, ha magasabbra teszed a lécet, áldozatokat kell hoznod a cél elérése érdekében. Sajnos vagy nem sajnos nem vagy olyan szerencsés, hogy minden az öledbe hulljon, meg kell dolgoznod érte. De ezáltal büszke lehetsz magadra, mert saját erődből értél el mindent.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Az utóbbi időben túlvállaltad magad és a hullámok kezdenek összecsapni a fejed felett. Ideje lenne lassítanod és ezt megteheted mai is, különben rossz vége lesz. Nem tudsz megfelelően koncentrálni, ezért hibára hibára halmozol. Igyekezz pihenni és feltöltődni, hogy holnap már minden flottul mehessen.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hét utolsó napján egy kis hibába esel, ugyanis olyasmit mondasz, amit nem lenne szabad. Persze azonnal meg is bánod a kiejtett szavakat. Mindenkinek vannak rossz napjai, úgyhogy ne agyalj, hanem igyekezz kiküszöbölni a problémát. Könnyen szépíthetsz és helyre hozhatsz mindent.

Ezek is érdekelhetnek