2022 október 3 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 7. - Merj élni!

Napi horoszkóp 2022. február 7. – Merj élni!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagyon igyekszel, de valami mégsem úgy sül el, ahogy azt szeretted volna. Talán megfordul a fejedben, hogy fel kéne adnod az egészet, de ez nem jó ötlet. Bánni fogod, hiszen rengeteg időt töltöttél azzal, hogy megvalósítsd elképzelésed. Higgadtan gondold végig, mielőtt bármit teszel, ne hozz felelőtlen döntéseket!

Bika (04.21. – 05.21)

Megállás nélkül azon munkálkodsz, hogy másoknak megfelelj, de ez nem lehet életcél. Nemes lélek vagy, de teljesen háttérbe szorítod önmagad. Mások boldogsága nem lehet fontosabb a tiédnél, ezért összpontosíts a saját céljaidra, tennivalóidra és a munkádra. Ha ezen felül van erőd és kitartásod, jöhetnek a többiek is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn nem kis kihívás vár rád, aminek egyáltalán nem örülsz. Kicsit meg is ijeszt és legszívesebben elmenekülnél. De ezzel a hozzáállással soha nem jutsz előrébb. A sikerért meg kell küzdeni, nem hullik az öledbe. Sokkal keményebb annál, minthogy megfutamodj. Szedd össze magad és nézz szembe a kihívással! Menni fog!

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn a sarkadra kell állnod, mert valaki olyan dolgokat mond rólad vagy neked, ami egyáltalán nem igaz. Pletykálni sem szép dolog, de hazudni pláne nem az. Nézz szembe az illetővel és világosítsd fel, hogy veled nem ajánlatos kikezdeni, mert meg fogja bánni. Persze nem folyamodnál durva dolgokhoz, de ha nagyon akarsz, keresztbe tudsz tenni neki és ezt ő is tudja.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nem vagy egy elveszett ember, mindig felvállalod a véleményed még akkor is, ha ez másnak nem tetszik. Ám a nagyszájúságnak is megvannak a hátulütői. Őszintének lenni jó dolog, de vannak olyan helyzetek, amikor jobb hallgatni. Gondolkodj mielőtt megszólalsz, akkor nem kerülsz kínos helyzetbe.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Rendkívül szkeptikus voltál egy üggyel kapcsolatban, de ennek ellenére részeredmény már mutatkozik. Nem is gondoltad volna, hogy jó úton haladsz a siker felé, mégis el kell ismerned, hogy nem nyúltál mellé, amikor belefogtál ebbe a projektbe. Menj tovább az úton, eléred, amit akarsz!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Már a hét első napján frusztrált vagy és ezzel most nem tudsz mit kezdeni. Bosszant a dolog, ezért fordulj tanácsért egy baráthoz, kollégádhoz vagy a párodhoz. Ők mindig meg tudnak nyugtatni, legyen szó bármiről. Kicsit bonyolult a dolog, de ketten meg tudjátok szüntetni ezt a kellemetlen érzést.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn nagy boldogság ér, olyan dolog történik, amire nem számítottál. Sokat dolgoztál érte, mégsem hitted, hogy álmod valóra válhat. Most már megmártózhatsz a sikerben, mert mindent magadnak köszönhetsz. Lesznek irigyeid, de ne foglalkozz ezzel, nem éri meg!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Általában nem keresed a kalandot, nem szívesen mozdulsz ki a komfortzónádból. Ám most jön egy változás, ami nem engedi, hogy továbbra is kényelmesen üldögélj. Engedd át magad az élvezetnek, ezúttal felejtsd el a kötelességeket, hiszen az élet nemcsak munkából áll.

Bak (12.22. – 01.20.)

Mindenről van véleményed, főleg arról, ami mostanában a munkahelyeden történik. Ám még nincs itt a megfelelő alkalom arra, hogy hangoztasd is azt. Tartsd kordában az érzéseidet, mert mások nem értenék meg a kiakadásod. Így nem kell magyarázkodnod és a megspórolod a bocsánatkérést attól, akit akaratlanul megbántanál.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn egy barátod kiönti neked a szívét és azt várja, hogy megértsd őt. Bár úgy teszel, mint aki egyetért vele, pedig minden porcikád tiltakozik ellene. Ki kell várnod az alkalmat, hogy elmond neki, mit gondolsz valójában, de nem azonnal. Ha eljön a pillanat, légy óvatos és finoman tudasd vele, amit már ő is tud, csak nem akarja elismerni. A jó barát olyan, min te.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn egy kollégád igyekszik sarokba szorítani téged, de nem hagyhatod magad. Sokan vannak körülötted, akik szeretnek taktikázni, de ha éber vagy, ők húzzák a rövidebbet. Sok mindent elértél már, nem kell bizonygatnod, mire vagy képes. Tudod jól, az nevet, aki utoljára nevet!

Ezek is érdekelhetnek