2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. február 8. - Mint a karikacsapás...

Napi horoszkóp 2022. február 8. – Mint a karikacsapás…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai napod pontosan úgy alakul, ahogy azt előre eltervezted. A munka jól halad, akár még együtt is ebédelhetsz kedveseddel. Kollégáid szívesen segítenek neked a feladatokban, hisz ma rengeteg dolog van, amit mindenképpen meg kell csinálni. Túlóra nélkül, mindannyian időben haza is mehettek.

Bika (04.21. – 05.21)

Jól indul a nap, együtt reggelizhetsz a pároddal, ez pedig örömmel tölt el. A munkahelyeden ugyan rengeteg a feladat, de neked ez ma nem jelent gondot. Pörögsz, mint egy taxióra, így mindennel időben el is készülsz. Este vidd el vacsorázni párodat, ne engedd, hogy ma ő főzzön.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nagyon lelkesen indul a mai napod, jó kedved pedig senki sem ronthatja el. Mindenki tudja a dolgát, így semmilyen akadály nem adódik ma. Szerelmeddel töltsetek el együtt néhány romantikus órát!. Menjetek el vacsorázni vagy moziba, ez az este csak a kettőtöké.

Rák (06.22. – 07.22.)

Húzós nap elé nézel, de egyáltalán nem érzed ettől rosszul magad. Felállítottál egy fontossági sorrendet, ha pedig az ütemtervnek megfelelően haladsz, akkor semmi probléma nem adódhat. Néhány feladatot megoszthatsz kollégáiddal is, így mindenki időben elhagyhatja a munkahelyet és végre lesz egy szabad estétek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kellemes csalódást okoz neked egy kollégád. Eddig folyamatosan mindenben ellened volt, de ma fordul a kocka. Végre ő is belátja, hogy semmi rosszat nem akarsz és nem is akartál, ezek után még talán közös projektet is vállalhattok, fogtok tudni csapatban dolgozni. Munka után egy pohár bor mellett meg is beszélhetitek régi sérelmeiteket.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden pozitív hangulatban vagy, energikusan és vidáman ébredsz. Kollégáidnak is feltűnik jó kedved, néhányukra pedig át is ragasztod majd azt. Gördülékenyen folyik majd a munka is, semmi nem akadályoz meg abban, hogy időben otthon légy. Párod határtalan örömmel fogadja, hogy nem túlórázol és talán még egy finom vacsorával is meglep majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ez a kedd nagyon izgalmas lehet számodra. Bármin is töröd a fejed, legyen az egy tanfolyam vagy utazás, itt az ideje, hogy tervezni kezdj. Sokat dolgoztál az elmúlt időszakban, arról már nem is beszélve, hogy nem jársz sehova. Most már a lehetőségek is jobbak, mint tavaly, ne habozz, készíts egy jó tervet!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden akár olyan extra jövedelemhez juthatsz, amire nem is számítottál. A költségvetésedben eddig nem szerepelt ez az összeg, de ez nem azt jelenti, hogy azonnal el is kell tapsolni azt. Jól jön az még később is, főleg, ha gyűjtesz hozzá, hogy megvedd, amire oly régóta vágysz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha valamilyen vállalkozásba vagy közös projektbe kezdesz barátaiddal vagy családtagjaiddal, ne feledd, szóban megállapodni bizonyos dolgokról egyáltalán nem kézenfekvő dolog. Ez hatalmas hiba lehet, ugyanis ezek a tényezők később vitás helyzeteket produkálhatnak.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden nagy lelkesedéssel fognál bele valamibe, de a körülményeket ne hagyd figyelmen kívül. Mindennek megvan a maga menete, egy lépést sem szabad kihagyni. Ha szükséges, kérj segítséget valakitől, de ne ugorj bele az ismeretlenbe!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai napod sikere a kreativitásodon és a rugalmasságodon múlhat. Ügyelned kell arra, hogy a minden nyilvánosan történjen, hogy senki ne köthessen bele egy lépésedbe sem. Nagyon jó ötleteid vannak, amelyeket meg kell valósítanod anélkül, hogy bárki keresztbe tenne neked.

Halak (02.20. – 03.20.)

Teljesen természetes dolog, hogy örülsz azoknak a sikereknek, amelyeket a közelmúltban elértél, ez pedig a pénzügyeiden is rengeteget segít. Fontos a pozitív hozzáállás, de azért maradj két lábbal a földön! Hatalmaskodással és fölényeskedéssel csak ellenségeket szereznél magadnak.

Ezek is érdekelhetnek