2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 10. - Erőltetetten indul a hét

Napi horoszkóp 2022. január 10. – Erőltetetten indul a hét

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai napon egy kifejezetten érdekes információcserének leszel fültanúja. Azonban nem szabad mindent készpénznek venni, hisz a rossz nyelvek sok mindent beszélnek. Emellett valakinek feltett szándéka, hogy eltérítsen terveidtől, céljaidtól. A lehetőség, amit kínál nagy, de túl sok a buktató.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn az egyik ismerősödről vagy családtagodról olyan dolgok derülnek ki, amiket álmaidban sem gondoltál volna soha. Egy váratlan helyzet nyitja majd fel a szemed és egy teljesen új képet fest az illetőről. Sok kérdés merül fel benned, de ezeket egyelőre ne fogalmazd meg, mert nem tudnád türtőztetni magad.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn csalódni fogsz valakiben, akiben eddig teljesen megbíztál és csodáltál. Túlságosan naiv vagy, hamar bizalmat adsz mindenkinek. De jó pap is holtig tanul, itt az ideje, hogy változtass ezen a szokásodon, így a jövőben elkerülheted, hogy bárki hátba szúrjon téged.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn kétségek gyötörnek valamivel vagy valakivel kapcsolatban. Ne hamarkodj el semmit, előbb informálódj és bizonyosodj meg a dolgokról. Lehet, hogy nincs baj, csak valaki ármánykodásának áldozata vagy, esetleg egy egyszerű félreértés történt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma egy teljesen új lapot kezdhetsz egy régi ismerősöddel. Azonban újra meg kell ismerned az illetőt, mert sok idő telt el az utolsó találkozásotok óta, már semmi nem a régi. Légy óvatos, mert ennek a régi-új kapcsolatnak lesz anyagi vonzata is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagyon figyelj oda arra, hogy kivel osztod meg intim titkaidat, na és persze arra is, hogy kinek a füle hallatára teszed ezt. Valaki a környezetedben ugyanis egyáltalán nem megbízható. Minden rosszul sülhet el, ha nem vagy elég óvatos. Inkább hallgass, az a biztos!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn erős késztetést érzel arra, hogy feladd eddigi munkádat. Egyelőre azonban csak tégy egy próbát, mert nem biztos, hogy neked való a dolog. Ha egy hobbiról van szó, akkor viszont ne habozz, újdonságokra fel! Kell valami vérpezsdítő az életedbe!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma valakivel nézeteltérésbe keveredsz. Mindegy, hogy egy családtagodról van szó vagy egy kollégádról, hagyj magatoknak egy kis időt! A nap végére közös nevezőre juthattok. Ha nem engedsz, a felgyülemlő harag hatalmasat fog robbanni. Most neked kell az okosabbnak lenned.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A hét első napján valakivel könnyen összeveszhetsz, mert nem vagytok egy véleményen. Mielőtt azonban nagyobb vita lenne belőle, vegyél egy mély levegőt és gondolkodj el azon, megéri-e, hogy elrontsd a következő napok hangulatát is. Ugye, nem ér ennyit az egész?

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn valaki nehéz döntés elé állíthat, méghozzá azért, mert az illető komoly bajban van. Hallgasd meg, mi a probléma, addig semmiképp se tégy semmit! De légy óvatos, mert te is belekeveredhetsz és ebből csakis rosszul jöhetsz ki.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Okozhat neked némi feszültséget, hogy ma egyáltalán nem tudod befogni a szád. Nem mindenki bírja a kritikát és az sem mindegy, hogy adod az illető tudtára. Igyekezz kíméletes lenni, így megőrizheted a nyugodt hangulatot kollégáid körében.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn valakitől egy érzelmes telefonhívás érkezhet és az illető nagyon maga alatt van. Beszélj meg vele egy időpontot, amikor találkozhattok. Hallgasd meg őt türelmesen, próbáld megvigasztalni, de tanácsot semmiképp se adj neki, ugyanis vannak olyan részletek, amikről egyelőre mélyen hallgat.

Ezek is érdekelhetnek