2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 14. - Hagyd magad mögött a múltat!

Napi horoszkóp 2022. január 14. – Hagyd magad mögött a múltat!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Túlságosan zárkózott vagy mostanában, pedig valaki odavan a stílusodért és a kisugárzásodért. Ne utasítsd el a közeledést, hiszen el tudod dönteni, hogy milyenek az illető szándékai. Egy beszélgetést mindenképpen megér a dolog, ne mondj azonnal nemet!

Bika (04.21. – 05.21)

Úgy érzed, belekevertek valamibe, pedig szó sincs erről. Mivel tévesen ítéled meg a helyzetet, komoly veszekedés kerekedhet. Ehelyett inkább győződj meg róla, hogy mi történt valójában, járj utána az igazságnak! Ne bánts meg senkit, mert végül te leszel az, akinek bocsánatot kell kérnie.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha nem vigyázol arra, kinek és mit mondasz, akkor könnyen felborzolhatod a kedélyeket. Mondhatsz valami szaftosat, valami megbotránkoztatót, amiben senki sem óhajt állást foglalni. Persze vállald nyugodtan a véleményed, hiszen csak azt mondod ki, amit a többiek nem mernek. Mondanivalós stílusa azonban egyáltalán nem mindegy.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken felkínálnak neked egy lehetőséget, amire lehetetlen nemet mondani és amit el sem akarsz hinni. A kockázat ugyan nagy, de neked kell eldönteni, hogy tizenkilencre húzol-e még lapot. Nagyot nyerhetsz, de mindent el is veszíthetsz. Nehéz a döntés, de örökre véget vethetsz a bizonytalanságnak.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ne rohanj fejjel a falnak! Hirtelen felindulásból nem lehet döntést hozni vagy megoldani egy problémát. Mielőtt ringbe szállsz, racionálisan kell gondolkodnod, különben ezt a csatát biztosan elveszíted. Zárj ki mindent és csak erre koncentrálj!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az egyik barátod egyenesen a vesztébe rohan és úgy érzed, nem tehetsz ellene semmit. Szeretnéd megóvni a kudarctól, de ezúttal nem tudod őt meggyőzni. Őszintén elmondhatod a véleményed, felvilágosíthatod a következményekről. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, te mindent megtettél, amit lehetett, a döntés viszont az ő kezében van!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nehezen tudod elfogadni, hogy le kell mondanod a győzelemről, mert ez a hajó már elment. Gondolkodj el azon, hol hibáztál, mert ezáltal megtalálhatod a megoldást és erősebb leszel. Több akaraterővel és kitartással eléred a sikert, hiszen az magától nem hullik az öledbe.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Számodra van egy nagyon fontos ügy, amiben kudarcot vallottál, de ennek oka pontosan ismert. Hagyod, hogy mások elbizonytalanítsanak, az sulykolva beléd, hogy alkalmatlan vagy a feladatra. Ne hallgass a kívülállókra! Tudod, mire vagy képes, néhány pofára esés benne van a pakliban. Állj fel, porold le magad és menj tovább! Menni fog!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Sajnos hajlamos vagy olyan dolgokhoz ragaszkodni, amiket már régen el kellett volna engedned. Pedig ez az egyetlen megoldás, ugyanis többet már nem hozhatsz ki belőlük. Vedd lazábban az életet! Szabadulj meg a láncaidtól, mert enélkül soha nem fogsz előre lépni!

Bak (12.22. – 01.20.)

Valaki szívességet kér tőled, de te nem akarsz kötélnek állni. Nem értesz egyet az illetővel és azt sem tudod, hogy mondj nemet anélkül, hogy megsértenéd őt. Ebbe a játékba most nem szállhatsz be, szóval légy őszinte! Ezzel nem bántod meg és jó példát is állítasz előtte, hiszen az illető sokat tanulhat a példádból. Ő is rájön, hogy ostobaság miatt nem ütheti meg a bokáját.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Beleszürkülsz a hétköznapokba, de ma valami felkavarja az állóvizet. Olyan esemény történik, amire soha nem gondoltál volna. Az illető pedig, aki felráz, eddig egyáltalán em állt közel hozzád. Jó érzéssel tölt el, hogy vannak még olyan emberek, akik akkor bukkannak fel, amikor a legnagyobb szükség van rájuk.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kissé kétségbeejtő számodra, hogy nem úgy haladnak a dolgok, ahogy te szeretnéd. Emiatt frusztrált vagy, de most nem tudod befolyásolni az eseményeket. Nem tudod, min kellene változtatnod ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön. Az lenne a legjobb, ha a kispadról figyelnéd a történéseket, mert ezekből tanulva megtalálod majd a megoldást.

Ezek is érdekelhetnek