2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 15. - Változtass, ne hátrálj meg!

Napi horoszkóp 2022. január 15. – Változtass, ne hátrálj meg!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Eleged van abból, hogy semmi említésre méltó nem történik veled, míg a többiek körül pezseg az élet. Úgy érzed, szélmalomharcot vívsz, amiből csak rosszul jöhetsz ki. A monotonitáson azonban neked kell változtatni. Te mindig pörögsz, ne hagyd, hogy teljesen ellaposodj! Az nem te lennél.

Bika (04.21. – 05.21)

Úgy érzed, életed egysíkú, egyetlen kihívással sem kell szembenézned. Ugyanakkor ez csak rajtad múlik, hiszen változás nélkül nem történik semmi. Az élet sok mindent tartogat még számodra, de ne várj, menj a dolgok elébe! Bátor vagy, ezúttal te keresd a kalandokat!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Mindig pontos terveid vannak és minél különösebb bökkenő nélkül haladsz a kijelölt úton. Ennek ellenére úgy érzed, valami nagyon nem stimmel. Mégsem úgy alakul, ahogy szeretnéd. Nem tudod, hol a bibi, úgyhogy állj meg egy pillanatra és keresd a porszemet a gépezetben! Hamar megtalálod a probléma forrását, amit aztán hamar korrigálhatsz is.

Rák (06.22. – 07.22.)

Túl sok mindenbe vágsz bele egyszerre, de előbb-utóbb elveszíted a fonalat. Mielőtt összecsapnak a hullámok a fejed felett, alakíts ki egy rendszert, különben mindent hibára halmozol. Ne szaladgálj mérgezett egér módjára, eszeveszett kapkodás helyett haladj szép sorjában, akkor minden rendben lesz, ráadásul hiba nélkül.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha egy olyan ügyért harcolsz, ami számodra elsőbbséget élvez, akkor azért mindent képes vagy feláldozni. Még a figyelmeztető jeleket is figyelmen kívül hagyod, nem bírsz megállj parancsolni magadnak. Ezúttal azonban az egészségedet is kockára teszed, de semmi sem lehet olyan fontos, hogy te magad légy az áldozat. Ugye, te is így gondolod?

Szűz (08.24. – 09.22.)

Túl sok kudarc ért az elmúlt időszakban, már sokkal óvatosabb vagy. Azelőtt gondolkodás nélkül fejest ugrottál bármibe, ma viszont már megfontolt vagy és alaposan utána jársz a dolgoknak. Ha megtalálod az aranyközéputat, akkor kihasználhatod a kínálkozó lehetőségeket és többé nem esel pofára.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma valaki segítségért fordul hozzád, mert egyedül nem képes megbirkózni a problémával. Ez jó érzéssel tölt el, hiszen feltétlen bizalmat élvezel, ugyanakkor nehéz helyzetbe is kerülsz. Mégse hezitálj, mert megvannak a megfelelő eszközeid és tapasztalatod ahhoz, hogy kihúzd az illetőt a bajból. Ő hálás lesz neked, te pedig büszke lehetsz magadra. Kettőt egy csapásra, nem igaz?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Valamit nagyon, szinte görcsösen próbálsz elérni, ezért pedig bármit képes vagy feláldozni. Ám sorra kapod a figyelmeztető jeleket, de téged ezek egy cseppet sem érdekelnek. A jelek világosan mutatják a bajt, ezért gondold végig a következményeket! Ugye nem is olyan fontos megszerezned ezt a valamit? Van, ami megéri a kockázatot, de ez nem az!!!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma kényszerhelyzetbe kerülsz és nem tudod, mit tegyél. Bár talpraesett és határozott vagy, most mégis kétségbe esel. Nem vagy hozzászokva az ellenálláshoz, az elutasításhoz, de az igazadért küzdeni kell. Ne szégyellj megszólalni és elmondani, mit gondolsz, állj ki magadért és az elveidért!

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagy csalódás ér, mert egy személy, aki fontos számodra csúnyán átver. A bizalom oda lesz és elkeseredettségedben nem tudod, mi tévő légy. Zárd ki a külvilágot és gondold végig dolgokat, mert lehet, hogy eddig rosszul ítélted meg a helyzetet és ebben rejlik a probléma. Adj időt magadnak, ne rohanj az ismeretlenbe!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma felszínre tör egy probléma, amit már régen meg kellett volna oldanod. Sok bosszúságot okozott már annak idején is, ezért minél előbb le kell szabadulj meg tőle! Nem érdemes megint csírájában elfojtani a dolgot, inkább nézz szembe vele! Megkönnyebbülsz, ha pontot teszel a végére és többé nem keseríti meg az életed.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma egy olyan feladatot kapsz, ami hatalmas felelősséggel jár és először talán azt sem tudod, képes vagy-e teljesíteni vagy sem. Bár nagy falat lehet, csak a hozzáállásodon múlik minden. Ha úgy érzed, nem fog menni, már az elején utasítsd vissza a kérést, nehogy összeroskadj a rád nehezedő teher alatt. Viszont, ha úgy érzed, menni fog, vágj bele és mutasd meg, mire vagy képes!

Ezek is érdekelhetnek