2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 16. - Meg tudod csinálni!

Napi horoszkóp 2022. január 16. – Meg tudod csinálni!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Minden a legjobban halad, ám van néhány bizonytalan elem, amit el kell távolítanod ahhoz, hogy a kirakós egyben maradjon. Korrigálni kell a hibákat és koncentrálnod kell, különben már késő lesz. Ha hiszel magadban, képes vagy rá, meg tudod csinálni!

Bika (04.21. – 05.21)

Van valaki, aki nem vesz téged komolyan és minden lépésedbe bele akar szólni. Minden alkalmat kihasznál arra, hogy kioktasson és elbizonytalanítson. Minél előbb add az illető tudtára, hogy nem kérsz a tanácsaiból és nem vagy kíváncsi rá. Csak határozottsággal érvényesítheted akaratod, különben elveszel a rengetegben.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Eluralkodik rajtad a pánik, rossz előérzeted van. Ne töltsd ilyen negatívan az egész napot, inkább járj utána a dolgoknak, amikkel kapcsolatban aggodalmat érzel. Megelőzheted a bajt, ha kellően felkészült leszel és tisztán látsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kötöd az ebet a karóhoz annak érdekében, hogy megvalósíthasd terveidet. Ám ez a taktika halálra van ítélve, mert ragaszkodásod a megváltozott körülmények között egyáltalán nem kifizetődő. Ne hagyd, hogy ez megállítson vagy terveid rovására menjen, fogadd el a tanácsokat, mert ezek előre visznek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Mostanában minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, de a céljaid eléréséig vezető út korántsem tetszik. Emiatt el lehetsz keseredve, de most csak a végeredményt nézd! Az ember nem lehet mindig büszke magára, de ebből is tanulunk, ahogy most te is. Ha okosan gazdálkodsz az idővel és az erőddel, megéri a küzdelmet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csupán csak felszínesen ismersz valakit, akiben ma kellemesen csalódsz. Most már belátod, hogy mindenki megérdemel egy esélyt és nem szabad elhamarkodottan ítélni. Adj esélyt az illetőnek és a kapcsolatnak, nem fogod megbánni, mert sokat fejlődhetsz ezáltal.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Az utóbbi időszakban szellemileg és fizikailag is elfáradtál. Nehéz volt az év vége és elkezdődött az év eleji hajtás is. Egy kicsit kezdesz apátiás lenni, ezért lassítanod kellene a tempón. Pihenj többet és kapcsolódj ki úgy, hogy közben fel is töltődj! Ezt követően újult erővel vetheted bele magad a munkába.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Céljaid komolyak és nagyon szeretnéd elérni azokat, de nem rendelkezel elegendő önbizalommal és kitartással. Semmi nem hullik az öledbe, ezt jól tudod, hiszen mindent kemény munka árán szereztél meg. Minden jön majd magától, egy kicsit hagyd, hogy sodorjon az ár és hallgass a megérzéseidre!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szeretnél segíteni valakin, aki ellenállást tanúsít. Az illető nem látja a jóindulatodat és segítőkészségedet, de ne haragudj rá! Ha türelmes maradsz, megértetheted vele, hogy az ő érdekeit tartod szem előtt és nem akarod hátba támadni. A kapcsolat jó irányt vesz és több is kisülhet belőle, mint azt valaha is gondoltad volna.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha valami feszélyez, akkor beszélj róla, mert ellenkező esetben felemészt a dolog. Hallasd a hangot, ne félj az elutasítástól! Bátor vagy és magabiztos, jól kezeled az újdonságokat, a változást. Ezúttal nem félre, hanem fel kell állnod és megmutatni, mire vagy képes.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Van valaki, akitől a falra mászol, még látnod sem kell az illetőt, kiráz tőle a hideg. Ennek ellenére sem szeretnéd megbántani, inkább kerülöd a társaságát. Ha úgy érzed, mégis tegyél egy próbát és beszélj vele! Ezzel nem veszítesz semmit és a frusztrációd is a múlté lehet.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma olyan helyzetben találod magad, amivel nem tudsz mit kezdeni. DE! El kell fogadnod, hogy minden változik és alkalmazkodni kell ehhez. A végén nem jössz ki belőle rosszul, úgyhogy adj bele apait-anyait, mert amikor sikerrel jársz, mindenki ünnepelni fog téged.

Ezek is érdekelhetnek