2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 17. - Kihívásokra fel!

Napi horoszkóp 2022. január 17. – Kihívásokra fel!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A többiek szerint szélmalomharcot vívsz, semmi esélye annak, hogy kitartásod hosszú távon megtérüljön. Ám te nem vagy hajlandó felemelni a kezed és feladni a küzdelmet. A siker pedig csakis a magabiztosságodnak köszönhető. Igazán büszke lehetsz magadra.

Bika (04.21. – 05.21)

Türelmed már fogytán van, ám nem kell sokáig várnod, fáradalmaid megtérülnek. Végre átszakíthatod a célszalagot és büszke lehetsz magadra, mert saját erődből érted el mindezt. Sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtál, az eredményt pedig meg kell ünnepelni. Utána viszont ne felejts el visszatérni a földre.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma valaki tőled várja el, hogy kimondd a végső szót, átvállald a felelősséget és megtaláld a megoldást. Ám ebből nem kell teljesítened semmit, hiszen az illető csak menekülni szeretne a kellemetlen szituációból. Nem vagy köteles elvinni a balhét mások helyett, ezért állj a sarkadra és határozottan utasítsd el a kérést!

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem vagy köteles részletesen számot adni olyan embereknek, akik egyébként emberszámba sem vesznek. Miért kellene másokban erősítened a vezér pozíciót? Amúgy sem szereted, ha irányítanak, inkább a saját utadat járod és nem érdekel, ki szeretne a kezében tartani. Ez ugyanis soha nem történhet meg.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Elvállaltál valamit, ami nagy falatnak bizonyul, legalábbis elsőre. Ha már belevágtál, akkor tedd meg a tőled telhetőt, senki nem fog haragudni rád, ha nem sikerül. Viszont, ha feladod, magad ellen fordíthatod azokat, akik feltétel nélkül bíztak benned. Képes vagy rá, csak adj bele mindent!

Szűz (08.24. – 09.22.)

A közelmúltban vétettél egy kis hibát, ami mostanra kinőtte magát. Ezért csak te lehetsz az, aki helyre teszi a dolgokat. Sok munkával töltött órára számíts, de kitartásodnak köszönhetően a projekt megmenekül az összeomlástól. Ha kell, kérj segítséget, több szem többet lát!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nehéz időszak áll a hátad mögött és még most sem látsz ki a munkából. Saját életed teljesen háttérbe szorult és ezt nemcsak te érzed. Éppen ezért meg kell húznod a határokat, mert sokkal többet veszíthetsz, mint amit nyerhetsz. Döntsd el, mi a fontosabb, különben hamarosan mélypontra kerülsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ragaszkodásod elképesztő, pedig semmi értelme. Minden felelősséget magadra vállalsz egy olyan ügyben, ami már réges-régen halott. Ne fuss felesleges köröket, inkább koncentrálj a sikerre. Még nem késő belátnod, hogy egy másik kihívás lesz a nyerő.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egyáltalán nem működőképes azért köntörfalazni, hogy megőrizd a békét. Ideje őszintének lenni és kimondani, amit gondolsz. Vállald az álláspontod még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik. Ha kiállsz önmagadért, a siker garantáltan elérhető, egyébként biztos kudarcra vagy ítélve.

Bak (12.22. – 01.20.)

Olyan ember vagy, aki minden helyzetből igyekszik kihozni a maximumot még akkor is, ha már minden elveszettnek tűnik. Ez valahol dicsérendő, de minden érmének két oldala van. Ha nem engedsz, a kapcsolataid fogják bánni és nem akarsz senkit elveszíteni. A sors néha közbeszól és felülírhatja terveid, de épp ez benne az izgalmas, nem igaz?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Úgy érzed, már mindennek vége, befektetett energiád soha nem térül meg. Ne rágódj ezen, inkább keress új kihívásokat, amik felülírják majd ezt a rossz érzést. Sok mindenre képes vagy, de eddig nem jó irányba haladtál. Ám most fordul a kocka, élj a lehetőségekkel!

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma a sarkadra kell állnod, mert valaki ki akarja hozni belőled a legrosszabbat. Az illető beleköt mindenbe, amibe csak lehet. Add értésére, hogy terve kudarcot vall és eszedben sincs úgy táncolni, ahogy ő fütyül. Ha kiállsz magadért, egy életre megtanulja, hogy ne packázzon veled.

Ezek is érdekelhetnek