2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 18. - Borús kedd

Napi horoszkóp 2022. január 18. – Borús kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma nem leszel jó hangulatban, egy hír, esetleg egy esemény tesz kissé depresszióssá. Nem is meglepő, ha legszívesebben egyedül lennél egész nap, de ha csapatban dolgozol, ez nem opció. Igyekezz erőt venni magadon, mert így a munkával sem haladsz. Holnap új napra ébredsz, de az estét még eltöltheted magányosan, ahogyan már reggel szeretted volna.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nem tudsz olyan feladatot vagy programot találni, ami eltereli gondolataidat és amitől kevésbé lennél lehangolt. Mégis társaságban vészelheted át legkönnyebben a keddet. Nem fogod megbánni, ha nem a magány mellett döntesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Lehetsz akármilyen nagy társaságban, mégis úgy érzed, egyedül vagy, mint a kisujjad. Szeretteid hiányoznak, de ma nem találkozhatsz mindenkivel. Igyekezz feltalálni magad, elterelni gondolataidat, mert a szürke hétköznapokba is lehet egy kis színt vinni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem úgy alakul a nap, ahogy szeretnéd. Még akkor is magányosnak érzed magad, ha rengeteg ember vesz körül. Mindez azért van, mert egy olyan személy hiányzik, aki már régóta nem lehet veled. Ha ezen már nem változtathatsz, békélj meg az érzéssel. Viszont, ha van még lehetőség, ragadd meg az alkalmat!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden nem érzed jól magad, de a tünetek nem fizikaiak. A probléma lelki eredetű, mert eddig fel sem tűnt, hogy valaki csak kihasznál téged. Néha mindenki belefut ilyen emberekbe, de nem szabad hagynod, hogy az illető elérje célját. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, egy ilyen személyre senkinek sincs szüksége!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Lehetőség mindig van a változtatásra, főleg, ha túl nagy rajtad a nyomás. A feszültség csökkenthető, csak ne vállald túl magad. Végre tanulj meg nemet mondani, mert ha nem teszed, az életed szépen lassan összeomlik. kerüld el a rémálmokat, élj lazábban!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szomorú híreket kaphatsz kedden és ez az egész napodra rányomja a bélyegét. Ha tehetsz valamit az ügyben, segíthetsz a bajba jutottaknak, ne habozz egy pillanatig se! Viszont, ha ezúttal tehetetlen vagy, foglald el magad valamivel, amíg nem érkezik több információ az ügyről.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ez a kedd szomorúbban, komorabban telhet, mint általában. Persze ez nem tart örökké, de ma inkább olyan programot vagy feladatokat válassz, amik elterelik gondolataidat és olyan társaságba menj, ami felvidít. Holnap új nap lesz és hangulatod is sokkal jobb lesz, de addig ki kell tartanod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden olyan emberekkel hoz össze a sors, akik imádnak versenyezni és legyőzni másokat. Ők mindig az előnyösebb oldalukat mutatják és felvágnak azzal, amijük van. Ne állj beléjük, inkább hagyd rájuk a dolgot. Neked ügyet sem kell vetni rájuk, hiszen csak felbosszantanád magad, ami az egész napodat elrontaná.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nehezen tudsz ellenállni a kéréseknek, ma mindenkinek segítenél, akin csak lehet. Nincs is ezzel semmi baj, de csak annyit adj, amit megengedhetsz magadnak. Jót tesz majd a lelkednek, hogy másokon segítesz, de ha anyagi támogatásról van szó, ne lépd át a határokat!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden csalódott lehetsz, mert lemondanak egy olyan programot, amire annyira vártál. Ne ess kétségbe, inkább nézd a dolog szebbik oldalát! Most végre van egy kis időd, amit arra fordítasz, amire csak akarsz. Éljen az énidő!

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden erős vágyat érzel, hogy meglepd magad valamivel. Miért is állnál ellen ennek? Talán valaki hiányzik és egy kis vigaszra van szükséged. Vegyél egy ruhát, bontsd ki a kedvenc borodat vagy sörödet és élvezd a magadra szánt időt! A hétköznapokban is szükség van kikapcsolódásra.

Ezek is érdekelhetnek