2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 19. - Feszült szerda

Napi horoszkóp 2022. január 19. – Feszült szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Úgy tűnik, minden kirakós a helyére kerül, búcsút mondhatsz a bizonytalanságnak. Többé nem kell a múlton rágódnod, most már tudod, mit kell tenned, hogyan és mikor. Ne is vesztegesd az időt, mert már nincs mitől tartanod!

Bika (04.21. – 05.21)

Kétségtelenül sikerorientált ember vagy, de néha nem veszed észre azt sem, ami kiszúrja a szemed. Lassíts egy kicsit és figyelj a részletekre, különben elveszel a rengetegben. Ész nélkül nem érdemes kapkodni, abból csakis bukás származhat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ne akarj mindig másoknak megfelelni, koncentrálj végre csak magadra! Rengeteg megpróbáltatáson mentél át az elmúlt időszakban, különösen az év végén. Te vagy a sorsod kovácsa, élj vele! Használd ki a lehetőségeket, ezzel megkönnyíted a dolgod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Munkádat általában nagy lelkesedéssel végzed, de ez a mai nap egy kicsit más lesz. Új lehetőség jön veled szemben és te észre sem veszed, annyira el vagy merülve. Lásd a célt magad előtt, de ne hagyd ki a könnyebb utat, mert ezúttal az lesz a siker kulcsa.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nehéz döntést kell hoznod szerdán, ugyanis egy probléma már túl nőtt rajtad. Ez félelemmel tölthet el, de ne menekülj, nézz szembe a tényekkel! Ha ezt teszed, nagy kő esik le a szívedről és újra boldog lehetsz, jól érzed majd magad a bőrödben.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Rengeteg tudással és tapasztalattal rendelkezel, de ezt csak akkor tudod kihasználni, ha két lábbal állsz a földön. Ne attól félj, ki mit gondol rólad, hanem használd a józan eszed és arasd le a babérokat! Nem vagy egy szürke kisegér és ezt mindenki tudja, de arra vigyázz, hogy ne légy hatalmaskodó!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán egy váratlan fordulat következik be, ami elsőre megrémít, mert a dolog teljesen új számodra. Nem kell félned a változástól, mert ez életünk része. Ha összeszeded magad és koncentrálsz, képes vagy megoldani a helyzetet. Higgy magadban, nem fog csalódni!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán valaki apait-anyait belead abba, hogy befolyásoljon téged. Bár idegesít az illető, nem vagy elég bátor ahhoz, hogy megfékezd őt. Ne akarj a kedvére tenni és ne hagyd magad, mert sosem száll le rólad. Ha mások árnyékában kullogsz, soha nem éred el a célod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Többen is hajtanak arra pozícióra vagy projekt megszerzésére, amire te. Megérzéseid nem csalnak, ezért megéri felvenni a kesztyűt, mivel téged is legalább annyira megillet a siker, mint mást. Ne nyúlj tisztességtelen eszközökhöz, csakis tisztán harcolj! Így a lelkiismereted is nyugodt marad.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán egy barátod megy az agyadra, folyamatosan nyüzsög. Folyamatosan hívogat, te pedig emiatt nem tudsz dolgozni. Beszélj meg vele egy délutáni vagy esti találkozót, különben sosem érsz a munka végére és könnyen hibázhatsz. Akkor teljesen rá tudsz koncentrálni, ezzel megelégszik és békén hagy.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán megkapod életed legnagyobb lehetőségét, amelyről azonnal tudod, hogy ez lesz számodra a kiugrási lehetőség. Most bizonyíthatsz magadnak ás másoknak is. Nincs min gondolkodni, ragadd meg az alkalmat! Most a bulikra is mondj nemet, ennél nincs fontosabb!

Halak (02.20. – 03.20.)

Sok minden változott az elmúlt két évben, sajnos a koronavírus-járvány keresztbe tett jó néhány tervednek. Ha úgy érzed, elég volt, nem bírod tovább, próbálj meg lazítani, mert különben biztosan meggondolatlan döntést fogsz hozni. Hamar megbánod, ha hirtelen felindulásból határozol, ezért higgadj le. Késő lesz visszacsinálni mindent, ha beleugrasz az ismeretlenbe.

Ezek is érdekelhetnek