2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 2. - Válaszd a pihenést!

Napi horoszkóp 2022. január 2. – Válaszd a pihenést!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap ne kezdj bele semmibe, mert úgysem sikerülne. Túl fáradt vagy ahhoz is, hogy megmozdulj. A konyhát messziről kerüld el, nehogy valami baj érjen. Rendelj magadnak valahonnan ebédet és csak pihenj. Holnap ugyanis szükséged lesz minden erődre, hiszen megkezdődik az év első munkanapja.

Bika (04.21. – 05.21)

Hosszúra nyúlhatott a tegnap este, mert nagyon fáradtnak érzed magad. Nem is kell kikelned az ágyból, miért is tennéd? Semmi dolgod, aludj, tévézz, csak lazíts. Ez a nap erről szól. Holnap újult erővel kezdheted meg az újévet. és persze az év első, hivatalos munkanapját.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Január második napja számodra a pihenésé. Jól sikerült a tegnap este, így van mit kipihenned. Aludj, ameddig csak akarsz, rendelj valamit, nézz tévét! Nem kell kimozdulnod, úgyis hideg van odakint, az otthon melege és a szeretteid közelsége ma is mindennél többet ér.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha vasárnap még nem kell dolgozni menned, akkor kapcsolódj ki, talán még egy rövid kirándulás is belefér. Menj el a családoddal vagy a barátaiddal, ez a nap jól fog sikerülni. Nem kell messze mennetek, a közelben is van még jó néhány hely, amit nem láttál.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap még kapcsolódj ki, ha teheted, messziről kerüld el a munkahelyed. Ha nem, akkor kitartást a mai naphoz, ha viszont azt csinálsz, amit csak akarsz, akkor vágj bele. Kirándulj, menj el moziba, látogasd meg a barátaidat, ma nem lőhetsz mellé, bármit is választasz, jól fogod érezni magad.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap még nem feltétlenül szükséges dolgozni menned, ez csak a te döntésed. A munka megvár, a családod viszont boldog, ha velük vagy. Ezt tartsd szem előtt és szervezz egy közös, szórakoztató programot. Hiszen ki tudja, mikor lesz ilyen legközelebb?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Január másodika, vasárnap van és te nem érzed magad egy konyhatündérnek, aki pillanatok alatt rittyent valami finomat az asztalra. A megterhelő, ünnepi étel után jól esne valami könnyű. Ám, ha ez nem megoldható, akkor délután mindenképpen mozogj egy kicsit. Jót fog tenni a friss levegő és persze a tested is ledolgozhatja a fölös kalóriákat.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Függetlenül attól, hogy dolgozol-e vagy sem, zsúfolt nap elé nézel. Rengeteg feladat vár rád, de ha van rá lehetőséged, akkor oszd ki azokat. Csapatban többre mentek, mint egyedül. Azért ne hajtsd túl magad, hiszen az igazi munka csak holnap veszi kezdetét.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az ünnepek alatt is képes lettél volna dolgozni, ma megteheted. Túlzásba azonban véletlenül se ess, az újév második napja nem alkalmas arra, hogy a beledet is kidolgozd. Főleg azért, mert még csak vasárnap van. Egy jó kis program elterelheti gondolataidat a munkáról.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap lehetséges, hogy már dolgoznod kell, de nem fűlik hozzá a fogad. Kollégáiddal azonban gyorsan elrepül az idő, hamar haza is érkezhetsz. A főzést azonban felejtsd el, rendelj egy könnyű vacsorát és tölts minőségi időt szeretteiddel vagy barátaiddal!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy alhass. Senki nem fogja zokon venni, ha így teszel, de azért ne ess túlzásba. Szeretteid legalább délután értékelnék jelenléted. Holnap már úgyis munkanap van és akkor kevesebbet lehettek együtt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerencsés vagy, ha ma még nem kell dolgoznod. Ha mégis, akkor kitartást, ha viszont otthon vagy, akkor szedd össze barátaidat vagy a családod és mozduljatok ki. Nem érdemes otthon töltened a napot, hisz annyi minden van, amit még látnod kell. Kezd aktívan az újévet!

Ezek is érdekelhetnek