2022 október 3 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 21. - Gördülékeny péntek

Napi horoszkóp 2022. január 21. – Gördülékeny péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hét utolsó hétköznapja jól indul számodra, még a hideg sem zavar. Bár dolgoznod kell, mégis vonz a friss levegő, a természet. Munka után szabad is a pálya, hiszen hétvége következik. Beiktatható egy túra, egy kirándulás. Ha van párod, közösen megtervezhetitek a következő két napot, ha viszont nincs, mozdulj ki, mert egy izgalmas kalandban lehet részed.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerencsés helyzetben vagy, ugyanis te leszel az, aki jó hírt közölhet egy barátjával. Lendületes napra számíthatsz és még a hideg sem ronthatja el a kedved. Szingliként valaki első látásra elcsavarhatja a fejed, míg párkapcsolatban élőként pároddal még közelebb kerültök egymáshoz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken egy régi ismerősöd kereshet meg, ami egyszerre meglepő és szívmelengető számodra. A köztetek lévő kapcsolat megújulhat, megerősödhet. Átértékelitek a múltat és nosztalgiáztok. Ha még nincs párod, egy barátod szervezhet neked randevút, ha nem vagy egyedül, akkor párod oszt meg veled egy titkot, ami elárulja, mennyire megbízik benned.

Rák (06.22. – 07.22.)

Soha nem választod a könnyebb utat, ma is egy olyan ösvényre lépsz, ami még nincs kitaposva. Számodra ez az izgalom, a kaland motivál. Pontosan tudod, hogy nem lesz egy könnyű menet, de épp ez benne a kihívás. Igazán büszke lehetsz magadra, hiszen olyan valamibe vágtad a fejszéd, amit másoknak eszébe sem jutna megpróbálni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Határoznod kell, nem halogathatod tovább a döntést. Egy komoly, életedet, jövődet befolyásoló helyzetbe kerülsz. El kell döntened, hogy tovább állsz vagy lehorgonyzol. Soha nem viszel véghez nagy dolgokat, ha egy helyben toporogsz. Ugyanakkor, ha így érzed jól magad, akkor ne álmodozz, törődj bele abba, ami most van!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Napok óta egy ember foglalja le a gondolataidat és aki sokat jár a fejedben, az előbb-utóbb megjelenik. Amellett, hogy a sors ilyen, bevonzottad, hogy összefuss az illetővel. Légy nyitott, mert a kapcsolat sokkal jobb lehet, mint korábban, de ha túl rámenős vagy, ki is ábrándulhat belőled. Találd meg az aranyközéputat, így mélyebb kapcsolat is kialakulhat köztetek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken végre bebizonyosodik, hogy minden energiád és kemény munkád megtérül. Rengeteg szabadidődet töltötted munkával és várakozás előzte meg a sikert, de kétségtelenül megérte. Lesznek irigyeid, de ez sem szegheti kedved, mert megérdemled, hogy mindenki téged ünnepeljen.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken egy váratlan helyzet adódik, de józan ítélőképességed a jelen lesz. Pont akkor, amikor legnagyobb szükséged lesz rá. Talpraesett vagy, domináns, tudod, mit akarsz, ezért többiek felnéznek rád. Hosszú is távon is kifizetődők lesznek ezek a tulajdonságok, képességek, szóval maradj ilyen agilis, mert ezzel csak nyerhetsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ingoványos talajra tévedsz, rengeteg az akadály, de téged ez sem állíthat meg abban, hogy elérd a célod. Azonban egy percre sem lankadhat a figyelmed, különben villámgyorsan elsüllyedsz. Este majd lazíthatsz, de addig légy résen!

Bak (12.22. – 01.20.)

Magadra vállaltál valamit, amiből szeretnél elmenekülni, de nem teheted meg. Nem fordíthatsz hátat, hiszen önként és dalolva vetted nyakadba a terhet. Bár sok a buktató, logikádnak és kitartásodnak köszönhetően győzelemre vezetheted a projektet. Vállald a felelősséget, ne hátrálj ki! Büszke lehetsz majd magadra és a lelkiismereted is nyugodt marad.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szeretnéd, ha a hét utolsó hétköznapján gördülékenyen menne minden és minél előbb haza mehetnél. terveid szerint alakulnak a dolgok, bár az eredmény lassabban érkezik a vártnál. Emiatt azonban nem kell pánikba esned, te mindent legjobb tudásod szerint tettél, hamarosan pedig jön a megerősítés is. Ne add fel!

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken boldognak érzed magad, életed egy olyan szakaszában vagy, amikor nem akarsz változtatni semmin. Meg akarod tartani a jelenlegi állapotod. Élvezd tovább az életed, ünnepelj! Ne foglalkozz semmivel, ami nem visz előre, ragadd meg a pillanatot, most ez a legfontosabb!

Ezek is érdekelhetnek