2022 október 2 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 23. - Kapcsolódj ki!

Napi horoszkóp 2022. január 23. – Kapcsolódj ki!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Végre készen állsz elmozdulni abból a helyzetből, amiből vagy. Érzed, hogy valami visszafogja a lendületet és ezen változtatnod kell. Szeretteid támogatni fognak, ha őszintén beszélsz velük. Hagyd magad mögött a megoldatlan ügyeket és csak a jövőre koncentrálj!

Bika (04.21. – 05.21)

Eddig talán észre sem vetted, hogy valaki folyamatosan melletted áll, óvja minden lépésedet és igyekszik kényelmessé tenni az életed. Persze úgy teszi mindezt, hogy ne is vedd észre. Az illető önzetlenül áldozza fel magát. Ez kedves tőle, de neked is meg kell tartanod az önállóságodat. Ne kényelmesedj el, mert kiszolgáltatottá válsz!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nagyon elfoglalt vagy mostanában, egyszerűen nincs megállás számodra. Úgy érzed, minden összeomlik körülötted, semmi sem tartós, amit eddig felépítettél. Mivel hétvége van, kapcsolódj ki, ha kell, vonulj vissza! Megengedheted magadnak a lazítást, amitől aztán tisztábban látod majd a dolgokat és ami könnyebbé teszi a következő lépést is.

Rák (06.22. – 07.22.)

Képes vagy önállóan döntést hozni, egyedül szembe szállni a világgal és elvégezni a rád bízott feladatokat. Azonban van egy kis baj, méghozzá az, hogy nem vagy elég lelkes. Most azonban nem szabad elbizonytalanodnod, inkább töltődj fel és láss neki újult erővel a következő kalandnak!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap valakivel szorosabbra fűzheted a kapcsolatot, bár az illető kicsit eltávolodott tőled. Összekötnek vele a közös élmények, kalandok és persze a szeretet. Szánjatok időt egymásra, mert mostanában még csak nem is találkoztatok. Ne engedd el, mert ez a kapcsolat aranyat ér!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Egy közeli barátod bogarat ültethet a füledbe és egy olyan kérdés fogalmazódik meg benned, ami eddig eszedbe sem jutott volna. A dolog nem hagy nyugodni és mielőbb választ szeretnél találni a kérdésedre. Most sok minden világossá válik, járj utána a dolgoknak, sok mindent tudhatsz meg!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap észnél kell lenned, mert beláthatatlan következményekkel járhat, ha nem vagy határozott és nem cselekszel azonnal. Indulj el az úton, ami közelebb visz a megoldáshoz! Hideg fejjel, pánikolás nélkül egyenesbe kerülsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap váratlan ügyeket kell megoldanod, de kapkodni sem szabad, mert abból semmi jó nem sül ki. Ám még ma pontot kell tenni az ügy végére. Gondolkodj, a probléma nem haladja meg a képességeidet, csak összeszedettnek kell lenned.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ne hagyd magad elnyomni, itt az alkalom, hogy megmutasd ki vagy és mire vagy képes! Nem fogsz összeroskadni a teher alatt, képes vagy megmászni a hegyet. Van, aki segítsen, de a problémát egyedül kell megoldanod. Hallgass a tanácsokra, sokkal könnyebb dolgod lesz!

Bak (12.22. – 01.20.)

Végre meg világosodsz, mert eddig sötétben tapogatóztál. Most már tudod, mit és hogyan tegyél, de ne tétovázz sokat, nehogy kicsússz az időből. Minden körülmény ideális, nem mostanában lesz mégegyszer ilyen. Zárd le, amit kell és menj előre!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap ingadozik a hangulatod, olyan lesz, mintha egy hullámvasúton ülnél. Itt az ideje, hogy lazíts, mert belefáradtál a hétköznapi rutinba, kell valami, ami felpezsdíti a véredet. Szállj ki a mókuskerékből és vágj bele új kalandokba, nem fogod megbánni, ha elengeded magad!

Halak (02.20. – 03.20.)

Szép eredménnyel teljesítettél egy feladatot, ezért megérdemled az ünneplést, beseperheted a dicséreteket. Nehezen hiszed el, de ezt te érted el, senki sem segített neked. Most ne szerénykedj, élvezd az elismeréseket, hiszen büszke lehetsz magadra! Szórakozz, kapcsolj ki, ez a te napod!

Ezek is érdekelhetnek