2022 október 3 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 26. - Ne ijedj meg! Bízz magadban!

Napi horoszkóp 2022. január 26. – Ne ijedj meg! Bízz magadban!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán váratlan helyzetbe kerülsz, ami nagy bosszúságot okoz neked, mivel terveid megvalósítását gátolja. Ne pazarolj időt a mérgelődésre, mert azzal nem vagy kisegítve. Ezen most nem változtathatsz, fogadd el a helyzetet! Ha összeszeded magad és kitartasz, végül eljutsz a helyes megoldáshoz.

Bika (04.21. – 05.21)

Bizony előfordul, hogy adódnak olyan helyzetek, amikor elképzeléseink nem valósulnak meg. Ez persze nem jelent automatikusan kudarcot, csak egy kis változtatás szükségeltetik és megugorható a probléma. Higgy magadban, nincs olyan próbatétel, amit ne tudnál teljesíteni!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Minden energiádat és idődet egy bizonyos dologra fordítottad és a kemény munka megtérülni látszik. Végre hátra dőlhetsz és kieresztheted a fáradt gőzt. De még ezelőtt győződj meg róla, hogy mindennek pont került végére, később ne merüljön fel probléma ezzel kapcsolatban.

Rák (06.22. – 07.22.)

Valaki mindenáron meg akar értetni veled valamit, de neked magas, mint tyúknak az ABC. Erre ő a lelkedbe gázol, pedig éppen ő az, aki össze-vissza beszél és nem érteni, mit is akar. Az illető nagyon fontos számodra és ha félreteszed a sértődést, akkor megbeszélhetitek a problémát. Ne fütyülj arra, amit mond, mert fontos dologról van szó, csak neki is le kell nyugodnia, hogy értelmesen elmondhassa, mi a baj.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Híres vagy segítőkészségedről, ezt pedig ki is használják. Bárki keres fel, mindent eldobsz a kezedből vagy abbahagyod, amivel foglalkoztál, csak hogy segíthess rajta. Ám vannak, akik túl lusták és te vagy a szenvedő fél. Vedd észre ezeket az embereket és állítsd le őket még a legelején!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán annyi feladatot kapsz, hogy nem látod a fényt az alagút végén. Úgy dolgozol, mint egy őrült, rohamtempóban haladsz, hogy ne kelljen estig a munkahelyeden lenned. Ne kapkodj, inkább keress valakit, aki segít, akiben megbízol és kérj segítséget! Az illető nem fog nemet mondani és aggódnod sem kell, minden időben elkészül.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nagyon féltél valamitől, ami, ha tetszik, ha nem még ma bekövetkezik. A félelem azonban nem lehet úrrá rajtad. Bár minden erődre és bátorságodra szükséged lesz, kivágod magad a szorult helyzetből. Te mindent megteszel a győzelem érdekében és az eredmény nem rajtad múlik. Csak így tovább!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Úgy érzed, valaki manipulálni akar és nem éppen a legtisztességesebb eszközökhöz folyamodik. Ne ronts ajtóstul a házba, nézz utána alaposan a helyzetnek. Le tudod fülelni az illetőt, ha kicsit türelmes maradsz. Kiugrik a nyúl bokorból, hiszen jó nyomozó vagy.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán olyan meglepetések érnek, amikre egyáltalán nem számítottál. Ráadásul olyan személyek okozzák, akik nem is állnak túl közel hozzád. Ez lendületet ad a mai napra és semmi sem szegheti kedved. Senki nem tudja letörölni az arcodról a mosolyt, még azok sem, akik nem örülnek a boldogságodnak és ezt tudatják is veled.

Bak (12.22. – 01.20.)

A rád bízott feladat nem könnyű, mégis érzel magadban elegendő magabiztosságot ahhoz, hogy teljesítsd azt. Ne légy túl laza, mert az bizony hibához vezethet, amit aztán korrigálni kell. Légy alapos, koncentrálj és akkor minden a helyére kerül. Sőt, a jutalom sem marad el.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Valami nem hagy nyugodni, aludni sem tudsz rendesen. Addig nem is leszel nyugodt, amíg fény nem derül az igazságra. Jobb, ha megtudod, mint bizonytalanságban lenni még akkor is, ha nem tetszik a dolog. A siker 50-50 százalék, de nem történik katasztrófa és te is megnyugszol, nem lesznek többet álmatlan éjszakáid.

Halak (02.20. – 03.20.)

Eddig a terveid szerint alakultak a dolgok, ám ma egy váratlan kihívással kell szembe nézned. De semmi baj nem történik, mivel ezt is belekalkuláltad a dolgokba. Minden tapasztalatodra és tudásodra szükséged lesz, de semmi nem foghat ki rajtad. A körülmények elsőre aggasztónak tűnnek, de a pozitív végkimenetel csak rajtad múlik.

Ezek is érdekelhetnek