2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 28. - Tiéd a dicsőség!

Napi horoszkóp 2022. január 28. – Tiéd a dicsőség!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Rendkívül elszánt vagy és tele vagy energiával. Már péntek van és fejben már a hétvégét tervezed. Ám hagyj az elszántságból egy kicsit a munkádra is, különben búcsút inthetsz a nyugodt szombat-vasárnapnak. Egy barátod is bajba kerülhet, akinek nem tudsz nemet mondani. Ez kicsit átalakítja a mai napot, de végül minden rendbe jön.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken a szokottól eltérően könnyelmű leszel. Még az sem zavar, hogy nem úgy állsz a munkával, ahogy szeretnél és a bankszámlád is megcsappant egy kicsit. Elemedben érzed magad, vonzó vagy és ellenállhatatlan. Ám ennek ellenére a munkádat komolyan veszed és bárki számíthat rád, ha segítségre van szüksége. Ma nem is nézed az órát, minden gördülékenyen halad, csak úgy repül az idő.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénzügyeid meglódulni látszanak, ugyanis egy szerencsés kapcsolatnak hála, megkapod a jussodat is. Most bárkivel képes vagy szembe szállni, még a főnöködet is meggyőzheted az igazadról. Ne légy túl könyörtelen, viselkedj lágyabban, úgyis megkapod, amit akarsz!

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken optimizmus és pesszimizmus egyszerre van jelen az életedben. Kesergéssel semmire sem mész, a nemtörődömség csak kudarcot szül. Gondolkodj egy kicsit, képes vagy növelni a bevételeidet vagy megtakarítani némi pénzt, ami aztán a kellő időben kihoz a bajból. Az estét ne töltsd egyedül, inkább mozdulj ki, szórakozz! Barátaid társasága eltereli a figyelmed és segít kiengedni a fáradt gőzt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Alapvetően is, de ma igen csak megdolgozol az elismerésért. Bár a munka nehéz és kemény, mégsem esik nehezedre teljesíteni a rád bízott feladatokat. Haza azonban ne vidd a munkát, az nem oda való! Elgondolkodhatsz ugyan egy dolgozószobán, de mi lesz akkor a barátaiddal, szeretteiddel és a szabad időddel? Szerinted megéri majd a munkába temetkezni?

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken olyan vagy, mint egy sajtkukac. Nem nyugszol egy pillanatra sem, elsőként szeretnél célba érni. Minden áron bizonyítani akarsz, hogy megmutasd mindenkinek, megérdemled az előléptetést. A főnököd már jól tudja ezt, ne ess át a ló túloldalára, mert magadnak okozod a legnagyobb csalódást.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken újra magadhoz térsz az elmúlt hetek lazább életvitele után. Néha jó egy kicsit könnyedén venni az életet, de túlzásba esni nem szabad. Mostantól figyelj, kikkel barátkozol, mert nem mindenki közelít feléd szívből. Sok az érdekember, akiket ki kell szűrnöd ahhoz, hogy később ne kerülj csapdába.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken egy kicsit el vagy tévedve, azt hiszed, csak neked lehet igazad. Azonban mélyen legbelül te is tudod, hogy ez nem így van. Ha ezt belátod, újra felszabadult és megkönnyebbült leszel. Magas szintű gondolatok foglalkoztatnak, amiket megoszthatsz másokkal, ha félreteszed az önzőséged. Csak csapatban nyerhetsz, ha ezt nem látod be, akkor búcsúzz el a sikertől!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken is rendkívül céltudatos vagy, egy új projekt kialakítása foglalkoztat. Tombol benned a vágy, hogy újra bebizonyítsd, te vagy a legjobb. Mind a magánéletben, mind pedig a munkádban a csúcson vagy. Minden vágyad teljesül, ha nem egyedül akarod átszakítani a célszalagot.

Bak (12.22. – 01.20.)

A péntek a változatosságról szól. Élvezed, hogy a középpontban vagy és ezáltal új embereket ismerhetsz meg. Szakmailag megalapozod magad és végre kiléphetsz a háttérből. Akár egy saját vállalkozás is szóba jöhet, ha elég kreatív és kitartó vagy.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kapcsolataidat lassan, de biztosan építed, stabil lábakon állsz és kerülöd a feltűnést. Azonban végre ki kellene lépned a reflektorfénybe, mert külső szemlélőként nem irányíthatod az életedet. Tudod, kiben bízhatsz és honnan hova akarsz eljutni, ez már fél siker. Ne habozz, vágj bele! Megbánod, ha sokáig töprengsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Jól érzed magad a bőrödben és pénteken az ajtódon kopogtat életed legnagyobb lehetősége is. Bár sok próbatétel vár rád, ezúttal tudod, nem fogsz csalódni. Kemény munka és kitartás árán eljuthatsz oda, ahova mindig is vágytál. Pároddal is minden rendben van köztetek, így ennél jobb napod nem is lehetne.

Ezek is érdekelhetnek