2022 október 3 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 29. - Helyzeti előnyben vagy...

Napi horoszkóp 2022. január 29. – Helyzeti előnyben vagy…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton alkalmas a pillanat arra, hogy meghozz egy nehéz döntést. Már túl régóta hezitálsz és fogalmad sincs, merre tovább. Ma viszont megkapod a jelzést, amire oly rég vártál. Most már tudod, melyik a te utad, úgyhogy varrd el a szálakat, amiket eddig nem sikerült, szedd össze a bátorságod és lépj tovább!

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton hibát hibára halmozol, emiatt pedig dühös vagy magadra és mindenki másra is. Ha ostorozod magad, attól nem lesz könnyebb, sőt, a saját dolgodat nehezíted meg. Inkább javíts ki a hibát, hiszen ami megtörtént, megtörtént, már nem változtathatsz rajta. Tanulj belőle és lépj tovább!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Már épp kezded feladni a dolgokat, amikor a semmiből érkezik a mentőöv. Az illető kezében van a megoldás, így ragadd meg az alkalmat, ne a történteken agyalj! A soha vissza nem térő lehetőséget azonnal ki kell használni, a hálálkodás ráér később is. De semmiképp ne feledkezz meg róla, mert önzőnek és számítónak fognak tartani.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton már tele van a hócipőd egy bizonyos üggyel, a türelmed teljesen elfogyott. Ha teheted, sürgesd meg az eseményeket, ha nem, akkor szánd kikapcsolódásra a hétvégét! Vannak olyan szituációk, amikre nincs ráhatásod, bármennyire is szeretnéd. Hosszú út áll mögötted, most már nem adhatod fel, de erőt kell gyűjtened az utolsó ütközetre.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Általában kihátrálsz a kellemetlen helyzetekből és nagy ívben kerülöd is azokat. A viharfelhők azonban gyülekeznek feletted és innen nincs kiút. Szembe kell nézned vele és rendet teremteni a káoszban. Mielőbb pontot teszel az ügy végére, annál nyugodtabban alhatsz majd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem viseled el, ha valaki irányítani akar, ha valaki állandóan beleszól az életedbe. Van azonban valaki, aki csak segíteni szeretne, de te azonnal elutasítod őt. Időnként pedig jobb lenne hallgatni az idősebbre, a tapasztaltabbra, mert tanácsai kihúzhatnak a bajból. Jobban döntesz majd, ha minden lehetőséget ismersz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kitűnő formában vagy, bármivel képes vagy megküzdeni, semmi sem szegheti kedved. Szombaton mindenben a pozitívumot látod és éppen ez tesz téged legyőzhetetlenné. Sok mindenre képes vagy, elképesztő dolgokat vihetsz véghez, ha elég magabiztos vagy.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton szánj magadra egy kis időt, olyan dolgokkal foglalkozz, amikben ki tudsz teljesedni! Akkor leszel igazán boldog, ha önmagad lehetsz és senki kedvéért nem kell megjátszanod magad. Vannak, akik nem hisznek benned, de most bizonyíthatsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton valaki egyenesen vonzza a bajt, elkerülhetetlen, hogy kalamajkába keveredjen. Az illető tudja, hogy mindig mellette állsz és segítesz, ha kell. Most viszont el kell engedned a kezét és hagyni, hogy felnőjön. Vállalja tettei következményeit, hogy a saját bőrén tapasztalja meg, hogy nem lehet hűbele Balázs módjára élni egy egész életet.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton néhányan a szemedre vetik, hogy nem ott tartasz, ahol ennyi idősen már lenned kellene. Ám te elégedett vagy az életeddel és nem is kell foglalkoznod mások véleményével. Fogalmuk sincs, mennyit dolgoztál és mennyi áldozatot hoztál, ezért csak legyints egyet. Nem érdemes ilyen emberekkel szóba állni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Helyzeti előnyben vagy, mégsem akarod kihasználni a lehetőséget. Ez nem visszaélés, hiszen sok munkád van a sikerben. Ezúttal viszont hagyd, hogy mások is kivegyék részüket a melóból, hiszen jó dolog osztozni a győzelemben és megosztani tudásod másokkal.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton egy komoly probléma nyomaszt és nem is tudsz mit kezdeni ezzel. Nem tudod, hogy old meg a dolgot úgy, hogy mindenkinek megfeleljen az eredmény. Könnyíts a terheden, vonj be másokat is, nem kell ma is hősnek lenned. Van, aki nem fog cserben hagyni és vele öröm lesz osztozni a győzelemben.

Ezek is érdekelhetnek