2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 3. - Az év első munkanapja

Napi horoszkóp 2022. január 3. – Az év első munkanapja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Új év, új nap, új lehetőségek. Munkahelyeden ma bizonyíthatsz főnöködnek, megmutathatod mennyire rátermett vagy. Semmi kétség, még előléptetés is lehet a vége. Lendületesen kezded az újévet, csak így tovább, minden terved megvalósulhat!

Bika (04.21. – 05.21)

Új barátságot hozhat az újév. Munkahelyedre betoppanhat valaki, aki azonnal felkelti az érdeklődésed. Óvatos lépésekkel közeledj felé, mégis csak ez az első napja. Várj a visszaigazolásra, mert ebből a kapcsolatból még bármi lehet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hétfő nehezen kezdődik számodra. Fáradtnak és álmosnak érzed magad, de a kollégák jó hangulata és egy bögre kávé segíthet rajtad. Végül is jól alakul a mai nap, munka után még meg is ihattok együtt valamit, köszöntsétek az új évet és az új lehetőségeket!

Rák (06.22. – 07.22.)

Töltsd nyugodtan a mai napot, ha dolgozol, ha nem! Ne hagyd, hogy bárki felbosszantson, nem ér annyit az egész. Nehéz az év első munkanapja, senki sincs a topon, de holnap már minden másként lesz és te is a régi leszel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Akár szabadságon vagy, akár nem a főnököd behívhat dolgozni. Nem kell aggódnod, nem tart sokáig, korán hazamehetsz. Szüksége van rád, nélküled nem megy a gépezet- Párod is haza érkezik, amire te, így kettesben tölthetitek az estét.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha megteheted, ne menj dolgozni, ha kell jelents beteget, mert ez a nap nem a tiéd. Otthon se fogj bele semmibe, mert nem jársz sikerrel. Pihenj, lazíts, ma semmi más dolgod nem lesz! Holnap kemény nap vár rád, kell az energia.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha ma dolgoznod kell, nem lesz megterhelő számodra, sőt, egy kicsit még jól esik a sok pihenés után. Túlzásba azonban ne ess, ráérsz még a héten ezer százalékon pörögni. Az újév első hete nem olyan vészes, de kell az energia, mert otthon is van teendő bőven.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn légy egy kicsit kedvesebb kollégáidhoz, ők ugyanis nem tehetnek róla, hogy ne vagy jó passzban. Nehéz az újrakezdés, főleg, ha az ünnepek között sem dolgoztál. Igyál kávét, sétálj egyet, jobban megy majd a munka. Túlzásba azonban ne ess, ahogy letelik a munkaidő, irány haza!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Mindig csak a munka. Nem tudsz megállni egy pillanatra sem, vagy azért, mert nem hagynak vagy mert te nem akarod. Ma azonban fejezd be időben a melót, mert jobban tennéd, ha a pároddal töltenéd az estét. Romantikus éjszaka elé nézhetsz, ha nem a munkát helyezed előtérbe.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn már a munka vár rád. Ha nem is a munkahelyeden, akkor otthon biztosan. Takarítás, főzés, mosás. Állíts fel egy fontossági sorrendet, nem muszáj mindent ma befejezned. Hosszú még a hét, tartalékold az energiáidat, szükséged lesz rájuk.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nehezen indul a reggel, főleg, ha nem úszod meg a munkát. Ha mégis sikerül ellógnod, családi vagy egy baráti programot válassz, a hideg ellenére jól esik majd a friss levegő. A munkahelyeden pedig nyugalom és kitartás, ez a nap is véget ér egyszer.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha teheted, vedd ki a mai napot, jól esne még a pihenés. Ha mégis dolgoznod kell, akkor igyál meg egy jó nagy bögre kávét, mert kissé elszoktál a munkától, nehezen indul a nap. Kollégáid jó kedve azonban átragadhat rád, így gyorsabban eltelik majd ez a hétfő.

Ezek is érdekelhetnek