2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 6. - Elvarázsolt csütörtök

Napi horoszkóp 2022. január 6. – Elvarázsolt csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön egy kicsit elvarázsoltnak tűnhetsz. Egészen máshol jársz gondolatban. Ma többen is igyekeznek téged visszarángatni a valóságba, de nem igazán járnak sikerrel. Ne veszekedj velük, csak segíteni szeretnének neked. Az pedig már csak rajtad múlik, hogy fogadod közeledésüket.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma kifejezetten bosszanthatnak a hosszú körmondatokban beszélő emberek és kollégák. Nem sok türelmet érzel magadban arra, hogy végig hallgasd őket. Azon kaphatod magadat, hogy te is sokkal körülményesebb vagy, mint általában szoktál. Engedd el a feszültséget, sokkal egyszerűbb lesz minden!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön a család okozhat némi zavart nálad. Fontos lenne, hogy bármit is kérnek tőled, ne kapd fel a vizet. Ugyan bosszantó lehet a viselkedésük, de próbálj a lehető leghiggadtabb maradni. Ha egész nap feszült és ideges vagy, a munkáddal sem fogsz haladni, sőt, hajlamos leszel nagy hibákat elkövetni.

Rák (06.22. – 07.22.)

A csütörtök igazán klassz lehet számodra. Nem is nagyon érted, hogy a többieknek mi a gondjuklehet. Ma te lehetsz az, aki lelket önt beléjük és felspanolja annyira a csapatot, hogy minden munka időben elkészül, ráadásul tökéletesen.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön lehetnek olyan emberek, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, ugyanis nem tudod meggyőzni őket az igazadról. Szóval, győzködés helyett inkább hagyd rájuk, gondoljanak, amit csak akarnak. Neked is jobb napod lesz és a vérnyomásod sem megy fel.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Számodra nem is indulhatna nagyszerűbben ez a nap. Szépnek, kreatívnak és rendkívül boldognak érzed magad, ami még a kisugárzásodon is meglátszik. Tele vagy új ötletekkel és tervekkel is. Mindenképpen jegyezd fel őket, mert, ha most még nem is, de később biztosan megvalósíthatod őket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma aztán tényleg semmi kedved a munkához, de mégis muszáj rábírni magad valahogy. Ha teheted, kérj szabadságot! Viszont, ha mindenképpen vár a munka vagy a tanulás, akkor össze kell szedned magad. Kényeztesd magad egy jó kávéval vagy a kedvenc péksütiddel, így jól indul majd a nap.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vártad már a mai napot, mert fontos feladatok várnak rád. Munka közben azonban csak a párod jár az eszedben. Sajnálod, hogy ma nem vasárnap van, mert úgy többet lehetnétek együtt, de ami késik, nem múlik. Tedd romantikussá az estét, de napközben még koncentrálj a munkára is!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön egy kicsit érzelmesebb hangulatba kerülsz, de épp ennek az érzékenységnek köszönhetően pontosan tudod, hogy kivel milyen stílusban beszélgethetsz. Empatikus és nagyon megértő vagy, mindenki szívesen fordul hozzád és élvezi a társaságodat.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagyon is kedvedre való ez a csütörtök. Nem érted és nem is érdekel a többiek problémája. Végre rájöttél, hogy te is ugyanolyan fontos vagy, mint bárki más. A mai napot ennek tükrében töltsd és a jövőben se felejtsd el, hogy te rendelkezel a sorsodról.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön egy kicsit érzelmes és álmos lehet a hangulat a munkahelyeden. Szeretnéd jól megrázni a többieket, hogy ébredjenek fel végre. Ennek ellenére inkább jobban teszed, ha kihasználod a nyugalmat és a csendet. Minden energiádat fektesd a munkádba, rengeteget haladhatsz előre.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem biztos, hogy ma mindenkivel megtalálod a közös hangot. Leginkább azok bosszantanak, akik nyafognak, kifogásokat keresnek és egyszerűen csak mindenen felhúzzák az orrukat. Fontos, hogy legyél elnéző és igyekezz minél kevesebbet kommunikálni.

Ezek is érdekelhetnek