2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 8. - Kalandra fel!

Napi horoszkóp 2022. január 8. – Kalandra fel!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hétvége első napján akár dolgozol, akár nem, jól fogod érezni magad. Ez nagyban köszönhető a jó társaságnak, de hozzájárul a siker is, amit a héten elértél. Ma azonban nem kell bizonyítanod semmit. Engedd el magad és szórakozz! Rád fér a kikapcsolódás.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Sok minden történt veled az elmúlt évben, nem árt átgondolni az eseményeket. Engedd szabadjára az érzelmeidet, a múltat le kell zárni és előre tekinteni a jövőbe. Pontosan tudod, mit akarsz elérni, tegyél érte!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton sok mindenen aggodalmaskodhatnál, de ezúttal ereszd el a gondokat, ne gyötörd magad egész hétvégén! Ha végre szórakoznál, kikapcsolódnál egy kicsit, teljesen másként látnád a világot és a lehetőségeket is észrevennéd. Lazulj el, ezzel ugyanis többet írsz el, mintha folyamatosan csak a megoldáson törnéd a fejed.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nehéz év áll a hátad mögött, efelől semmi kétség. Nem vagy ezzel egyedül, senkinek volt könnyű. Azonban 2022 egy új kezdetet jelent számodra, amit ki kell használnod. Világosan látod a dolgokat, tisztában vagy céljaiddal, most már csak előre nézz!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton jól érezhetnéd magad, de ha dolgoznod kell, érhet egy kis kellemetlen meglepetés. Ne vedd magadra mások szavait, mindenki feszült ma egy kicsit. A vasárnapot már szeretteid körében töltheted, ez pedig erőt ad ahhoz, hogy kibírd ezt a kicsit sem egyszerű napot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton kedved lenne csavarogni, vásárolni egy kicsit. A legjobb társaság ilyenkor bizony a barátok, akik mindig társak ebben. Jó napnak ígérkezik a mai, hiszen azokkal lehetsz, akik fontosak számodra. Azért ne költsd el az egész fizetésed, hosszú még a hónap!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Végre szombat van, de ha munkával töltöd, akkor nem a legjobban telik majd. Ám este könnyen változtathatsz ezen, hiszen párod vagy barátaid társasága kiszakít a szürke hétköznapokból. A holnapi nap pedig a tiéd lesz, amit teljes mértékben ki is kell használnod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert rengeteg pénzt dobhatsz ki az ablakon. Tavaly talán megtakarítottál egy nagyobb összeget, amit nem kellene most elszórnod. Inkább dobd fel mással a kedved, barátaid vagy szeretteid társasága sokkal üdítőbb lesz számodra, ráadásul nem kerül semmibe.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha szombaton nem kell dolgoznod, töltsd kettesben a napot a pároddal vagy találkozz legjobb barátoddal. Nagy szükséged van a társaságra, jól esne egy őszinte beszélgetés és a kikapcsolódás. Ez a hétvége végre arról szól, amit te szeretnél, nem kell mások gondjaival foglalkoznod.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton könnyen megeshet, hogy nem szeretnél otthon lenni, ami érthető is, hiszen mindenkinek szüksége van arra, hogy kiszakadjon a megszokott környezetből. Ha dolgozol, nehezen megoldható, hogy azt tedd, amit szeretnél, viszont, ha nem, akkor szabad a pálya.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha kivételesen nem dolgozol szombaton, akkor nyugodtan telik majd a nap. Ám ellenkező esetben nem lesz könnyű dolgod, sok lesz az akadékoskodó és idegesítő ember a környezetedben. Igyekezz higgadt maradni, mert csak így élheted túl ezt a szombatot. Nem érdemes felbosszantanod magad, mert azzal nem leszel előrébb.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton, ha szükséges, ha nem, ne rohanj sehova. Inkább kelj fel korábban, de a kapkodás szóba se jöhet, mert annak baleset lenne a vége. Minden feladatoddal időben végezni fogsz és holnap terv szerint lógathatod a lábad.

Ezek is érdekelhetnek