2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. január 9. - Felejthetetlen vasárnap

Napi horoszkóp 2022. január 9. – Felejthetetlen vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap van, így végre szeretteiddel vagy a barátaiddal töltheted a napot. Semmi nem tereli el a figyelmed, most ők a legfontosabbak. Egyébként sincs ez másként, de ma újra teljesnek érezheted magad, amihez nagyban hozzájárulnak. Kell ennél több a hét utolsó napján?

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap van, éppen ezért lazítanod kellene, nem pedig a házimunkával foglalatoskodni. Túl sokat dolgoztál a héten, talán túl is hajtottad magad. Énidő, társasági élet, ma minden belefér, amit csak szeretnél.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap van, kapcsolj ki végre és ne a munka járjon az eszedben! Sok minden történt a héten, amit fel kell dolgoznod, de ezt hagyd holnapra. Vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint ezeken agyalni. Nem így gondolod?

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap valaki a türelmeddel játszhat, de ne hagyd, hogy az illető elérje a célját. Inkább szervezz programot a családoddal vagy a barátaiddal. A friss levegő jót fog tenni és a mozgás sem árt meg. Bár az időjárás nem biztos, hogy legmegfelelőbb, de kit érdekel, amikor azokkal vagy, akiket szeretsz!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Bár az időjárás nagyon változatos, egyik nap tavasz van, a másik nap tél, de ez ne álljon az utadba! Szükséged van a friss levegőre, a mozgásra, ma pedig szabadjára engedheted a fantáziád. Sok program közül válogathatsz, a társaság pedig adott. Szeretteid és barátaid is szívesen csatlakoznak hozzád.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap nem vagy a topon, inkább távol maradnál mindenkitől. Teljesen érthető, hiszen a héten sok emberrel találkoztál. Néha mindenkinek jól esik a magány, de ne akarj egyedül lenni egész nap! Lételemed a társaság, enélkül nem tudsz létezni egy teljes napig.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap mindig iszonyatosan gyorsan megy az idő főleg, ha otthon vagy. Ma azonban ne a lemaradásod akard behozni, mert akkor pihenni sem fogsz. Sokkal jobban is el lehet tölteni a hét utolsó napját, mint házi munkával. Ugye nem kell tippeket adnunk?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap sok minden jár az eszedben, emiatt pedig nem is tudod teljesen elengedni magad. Ne stresszelj most a munkán, a pénzügyeken vagy egyéb fontos dolgokon! Válaszd inkább inkább a szórakozást, ami sokat segít neked! Kapcsolj ki, ma úgysem tehetsz semmit!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap rengeteg teendőd van otthon, főleg, ha egész héten dolgoztál. Ám a házimunkánál sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben. A családod és a barátaid ritkán tölthetnek veled egy egész napot, ne hagyd, hogy ez ma is elmaradjon. A munka megvár, de a velük eltöltött idő felbecsülhetetlen.

Bak (12.22. – 01.20.)

Könnyen megeshet, hogy ma valaki megdobogtatja a szíved. Ha szingli vagy, akkor nincs is min gondolkodni. Nem közömbös számodra az illető, ismerkedj! Ha viszont van párod, még közelebb kerültök egymáshoz. Sok meglepetést tartogat az újév, de csakis pozitív irányba mozdul majd az életed.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap kisebb bonyodalmak nehezíthetik az életed, de ezúttal ezek a helyzetek sem fognak ki rajtad. Pikk-pakk megoldod a problémát és terv szerint mehet tovább a nap. A barátok és/vagy szeretteid társasága teszi teljessé a hét utolsó napját.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap egy ártalmatlannak tűnő vita komoly veszekedéssé fajulhat, de a helyzet ennek ellenére is könnyen megmenthető. Pillanatok alatt rendbe hozod a helyzetet és olyan lesz, mintha mise történt volna. Sokkal jobb ez lesz a nap, mint amire ébredéskor számítottál.

Ezek is érdekelhetnek