Világunk.hu
2023 december 4 hétfő
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. július 16. - Ne futamodj meg!

Napi horoszkóp 2022. július 16. – Ne futamodj meg!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Jó ideje harcolsz már egy számodra kiemelt ügyben, most azonban támogatókat szerezhetsz magadnak. Az út ettől nem lesz sokkal könnyebb, de egy-egy tanács és tapasztalati tény nagyot lendít rajtad előre. A végén te aratod le a babérokat, de kell némi energia és idő, amíg ez bekövetkezik.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Nagyon szorít az idő, már nem halogathatod sokáig ezt a fajsúlyos döntést. Ideje állást foglalnod, mivel súlyos következményekkel kell szembenézned, ha nem így teszel. Ha sikerül határoznod, ne félj levonni a tanulságot, sok mindenre felhívja majd a figyelmed.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szombaton minden úgy alakul, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Bár versenyről nincs szó, de könnyen elléphetsz a többiektől és elsőként érhetsz be a célba. Ne feledd, a minőség sokkal fontosabb, mint a mennyiség! Legyél alapos, akár lassabb, de hibamentes!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ha dolgoznod kell szombaton, felelősségteljes feladatot kapsz, ami ugyan elsőre ijesztő, de karriered szempontjából mérföldkő lehet. Ne görcsölj rá, mert akkor biztosan nem birkózol meg a kihívással! Zárj ki minden negatív gondolatot és koncentrálj! Könnyebb lesz, mint gondolod, a tudásod megvan hozzá, használd!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Hatalmas önfegyelemre van szükséged, de ez kell ahhoz, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Szombaton olyan emberekkel találkozol, akiktől eddig nagyon távol álltál, de a közös cél közelebb hoz titeket egymáshoz. Még az is furcsa, hogy jól érzed magad velük, szóval az is előfordulhat, hogy egy-két komolyabb barátság is köttethet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Valaki mindenáron meg akarja mondani, hogy szerinte mit kellene tenned és hogyan. A lényeg, hogy megfelelj az ő elvárásainak. Neked viszont meg kell húznod a határokat, mert ez a helyzet számodra egyáltalán nem könnyű. Önts minél előbb tiszta vizet a pohárba, ez a te életed, te tudod, hogyan alakítsd!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A héten sem lazítottál, ma pedig csak kapkodod a fejed, mert azt sem tudod, minek állj neki először. Szereted a kihívásokat és ha ezek megugrása azzal jár, hogy holnap pihenhess, akkor nem gondolkodsz egy percig se, nekiveselkedsz. Sokfelé tudsz figyelni, egyszerre több feladattal is megbirkózol. Ha van lehetőséged segítséget kérni, ne habozz, sok időt és energiát takaríthatsz meg!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ha elhanyagolod párkapcsolatodat, fel kell készülnöd arra, hogy kialakulhat egy viszony. Ám az ilyenre mindig fény derül és találékonyságod egyáltalán nem segít. Párod nem fogadja el kifogásaidat, úgyhogy gondolkodj el azon, mit akarsz! Feladni egy biztos, szinte tökéletes kapcsolatot egy kalandért vagy hajlandó vagy küzdeni a szerelmedért?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szombaton izgalmas kalandoknak nézel elébe, amikbe gondolkodás nélkül fejest is ugranál. Ne rohanj fejjel a falnak, mert abból semmi jó nem sülhet ki! Alapvetően felelősségteljes ember vagy, nem is vallana rád, hogy hűbelebalázs módjára cselekedj. Szingliként még Ámor nyila is eltalálhat, párkapcsolatban élőként pedig a mai nap a kiteljesedésé lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton egy kissé elbizonytalanodsz, pedig eddig magabiztos voltál. Apró jelek mutatják, hogy valami nem stimmel, de ne futamodj meg! Keress választ kérdéseidre és tisztázd le magadban, merre tartasz! Ha kitartasz, nem kell megküzdened a lelkiismeret-furdalással és bebizonyíthatod magadnak és másoknak, hogy bármire képes vagy.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Bár a helyzet megkívánta volna, hogy komolyan vedd, de te azt hitted, fél kézzel is megoldod a dolgot. Ám hanyagságod hibákhoz vezetett, amiket most nem vagy nehezen tudsz csak orvosolni. A fantáziád az, ami jelen esetben segíthet, akaraterőd pedig előre visz. Vigyázz, hogy még egyszer ez ne forduljon elő!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Párkapcsolatodban felhőtlenül boldog vagy, tulajdonképpen már egyenes az út az oltárig és/vagy a gyermekvállalásig. De! Még mielőtt teljesen beleélnéd magad a dologba, egyeztess pároddal, mert ő nem biztos, hogy készen áll erre. Kérdezd meg, milyen jövőt képzel el, milyen álmai vannak. Valószínűleg ugyanúgy gondolkodik, mint te, de lehet, hogy szüksége van még egy kis időre. Emiatt ne szomorodj el, van, akinek ez nem megy egyik napról a másikra.