Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. július 2. - Mozgalmas szombat

Napi horoszkóp 2022. július 2. – Mozgalmas szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A változás téged mindig feldob, ma igazán friss vagy és jó kedvű. A szombatot töltsd a szabadban, mert sok a plusz energiád van, így mozogj nagyon sokat! Csak így kerülheted el, hogy túltengő energiád miatt kitörjön belőled a feszültség. Egy szuper nap lesz, de tenned kell érte.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton bárkivel megbeszélhetsz bármit, nyugodt és kiegyensúlyozott maradsz. Élj a lehetőséggel, mert ritkán van ilyen! Minden terved, ötleted meghallgatásra talál és a többiek egyet is értenek veled. Ez a nap jó hangulatban telik és végre magabiztos leszel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A szombati változás nagy örömöt hoz az életedbe. Mindenkivel könnyedén megérteted magad, ami azért is furcsa, mert a héten nehéz dolgod volt ugyanezzel. Élvezed a beszélgetést, a társaságot, éppen ezért ne ülj otthon, inkább hívd fel a barátaidat és menjetek el valahova és élvezzétek a nyarat!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Megérzéseid sosem csalnak, ismét itt a változás szele, amitől egy kicsit nyugtalan vagy. Bíznod kell magadban, eddig is boldogultál a körülményektől függetlenül is, ez pedig most sem lesz másként. Minden jól alakul, engedd be az újdonságot az életedbe, nincs mitől tartanod!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Szombaton kitűnően érzed magad, még akkor is, ha dolgoznod kell. Sokkal pozitívabban állsz a dolgokhoz, mint a héten bármikor. Válassz aktív kikapcsolódást mára, ha teheted, az egész napot töltsd a friss levegőn. Estére jóleső fáradságot érzel és úgy alszol majd, mint a bunda.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szombaton egy kicsit feszült vagy, így igyekszel valahogy levezetni ezt, például takarítással, kertészkedéssel vagy sporttal. Azért ne töltsd az egész napot lakásod rendbetételével, legalább délután lazíts egy kicsit! Nyár van, jó idő, mikor kapcsolódhatnál ki jobban, mint most?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A szombat a hét legjobb napja lesz, mert visszatér a jó kedved és nagyon beszédes leszel. Ma mindent megbeszélhetsz a pároddal, nyíltan felvállalod érzéseidet, amit egyrészt értékelni, másrészt viszonozni is fog. Egy fantasztikusan romantikus hétvégében lehet részed, csak hagyd magad sodródni az árral!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szombaton nagyon figyelned kell arra, hogy kinek és mit mondasz. Persze fontos, hogy őszinte légy, de a hangnem egyáltalán nem mindegy. Nem akarsz megbántani senkit, éppen ezért fogalmazz finoman, mert ellenkező esetben visszavághatnak neked és heves vita kerekedhet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Már alig vártad, hogy hétvége legyen és végre eljött. Lelkes vagy és minden feszültséged elillant. Ma tégy bármit, amit szeretnél, a lényeg, hogy boldoggá tegyen! Töltsd a napot a szabadban, kirándulj, strandolj! A nyári idő jó hatással lesz rád, ezen a hétvégén teljesen fel fogsz töltődni.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Nagyon kemény és fárasztó hét van mögötted, pedig szinte csak jó dolgok történtek veled. Akkor tennél a legjobban, ha a szombatot lazítással töltenéd. Mindegy, hogy passzív vagy aktív kikapcsolódás mellett döntesz. Ha nincs kedved kimozdulni, egy kis kertészkedés is üdítően hathat rád.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Örömteli nap lesz számodra a szombat, már érzed a változás szelét. A mai napon légy minél többet a szabadban, kirándulj a barátokkal vagy a családoddal, ma bepótolhatsz egy kicsit abból, ami év közben kimaradtál. Még az időjárás sem lehet akadály számodra, csodás hétvége elé nézel.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombatra visszanyered minden energiádat, felvidít a hétvége tudata. Nehéz héten vagy túl és rád fér a lazítás. Mindenképpen válassz aktív kikapcsolódást, holnap kipihenhetsz mindent. Talán nehezen veszed rá magad a mozgásra, de később hálás leszel érte magadnak.