2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. június 1. - Tartsd nyitva a szemed!

Napi horoszkóp 2022. június 1. – Tartsd nyitva a szemed!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán nem lehet okod a panaszra. Nagyon pozitív vagy, ma minden a kedved szerint alakul, így használj ki minden lehetőséget! Ennek következtében kicsit könnyelmű lehetsz, úgyhogy figyelj, hogy ne hagyják el olyan szavak a szádat, amivel megbánthatsz valakit! Nem is vallana rád ez a fajta viselkedés, túlságosan távol áll tőled.

Bika (04.21. – 05.21)

Ideje lenne elengedned minden aggodalmad és mindent, ami nyomaszt téged. A szorongással csak tetézni tudod a gondokat, ezzel pedig mindenkit kiboríthatsz. Vedd kezedbe az életed és lépj végre a tettek mezejére! Meglátod sokkal jobban fogod érezni magad, ha nem egy helyben topogsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán óvatosnak kell lenned. Nemcsak a szavakkal, hanem a közlekedésben is. Semmiképp se telefonálj az autóban, mert könnyen balesetet okozhatsz! Ha pedig a munkahelyeden folytatnál magánbeszélgetést, győződj meg róla, hogy senki ne hallja! Tudod, a falnak is füle van.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma nemcsak az óvatosságodra, hanem a türelmedre is szükséged lesz, mert többen is próbára fogják tenni. Szóval a legnagyobb feladatod a nyugalmad megőrzése lesz. Ne add meg senkinek azt a szívességet, hogy sikerüljön neki felbosszantania! Az este már lazább lesz, de addig fel a fejjel!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán rendkívül rugalmatlan lehetsz a munkában, holott ez egyáltalán nem jellemző rád. Minden feladatra nyitottnak kell lenned, ne akadj fenn az apróságokon! Mindenre képes vagy, bármilyen feladattal meg tudsz birkózni, ezért ne add fel azonnal, az nem te lennél!

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hét harmadik napján frissnek érzed magad, testileg és szellemileg is. Gördülékenyen haladsz a munkáddal, ma semmi nem akadályoz meg téged abban, hogy a szokásosnál korábban haza menj. Ha így lesz, ne csak a pihenésre koncentrálj, a testednek szüksége lenne egy kis mozgásra is!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma jól érzed magad a bőrödben és végre fellélegezhetsz. Ha van rá lehetőséged, tölts minél több időt a szabadban, ha ez nem opció, akkor nyiss ablakot, jót tesz majd a friss levegő! Ettől jobban megy majd a munka és korábban haza is érhetsz, hogy valóban olyan dolgokkal fejezd be a napot, amik boldoggá tesznek téged.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán akkor tennél a legjobban, ha félre vonulva, egyedül végeznéd a munkád. Ne avatkozz bele egyetlen beszélgetésbe vagy vitába se, jobb kimaradnod ma mindenből! Külső szemlélőként nagy előnyre tehetsz szert, amit hamarosan kamatoztathatsz is. Hallgatni most valóban arany lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán a környezeted elégedetlen, viselkedésük pedig hangulatromboló lesz. Bárki bosszant téged, csak finoman tudasd ezt vele, nehogy megsértődjön! A legjobban mégis akkor cselekednél, ha nem tennél semmit. Csukd be a füled, egyszerűen ne halld meg, amit mondanak, akkor nyugodtan telhet a napod!

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagyon beszédes kedvedben vagy, pozitívan látod a világot. Ennek ellenére ne fecsegj feleslegesen, mert könnyen kellemetlen szituációban találhatod magad! Jól gondold át, hogy kinek mit mondasz és azt is, hogy hogyan! Ha vágysz egy nagy, őszinte beszélgetésre, szervezz egy találkozót legjobb barátoddal, titkaid nála teljes biztonságban lesznek!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma valaki kölcsönkérhet tőled egy nagyobb összeget, de ne mondj azonnal igent vagy nemet! Egyrészt veszteség is érhet, ha nem kapod vissza a pénzt, másrészt nem biztos, hogy ezzel segíthetsz a legtöbbet. Át kell látnod a helyzetet ahhoz, hogy megfelelő döntést hozz, ehhez pedig idő kell. Kár lenne elhamarkodni a dolgot.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán nagyon megfontoltnak kell lenned, különben olyan dolgokat mondhatsz, amiket egyáltalán nem kellene. Egyrészt megsérthetsz vele másokat, másrészt te magad is meg fogod bánni. Tudatosan figyelj a szavaidra és számolj el tízig mielőtt megszólalsz!

Ezek is érdekelhetnek