2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. június 15. - Izgalmas szerda

Napi horoszkóp 2022. június 15. – Izgalmas szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán izgalmas találkozásban lehet részed. Furcsának találod, hogy az illető ilyen mélyen megérint. Különösen igaz ez, ha párkapcsolatban élsz. Az érzés nagyon bizsergető lehet, de ennél többet nem szabad belelátnod. Abban az esetben viszont, ha keresed a párod, akkor ebből még lehet valami.

Bika (04.21. – 05.21)

Nagyon figyelj oda magadra, még akkor is, ha csak egy kicsit fáj a fejed. A tested jelez, ezeket a jeleket pedig nem szabad figyelmen kívül hagynod. Ma mindent meg kell tenned magadért, mert az egészségnél nincs fontosabb az életben. Ha teheted, maradj otthon, igyál sok folyadékot, bújj ágyba és aludd ki magad!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kétségtelenül te vagy az, akinek ma hihetetlen megérzései lesznek. Már reggel elkezdődik, főleg, ha emlékszel az álmodra. Most még zavarosnak tűnhet a kép, de hamarosan minden kitisztul és tisztán látni fogod, mit kell tenned és pontosan mikor.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán minden eddiginél pontosabbak lesznek a megérzéseid, amikre hallgatnod kell. Az álmaidra is nagy figyelmet kell fordítanod, ha emlékszel rájuk, vesd őket papírra! Lehet, hogy most még nem minden világos, de hamarosan az lesz. A sors még rejteget néhány dolgot előled.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Furcsa álmokat láthattál az éjjel, amiknek fogalmad sincs a jelentéséről. Minden álmod, megérzésedet írd fel, még az sem baj, ha nem értesz belőle egy kukkot sem! Hamarosan mindent tisztán fogsz látni, ráadásul a jövődre vonatkozó terveidben is változások állhatnak be.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán tudatosul benned igazán, hogy új időszak vette kezdetét. Sok minden történt és nemcsak rossz értelemben. Sikereket és kudarcokat is elkönyvelhettél eddig, az év hátralévő részében viszont már nem lesz okod aggodalomra. Még akkor sem, ha most rendkívül bizonytalan vagy valamiben.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán úgy érzed magad, mintha elvarázsoltak volna. Nem leszel önmagad, belemerülsz a gondolataidba és csak meredten nézel magad elé. Ma minden eltereli a figyelmedet, úgyhogy valahogy át kell vészelned a munkaidőt, méghozzá anélkül, hogy valamilyen hatalmas hibát ejtenél.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán a szokottnál sokkal csendesebb és nyugodtabb leszel. Nem kell mindig a középpontban lenned, néha jobb a háttérből szemlélni az eseményeket. Szükséged lesz a párodra vagy éppen valamelyik barátodra, ő pedig nem fog cserben hagyni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Még álmaidban is a jövődet látod. Fontos események várnak rád, amiket előre ugyan nem láthatsz, de megérezhetsz. Intuícióid mindig nagyon jók, ma pedig a szokottnál is erősebbek. Bármit álmodsz vagy bármi eszedbe jut, azt jegyezd le, mert nemsokára nagy hasznot húzhatsz belőlük!

Bak (12.22. – 01.20.)

Álmaidban is előtérbe kerülhet a pénz, a jövő. Mind a munkával, mind pedig a magánélettel kapcsolatban láthatsz álmot vagy lehetnek megérzéseid. Kövesd a belső hangokat, mert azok ezúttal sem tévednek. Most nincs helye a gondolkodásnak és habozásnak, ugyanis eljött a cselekvés ideje.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kettős érzések kerítenek hatalmukba. Lesz egy visszatartó feled és egy olyan, amelyik cselekvésre ösztönöz majd. Mivel nem szoktál elhamarkodott döntést hozni, most se tedd, mert még nem látsz teljesen tisztán! Bizonytalanságod hamarosan elillan, már csak egy kis türelemre van szükséged.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán is megmarad az optimizmusod, ami előre lendítheti sorsod, életed. Ám furcsa érzéseid támadhatnak, de aggodalomra nincs okod. Ezek az érzések amúgy is gyakran feltörnek belőled, mert hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat. Koncentrálj a feladataidra, úgy hamarabb véget ér a munkaidő!

Ezek is érdekelhetnek