Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. június 16. - Fellobbannak a lángok

Napi horoszkóp 2022. június 16. – Fellobbannak a lángok

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Képes vagy minden problémát áthidalni, amit kitartásodnak és rendkívüli türelmednek köszönhetsz. Kompromisszumokat köthetsz kedveseddel, ami előrelépést jelent kapcsolatotokban. Szingliként ez a nyár hozza meg a várva várt fordulatot, a szerelem ugyanis betoppan az életedbe.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Csütörtökön különleges energiák vesznek körül. Igényled az újat és szeretnél minél közelebb tudni magadhoz valakit. Ha kedvesedről van szó, akkor ne habozz, töltsd vele a napot vagy legalább az estét! Ha viszont egy ismeretlen hoz lázba, ne félj, szólítsd le, sokan kedvelik, ha valaki kezdeményez! Ma nem kell félned az elutasítástól sem.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ez a csütörtök az egyszer fenn, egyszer lenn napja lesz. Hamar fellángolsz, aztán a tűz pillanatok alatt kialszik. Valaki azonban egy életre bevésődik a gondolataidba és az is lehet, hogy nem különösebben kedveled az illetőt. Ám minden egy röpke perc alatt megváltozik és ő lehet az, akire mindig is vágytál.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ha párban élsz, képes vagy izgalmat vinni a kapcsolatodba, minden téren. Ma biztosan jól fogod érezni magad. Abban az esetben viszont, ha még egyedülálló vagy, akkor túl kell tenned magad az eddigi sikertelenségen és emelt fővel tovább lépni. Az élet megy tovább és most játszi könnyedséggel hódíthatsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Életedben elérkezett a megújulás és a megbocsájtás időszaka. Most mindent helyrehozhatsz. Akár szakítás következik, akár egy új kapcsolat indul, mozgalmas időszak vár rád. Sok irigyed is lehet, de neked ezzel nem kell törődnöd. Most élsz igazán, használj ki minden lehetőséget!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Bárkivel szólalkoztál össze a közelmúltban, ma végre rendeződik a viszony és tiszta vizet önthettek a pohárba. Sőt, a kapcsolat elmélyülhet és búcsút inthetsz a fájdalmas emlékeknek is. Engedd be életedbe az újat, most semmire nincs okod nemet mondani!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Párkapcsolatodban eluralkodhat az unalom, de ezen változtathatsz. Persze mindez két emberen múlik, de nagy esély van rá, hogy felturbózzátok szerelmi életeteket. Szingliként most van itt az ideje a párkeresésnek, nem vagy magányra ítélve.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Csütörtökön végre kinyílik a szemed. Pároddal közelebb kerülhettek egymáshoz, mert olyan tulajdonságait látod meg, amiket eddig nem. Szingliként viszont lejjebb kell adnod az igényeidből, mert különben sosem találsz párt. Persze ne légy igénytelen, de te is pontosan tudod, túl magasan van az a bizonyos léc.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Rajtad múlik, mennyire leszel nyitott az újra és az élet kínálta lehetőségekre. Zárd le a múltat és vágj bele a valódi életbe! Házasság, gyerek, új munka vagy építkezés. Legyen szó bármiről, most nem érhet csalódás. Végre kiteljesedhetsz és nem kell megfeszülnöd ezért.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ez a nyár a változásról szól, hiszen mostanában nem azt kaptad, amire vágytál. El kell határoznod, hogyan tovább és az lenne a legjobb, ha pároddal meg is beszélnéd ezt. Szingliként megismersz valakit, aki megváltoztatja a szerelemről alkotott véleményedet. Most végre érzed, hogy élsz, ami pedig a legjobb, hogy önmagad lehetsz az illető mellett.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Nagy veszély fenyeget, ha van párod, ugyanis könnyen titkos viszonyba keveredhetsz. Bár az a kaland izgalmas lehet, amíg le nem buksz, aztán könnyen összetörhetsz, ha rájössz, mit tettél. Szükség lesz az önuralmadra, akkor nem lehet baj. Szingliként viszont a szerelem kopogtat az ajtódon, engedd be és élvezd!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Könnyen azon kaphatod magad, hogy új lehetőségeket és új arcokat keresel. Vajon valami nem stimmel a párkapcsolatodban? Vagy belefásultál egy kicsit? Az egyhangúságon lehet segíteni, ha mindketten így akarjátok. Ha egyedülálló vagy, akkor több ember keresztezi most az utad, szóval a lehetőség adott, használd ki!