2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. június 19. - Izgalom, kalandok, vasárnap

Napi horoszkóp 2022. június 19. – Izgalom, kalandok, vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha szép az idő, sétálj, biciklizz, fuss egy nagyot vagy strandolj a barátaiddal.! Jót fog tenni a testednek és a lelkednek is. Feltöltődhetsz a jövő hét előtt, ami tele lesz feladatokkal és kihívásokkal. De ma nem is gondolj erre, irány a szórakozás és élvezd a nyarat!

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap semmihez nincs kedved, még főzni sem. Nagyon húzós volt számodra ez a hét, megérdemled a pihenést. Van azonban néhány dolog, amit mindenképpen meg kell csinálnod. Beszélj a többiekkel, osszátok fel egymás között a feladatokat, így hamarabb végezhettek, marad elég idő a lazításra is!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Úszik az otthonod, a kert is elkeserítő állapotban van, de erőd már nem marad mindenre. Ha nem egyedül élsz, akkor kérj segítséget családtagjaidtól vagy a párodtól, nem fognak nemet mondani. Mindennel végezhettek, délután pedig még a pihenésre is marad idő.

Rák (06.22. – 07.22.)

Sűrű nap lehet a vasárnap, ha nem állítasz fel egy rendszert. Csak azt csináld meg, ami nem tűr halasztást, a többi ráér! Neked is pihenned kell, hisz megterhelő volt számodra a hét. Ha nincs kedved kimozdulni, akkor olvass, tévézz és aludj, amennyit csak tudsz, jól fog esni!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha a héten nem végeztél a teendőiddel, legyen az otthoni vagy munkahelyi, eszedbe se jusson ma folytatni őket! Pihenned kell, mert így is túlhajszoltad magad. Ha vasárnap sem lazítasz, akkor nem fogod bírni a jövő heti terhelést.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hét utolsó napján sok teendő vár rád, főleg, ha tegnap is dolgoztál. Nem kell kétségbe esned, hiszen nem egyedül élsz, nem kell, hogy rád maradjon minden. Jó szervezéssel megspórolhatsz egy csomó időt. A délután mindenképpen legyen a pihenésé, szükséged lesz az erődre a jövő héten is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A vasárnap a pihenésé és a családé. Szervezzetek közös programot, lehetőség szerint a szabadban, mert a friss levegő mindenkinek jót fog tenni. Legyen akármilyen az időjárás, nem feltétlenül kell a négy fal között lenni. Egész héten dolgoztál, élj végre egy kicsit!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap semmit nem akarsz csinálni, legszívesebben egész nap aludnál. Persze semmi nem akadályoz ebben, de ha kipihented magad, mozdulj is ki egy kicsit! Ne is tevékenykedj a konyhában, menj el a családdal vagy a barátokkal a kedvenc helyetekre és egyetek valami finomat! Megérdemled, hogy legalább a hét utolsó napján ne a konyhában rostokolj.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Természetes, hogy vasárnap nem akarsz otthon ülni és már semmi akadálya annak, hogy azt tegyél, amit csak szeretnél. Szükséged van a testmozgásra, még ha csak egy sétáról is legyen szó. A barátaidat is régen láttad, szóval, ha az idő engedi, találkozzatok és menjetek strandra, fagyizni vagy akárhova, csak élvezzétek egymás társaságát!

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét utolsó napján a legszívesebben kirándulnál, esetleg strandolnál? Tulajdonképpen mi tart vissza? Vasárnap van, szabad vagy, hát tedd, amit csak szeretnél! Ha nem egyedül élsz, vidd magaddal a párod, családtagjaidat vagy a barátaidat, nekik sem árt egy kis izgalom!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A vasárnap számodra nem tűnik túl könnyűnek. Rengeteg munka vár rád még a lakásban vagy a ház körül. Állíts fel egy fontossági sorrendet, mert időt kell hagynod a pihenésre is! Ha nem így teszel, nem fogod kibírni a jövő hetet, mert az sem lesz könnyebb, mint ez a hét volt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma legszívesebben eltűnnél mindenki elől, sok volt számodra a hét, úgy érzed mindenből és mindenkiből eleged van. Arra azért figyelj, hogy ne sértsd meg szeretteidet. Mondd el nekik, hogy egy kis magányra vágysz, meg fogják érteni és vita sem lesz belőle!

Ezek is érdekelhetnek