2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. június 2. - Újra magadra találsz

Napi horoszkóp 2022. június 2. – Újra magadra találsz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha a tegnapi napon feszült voltál, annak mára már nyoma sincs. Jól érzed magad a bőrödben és minden a terveid szerint alakul. Valaki közelebb szeretne kerülni hozzád, ami kissé kellemetlen számodra. Akár szingli vagy, akár nem, kicsit félsz az illetőtől, mert nem tudod, mit várhatsz tőle. Mindenkinek kell adni egy esélyt, de légy óvatos! Sosem lehet tudni, kit és miért sodor utadba az élet.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön sikerül újra magadra találni, visszatér az erőd, a kreativitásod és a motivációd. Lehet, hogy ennek köze van a közeledő hétvégéhez, esetleg a nyári időhöz. Akárhogy is, a lényeg, hogy most már tudod, mit akarsz és kivel. Ne várj tovább, cselekedj, mielőtt elmulasztod a nagy lehetőséget!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A mai napodat a jó kommunikáció és a hatékony munkavégzés jellemzi. Ritka dolog ez a hétvége felé közeledve, ezért te sem ismersz magadra. Ne gondolkodj sokat, nincs min rágódni! Minél hamarabb érsz teendőid végére, annál hamarabb csinálhatsz bármi mást. Jót tenne neked egy kis mozgás, egy könnyű vacsora és pihenés. A pénteki munkanap még előtted áll, készülj fel rá amennyire csak lehet!

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön ugyan sok a munkád, de emellett időt kell szánnod magadra és persze szeretteidre is. Ha máshogy nem megy a dolog, legalább telefonon beszéljetek egy kicsivel hosszabban a szokásosnál. Neked is jó érzés lesz, ha hallod a hangjukat. Közeleg a hétvége, amikor találkozhattok is, szóval szervezz egy összejövetelt! Az idő nem áll az utadba, ugyanis az időjósok kánikulát jósolnak a pünkösdi hétvégére.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön visszatér a jó kedved és pozitív kisugárzásod is. A többiek örömmel dolgoznak veled, mert az idő csakúgy repül, a feladatok pedig rohamosan fogynak. Ma a megérzéseid irányítják cselekedeteidet, még gondolkodnod sem kell, minden ösztönből jön. Szereted amikor minden halad a maga útján, így a hétvégén lesz mit ünnepelned.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha tegnap volt benned némi feszültség, az mára elillan és újra optimistán tekintesz a világra. Pozitív hangulatod jó hatással lesz a többiekre és munkád sikerességére is. Ha csapatban dolgozol, hatékonyabb munkát végeztek, mint a héten bármikor, ami pedig korábbi hazamenetelt és több szabadidőt eredményez.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön kifejezetten jól érzed magad, emellett pedig flörtölős hangulatban leszel. Fogadd és add a bókokat, de véletlenül se értsd félre mások szavait! Ha valaki komolyabban közeledik feléd, finoman tudasd vele, hogy részedről ez csak egy játék, de egyáltalán nem komoly! Kivétel persze, ha szingli vagy, mert akkor nem kell megálljt parancsolnod magadnak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pozitív és aktív nap lesz számodra a mai. Az egész heted jól alakult, így semmi okod nem lehet a panaszra. Lelkes vagy, minden munkával vagy feladattal hamar végezhetsz. Így megengedheted magadnak az aktív pihenést, sőt, családtagjaid is csatlakozhatnak hozzád és kezdetét veheti egy fergeteges hétvége.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön visszatérsz régi önmagadhoz, újra jó kedvű és optimista vagy. Arra azért figyelned kell, hogy ne éld bele túlságosan magad az élj a mának elvbe, érezned kell a határaidat! A vidámság és egy kis könnyedség még belefér, de gondolnod kell a holnapra és a környezetedre is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nem biztos, hogy jól aludtál az éjjel, főleg, ha frontérzékeny is vagy, de ennek ellenére is energikusnak érzed magad. Jó kedvű és optimista vagy, ezt pedig ki is kell használnod. Hatékony leszel a munkádban és az otthoni teendőkben is, így az aktív pihenés is belefér még sötétedés előtt. Sétálj, fuss, mozdulj ki, hidd el, jót fog tenni a friss levegő!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha nem végeztél még vagy el sem kezdted a holmijaid szelektálását, akkor épp itt az ideje. Ne gyűjtögesd az olyan holmikat, amire valójában nincs is szükséged! Ebben a háborús helyzetben jót cselekedsz azzal, ha elajándékozod. Jobban érzed magad tőle és akár be is újíthatsz egy-két új nyári darabot.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön elkap a pánikhangulat, de rá fogsz jönni, hogyha nem kapkodsz, akkor sokkal többre jutsz. Ha valamivel lemaradtál a héten és nincs más fontos dolog, akkor pótold be azokat, a többi a jövő héten is ott lesz még. Maradj tudatos és higgadt, így gördülékenyen tudsz majd haladni.

Ezek is érdekelhetnek