2023 június 9 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. május 10. - Küzdj az álmaidért!

Napi horoszkóp 2022. május 10. – Küzdj az álmaidért!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Egy helyben toporogsz, pedig vészesen közeledik a határidő és úgy érzed, minden, amibe belefogsz, a visszájára sül el. Bár a dolgok menetét nem befolyásolhatod, megteheted, ami tőled telik. A lelkiismereted tiszta lesz, a többi meg majd alakul magától. Elvégre valahogy mindig volt, nem igaz?

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Amennyiben ma sikerül a tervek szerint, a megfelelő tempóban haladnod, nyerhetsz magadnak annyi időt, hogy olyan programokon is részt vegyél, amikre eddig nem volt időd. Most egyetlen hiba sem fér bele. Bár lesznek váratlan helyzetek, de könnyedén megoldhatod őket, ha nem esel kétségbe.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Saját napi teendőid önhibádon kívül háttérbe szorulnak. Bár egy percre sem állsz meg, úgy érzed, nem jutsz egyről a kettőre. A fejed felett összecsapnak a hullámok, de megfelelő koncentrációval még így sem lehet baj. Sok energiát igényel a mai munka, de hamarosan meglesz kitartásod eredménye.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Kedden egy újabb kihívással kell szembenézned, ami elsőre rendkívül ijesztő lehet számodra. Ám, ha most szögre akasztod a bakancsod, akkor örökre bánni fogod, hogy nem voltál merészebb. Be kell látnod, ha megfutamodsz, soha nem éred el a célt. Tudod, mit kell tenned, ezért ne habozz, vágj bele!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Jó ideje szeretnél lezárni egy-két ügyet, amit ma minden probléma nélkül meg is tehetsz. Ennél ideálisabb időpont nem lesz ennél, szóval nincs min gondolkodni, cselekedj! Az elvarratlan szálak egész eddig kínoztak, ennek végre vége lesz. Lélegezz nagyokat, menni fog!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Valaki kellemetlen helyzetbe sodorhat ma, ami azért is furcsa, mert nem is ismered az illetőt. Pusztán felületes kapcsolat van köztetek, de ki kell állnod magadért. Mindenki előtt tisztázd a szituációt, így semmi kétség nem férhet majd hozzá, hogy csak belekevertek a dolgokba.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ha valamit az eszedbe veszel, görcsösen ragaszkodsz hozzá és nem akarsz lejjebb adni az elveidből. Ám, ha mindig a saját akaratodat szeretnéd érvényesíteni, nem biztos, hogy eléred, amit akarsz. Van, amit nem befolyásolhatsz és amíg ezt nem látod be, a siker is messziről elkerül.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Korábban botlottál és ez most bosszulja meg önmagát. Sok időt is veszítesz emiatt, de a hibát még mindig kijavíthatod. Ha azonnal cselekszel, a gépezet újra olajozottan működik majd és semmi sem állhat az utadba. Sikeres lesz a mai nap, de csak akkor, ha minden tőled telhetőt meg is teszel ezért.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Valakit meg akarsz győzni az igazadról, de kénytelen leszel engedni a jó cél érdekében. Ha együtt kell dolgoznod valakivel, kompromisszumképesnek kell lenned, mert máshogy nem működik. A megoldás kézenfekvő, az irány helyes, már csak az együttműködés hiányzik.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Valaki, aki közel áll hozzád, szépen lassan tönkremegy. Az illető rengeteget dolgozott, gondosan épített fel mindent, most mégis az összeomlás szélén áll. A segítséged nélkül pedig el is süllyed a hajója. Ha már lelkileg össze tudja szedni magát, akkor a megoldást is megtalálja a gondjaira. Állj mellette teljes mellszélességgel, másra nincs szüksége!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Úgy érzed, senkire nem számíthatsz, valaki mégis megcáfolja ezt. Vannak még igazi barátok és ezt jó tudni. Akkor érkezik a segítség, amikor kell, ezért hálával tartozol az illetőnek. Biztosítsd róla, hogy bármikor számíthatsz rád és mindent megteszel azért, hogy bármilyen helyzetben segíteni tudj rajta.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Nagyon igyekszel, valami mégsem úgy sül el, ahogy azt te szeretnéd. Még az is eszedbe jut, hogy feladd az egészet, de nem teheted ezt. Magadnak okoznál lelkiismeret-furdalást, arról nem is beszélve, hogy később nagyon megbánnád a dolgot. Most nem táncolhatsz vissza, sokat küzdöttél, ne engedd el az álmod!

Ezek is érdekelhetnek