2023 június 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. május 13. - Ne kapkodj!

Napi horoszkóp 2022. május 13. – Ne kapkodj!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Péntek 13 van, szóval van miért főnie a fejednek, ugyanis egy komoly botlás árnyékolja be a napod. A hibát nem lesz egyszerű korrigálni, dupla annyi energiát kell befektetned, hogy elháríthasd. Ahelyett, hogy eszeveszett kapkodásba kezdenél, inkább állj meg egy pillanatra és gondold végig a teendőket! Ha szükséges, kérj segítséget, vakon ne ugorj bele semmibe!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Egy kínos, kellemetlen élmény vagy csalódás kísért, ugyanis valaki bogarat ültetett a füledbe. Nem tudod, hogy kezeld a helyzetet, de nem ragadhatsz meg ott, ahol vagy. Határozd el magad, minél előbb zárd le a dolgokat és nyiss az új lehetőségek felé! Ha nem így teszel, elfelejtheted a nyugodt hétvégét is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Amennyire lehetett, előre dolgoztál a héten, ezért a többiek számára úgy tűnhet, egész nap lógatod a lábad. Kollégáid ugyan nem kérhetnek számon emiatt, de arra vigyázz, hogy főnökeidnek ne szúrj szemet! Ha kell, beszélj velük, mondd el, hogy már kész vagy minden rád bízott feladattal és haza szeretnél menni. Őszinteséggel többet elérsz, mint hinnéd.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Valaki feltűnően segíteni szeretne neked, de úgy érzed, ezt nem önzetlenül teszi. Téged nem lehet az orrodnál fogva vezetni, ezt jobb, ha minél előbb tudatod az illetővel. Mondd el neki, hogy nincs rá szükséged, arról nem is beszélve, hogy több terhet nem akarsz a nyakadba venni!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A péntek nem úgy indul, ahogy azt szeretnéd, de azért nincs minden és mindenki ellened. Ugyan ma tizenharmadika van, nem kell, hogy az egész nap katasztrofális legyen. Dolgozz ki egy menetrendet, változtass néhány apróságon és máris egyenesbe kerülsz! Ne hagyd, hogy sodorjon az ár, vedd kezedbe az evezőt!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Az elmúlt hetekben rengeteg időt és energiát fektettél valamibe, ami végre megtérülni látszik, ráadásul bőségesen. Csak magadnak köszönheted, hogy itt tartasz, ahol, szóval élvezd ki a dicséretet, a sikert és arasd le a babérokat! Aztán szállj vissza a földre, mert a következő kihívás máris az ajtódon kopogtat!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Pénteken parázs vitába keveredsz valakivel, ugyanis egy számodra fontos ügyben nem értetek egyet. Az ellentétes álláspont azonban nem mindig rossz, profitálhatsz is a másik szavaiból, ötleteiből. Légy elfogadóbb és kompromisszumra kész, mert ma ez lesz a siker kulcsa!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szórakoztató, vidám, társasági ember vagy. Bárki előtt felvállalod a véleményed és nem félsz kimondani, amit gondolsz. Másoknak azonban ez nem mindig tetszik. Légy egy kicsit tekintettel a környezetedre, de ne ess át a ló túloldalára, ne hazudtold meg önmagad! Nehéz megtalálni az aranyközéputat, de neked ez is menni fog!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Pénteken egy olyan akadállyal kell megküzdened, amit akárhogy is szeretnéd, nem tudsz elkerülni. Ám ahelyett, hogy meghátrálnál, állj a sarkadra és nézz szembe a dolgokkal! Ha megfutamodsz, esélyt sem adsz magadnak a kiteljesedésre. Van elegendő tapasztalatod és tudásod, használd ki!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Bár már péntek van és ráadásul tizenharmadika, olyan tempót diktálsz, amit a többiek nem tudnak követni. Nagy utat tettél már meg és ennek köszönhető profizmusod is. A szerénység továbbra is jól áll neked, de néha hagyd, hogy mindenki téged ünnepelj! Péntek van, szórakozz, ne utasítsd vissza a bulimeghívásokat!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Mindent hajlandó vagy feláldozni annak érdekében, amit el akarsz érni. Éppen ezért képtelen vagy belátni, ha túl sokat láttál bele valamibe és a dolog haldoklik. Térj vissza a földre és gondolkodj logikusan, különben hatalmas csalódás fog érni! Hideg fej és racionalitás, erre van most szükséged!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Folyamatban lévő ügyeid nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, ez pedig hatalmas elégedetlenséggel tölt el. Most nem csúszhatnak ki a dolgok a kezed közül, de ennek ellenére is meg kell állnod egy pillanatra. Koncentrálj és légy nagyon alapos, mert csak így szakíthatod át mégis a célszalagot!

Ezek is érdekelhetnek