2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. május 20. - Felpörögnek az események...

Napi horoszkóp 2022. május 20. – Felpörögnek az események…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken egy hullámhosszra kerülsz valakivel és bár nem ismered túlságosan az illetőt, már első pillanatban kialakul a bizalom és kiöntöd neki a szíved. Megkönnyebbülsz és a segítségnek hála, újra visszatalálsz önmagadhoz. Jól kezdődik a hétvége és ezt még tovább lehet fokozni.

Bika (04.21. – 05.21)

Kétségtelen, hogy ötletekben nálad soha nincs hiány. Ma el is határozod magad és visszaveszel a munkahelyi lelkesedésből. Ideje több időt töltened a családoddal, a barátaiddal. Szingliként bár úgy érzed, jó egyedül lenni, de légy résen, mert Cupido ma biztosan nyilat ránt, ami megváltoztatja ezt az álláspontodat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken leginkább a pénzügyeiddel vagy elfoglalva, ugyanis egy befektetés lehetősége kísértésbe ejt. Jó alaposan fontold meg a dolgot, akkor észreveheted a rést a pajzson, ami bizony nagy bukáshoz is vezethet. Nem minden az, aminek látszik, ezt ne feledd! Lehet, hogy bejön és nagyot akasztasz, de ehhez az kell, hogy ne ugorj fejest az ismeretlenbe!

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz unatkozni, ugyanis társasági életed megélénkül. Ugyan fáraszt a napi rutin, de a társaság mindenért kárpótol. Ennek ellenére sem kerülheted el a döntés meghozatalát, mert két szék közül könnyen a padlóra eshetsz. Mondd ki a végszót mihamarabb, előbb nyugszik meg a lelked!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Végre péntek van, ám ez a nap sok feszültséget tartogat számodra. Érzelmeid összekuszálódnak és valójában azt sem tudod, mi a baj. Ne akadj fenn minden apróságon, mert ez hoz téged kellemetlen helyzetekbe! Próbáld meg lazábbra venni a gyeplőt, úgyis célba érsz, csak egy kicsit később.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A nap elején még minden könnyen megy. Halad a munka, a többiek élvezik a társaságod, de délutánra fordul a kocka. Hangulatod ingadozni kezd, ezért munka után menj el sétálni vagy futni, hogy levezesd a felesleges energiát és feszültséget! Nem jó, ha túlhajtod magad, mert másokon csattan az ostor. Már nyakadon a hétvége, tervezd meg, hogy hétfőre kellőképp kipihent lehess.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Annak ellenére, hogy már péntek van, rendkívül jól boldogulsz és kiváló teljesítményt nyújtasz. Büszke lehetsz magadra, de ideje gondolnod a pihenésre is. Itt a hétvége, vagyis lesz két napod, amit arra fordítasz, amire csak szeretnél. Pároddal jól alakulnak a dolgok és egy romantikus hétvége tovább fokozhatja szerelmeteket.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kétségtelenül kiváló teljesítményt nyújtasz, mostanra pedig már szeretnél elismerést is kapni érte. Számítasz a dicséretre, na és persze az anyagi kompenzálásra is igényt tartasz. Főnököd pontosan tudja, hogy aranyat érsz, ezért nem kell zárt kapukat döngetned, ha beszélsz vele ez ügyben. Valószínűleg már ő is így gondolja, szóval légy bátor, nincs miért óvatoskodnod!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egész héten sok volt a munka, de a hétvége közeledtével ma sem számíthatsz láblógatásra. Ötleteid megvalósításához alapos tervezésre van szükség, de az alapokat már ma lefixálhatod. Jó ötleteid vannak, már csak a támogatás hiányzik, amit meg is kaphatsz felettesedtől. Ne légy nyuszi, most kell a tettek mezejére lépni!

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken kiadásaid foglalkoztatnak, amik mostanában nagyon is megnőttek. Ha készítesz egy táblázatot róluk, akkor azonnal képbe kerülsz és meglátod, még nincs veszve minden. A hétvégén válassz olyan programot, ami feltölt, mert jövő héten egy újabb, még nehezebb kihívással kell szembenézned!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Lendületes vagy, de ma vissza is kell venned ebből. Érzelmileg a csúcson vagy, ezért felütheti fejét a féltékenység, aminek egyébként helye nincs. Ne feszegesd a húrt, mert előfordulhat, hogy elszakad és akkor többet veszítesz, mint amennyit nyerhetsz! Jobb minél hamarabb tisztázni a dolgokat, mielőtt elfajulnak az indulatok.

Halak (02.20. – 03.20.)

Tele vagy szenvedéllyel, általában mindenkivel kedves vagy, de a mai nap hoz egy kis feszültséget is az életedbe. Néha nem is baj, ha néha kiszakadsz a szürke, monoton hétköznapokból. Segíts, akinek kell és végezd a munkád úgy, ahogy eddig, akkor még hamarabb hazamehetsz, mint gondoltad és rápihenhetsz a hétvégi szórakozásra!

Ezek is érdekelhetnek