2023 június 10 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. május 24. - Szerencsésen alakul a kedd

Napi horoszkóp 2022. május 24. – Szerencsésen alakul a kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Bár a fizetésen már régen túl vagy, ma jó napod lesz, mert pénz áll a házhoz. Persze nem a lottó főnyeremény, de több, mint gondolod. Amennyire lehetőség van rá, ne oszd meg senkivel, mert többen is sorba állhatnak egy kis anyagi segítségért. Neked is nagy szükséged van egy kis pluszra, mert több megvalósítandó terved is van a közeljövőben. Hallgatni most tényleg arany lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szerencsés napra számíthatsz kedden, ugyanis mind a munka, mind a magánélet terén learathatod a babérokat. Hosszú utat tettél már meg, ezért most nincs is más dolgod, mint élvezni a dicséretet és fogadni az elismeréseket. Persze fél szemmel már új céljaidra összpontosítasz, de a következő kihívás előtt hagyj magadnak legalább egy kis szusszanásnyi időt!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Akármilyen területen dolgozol, kedvezően alakul számodra a mai nap. Kivételesen többet vállalhatsz, mint eddig, mert csak ez hozza meg számodra a feljebb, illetve a tovább lépés esélyét. Szingliként és párkapcsolatban élőként is szenvedélyes időszak elé nézel, engedd, hogy elragadjon a szerelem!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Teljesen lehetetlennek tűnt számodra, hogy elérd a célod, de küzdelmed nem volt hiábavaló, ugyanis már látod a fényt az alagút végén. Emiatt ismét tele leszel önbizalommal és jól érzed magad a bőrödben. Ha már a nyaralást tervezed, foglald is le, most jó áron utazhatsz!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Szívesen segítesz másoknak, de ők általában nem tudják, hogy ez egyfajta kényszer nálad. Valamiért ott bujkál benned a beavatkozás igénye, ami ezúttal nagyon jól jön, mert hasznodra válik túlzott kíváncsiságod. Ha nincs kapcsolatod, most tervezz hosszú távra, mert valaki betoppan az életedbe, aki teljes mértékben kiegészít téged. Ha párkapcsolatban élsz, akkor készülj fel, mert egy olyan kalandos szakasz következik, amihez fel kell kötnöd a nadrágodat!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ha választanod kellene a család, a szeretteid és a hivatásod között, nagy bajban lennél. Véded a munkád és emiatt sokszor elhanyagolod azokat, akiket szeretsz. Most viszont életed olyan szakaszába léptél, amiben szükséged van egy kis érzelmi feltöltődésre, de ezt a munkahelyeden nem kaphatod meg. Ugye, nem kell elmondanunk, mitévő legyél?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Főnöködnek mindig mondd meg az igazat, de soha ne térj ki a részletekre! Ha ügyesen és diplomatikusan lavírozol, könnyedén kimászol a legnagyobb gödörből is és birkózol meg az eléd gördülő akadályokkal. Több fontos feladatod is van mára, de egy-kettőt holnapra kell halasztanod, mert van, ami vagy aki még ennél is fontosabb számodra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Egyszerűen felvillanyoz a jó idő, a napsütés és a nyár közeledte. Imádod a nagy társaságot és a nyüzsgést, éppen ezért szívesen veszel részt a mai társasági összejövetelen. Sok fontos dolog dől el ezen az estén, úgyhogy igyekezz józan maradni, mind fizikailag, mind szellemileg, mert szükséged lesz az eszedre!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Kedden egy kissé lehangolt, érzékeny és lelkis lehetsz. Valami nem hagy nyugodni, de akárhogy is erőlködsz, nem tudsz rájönni, mi zavar ennyire. Talán egy régi eseményt élsz meg újra, ami fényt derít az igazságra és ennek köszönhetően hátad mögött hagyhatod a múltat. Most engedd, hogy az események kövessék egymást, te csak legyél egy utas, mert ez a vonat odavisz, ahova menned kell!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Sok kihívással kell szembenézned kedden, amire érzékenyen reagálsz, de nem esel kétségbe. Nem szereted hallani a kritikát, de ma ezt nem kerülheted, mert a szavak a te javadat szolgálják. Légy nyitott és oszd be jól az idődet! A szigorú tervezés ma nagyon is nyerő lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Kedden hajlamos lehetsz több pénzt elkölteni a kelleténél, amit aztán gyorsan meg is bánsz. Megelőzheted a bajt, ha alaposan megfontolod, mire van szükséged. Sok idő van még hátra a következő fizetésig, mély vízbe dobnád magad, ha megfeledkeznél erről.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Rendkívül lobbanékony természet vagy, de amilyen gyorsan felkapod a vizet, olyan gyorsan meg is nyugszol. Ma viszont felüti fejét a féltékenység és ilyen helyzetben az előző állítás nem helyén való. Nehezen meggyőzhető vagy, pedig semmi okod kételkedni. Legyen szó egy barátról vagy a párodról, az illető nagyon szeret téged és nem bántana meg. Beszéljetek higgadtan, így nem fajulnak el a dolgok!

Ezek is érdekelhetnek