2023 június 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. május 7. - Szórakoztató szombat

Napi horoszkóp 2022. május 7. – Szórakoztató szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Nem voltak terveid a mai napra, ami nem is baj, ugyanis másnak vannak. Egy önfeledt napot tölthetsz el a barátaiddal vagy a szeretteiddel, hagyd magad sodródni az árral, nem bánod meg! Ők pontosan tudják mit szeretsz, sosem kellett még csalódnod bennük és ez most sem lesz másként.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton talán kedved lenne vásárolni egy kicsit, de ne ess túlzásba! Jó közös program ez a pároddal vagy barátaiddal, persze nem egész nap. Egy kellemes ebéd, egy esti grillparti teheti teljessé a napot. Ereszd ki a gőzt, hiszen sosem vagy semmi jó elrontója! Engedd át magad a bulinak, most végre kikapcsolhatsz és jó szórakozhatsz!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ha végre nem kell dolgoznod szombaton, akkor párod és gyermekeid élvezhetik a társaságod. Használjátok ki, hogy együtt vagytok! Ugyanez igaz, ha barátaid társaságában töltöd a napot, ugyanis rengeteg lehetőség vár rátok. Akár otthon is maradhattok például egy grillpartin, ami hajnalig is elhúzódhat.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Nem szívesen töltenéd a napot a négy fal között, főleg, ha nem kell dolgoznod. Az idő nem biztos, hogy a legjobb, de ettől függetlenül rengeteg program vár rád. Szóval szedd össze a gyerekeket, a párod vagy a barátaidat és keljetek útra! Kiránduljatok, túrázzatok, a természetjárás az egyik legüdítőbb és legegészségesebb kikapcsolódás.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ha szombaton nem kell dolgoznod, viszonylag nyugodt napnak nézel elébe. Ugyan lehet otthon egy-két teendőd, de ez nem veszi el az egész napot. Délután bőven marad időd a családodra, a barátaidra vagy a hobbidra. Ha az idő engedi, kiránduljatok, esetleg grillezetek, a jó hangulat garantált lesz!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Végre szombat van, amit lehet, hogy munkával töltesz, de az biztos, hogy a nap végén elégedett lehetsz magaddal. Este se tétlenkedj, menj el buliba, moziba vagy vacsorázni a barátaiddal, holnap pihenhetsz még bőven eleget! Ez a nap teljen aktívan!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szombaton jól érezhetnéd magad, de ha dolgoznod kell, érhet némi kellemetlen meglepetés. Ne vedd magadra mások szavait, mindenki feszült ma egy kicsit! Holnap amúgy is egy új nap lesz, barátaid és szeretteid társasága mindenért kárpótol majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Úgy néz ki, lassan megérkezik a nyár, ezért nem ártana beszerezned néhány új holmit. Persze ne kezdj eszeveszett költekezésbe, de egy-két új ruha vagy cipő bőven belefér a költségvetésbe. Arról nem is beszélve, hogy megérdemled a kényeztetést. A barátaidról se feledkezz meg, ők sem utasítanak el egy ilyen programot!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Végre eljött a szombat, amit egész héten annyira vártál. Ha szerencséd van, nem kell dolgoznod, de ha mégis, akkor sem lesz rossz napod. Kollégáid társasága feldobja a hangulatod és még mindig ott a vasárnap, amikor azt tehetsz, amit csak szeretnél.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Sok minden történt veled az elmúlt időszakban, nem árt átgondolni az eseményeket. Engedd szabadjára az érzelmeidet, csak így zárhatod le életed ezen szakaszát és kezdhetsz egy teljesen új fejezetet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Nehéz időszak áll a hátad mögött, így nem meglepő, ha már a nyaralás gondolata foglalkoztat. Közeledik a nyár, már az idő is a szabadba csábít és semmi nem akadályozhat meg abban, hogy már a hétvégén megtervezzétek a vakációt.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombaton kissé aggasztanak a pénzügyeid, úgy érzed nem keresel eleget, pedig rengeteget dolgozol. Ne rágódj most ezen, kicsit túlreagálod a dolgokat, semmi sincs veszve! A hétvégén meg is találod a megoldást a problémádra, csak hagyj magadnak időt a pihenésre is!

Ezek is érdekelhetnek