2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. március 1. - Zajlik az élet...

Napi horoszkóp 2022. március 1. – Zajlik az élet…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Olyan ember vagy, aki mások gondját is a magának tekinti. Most viszont már eleged van a mázsás teherből, ami emiatt nyomja a vállad. Igazad is van, hiszen nem vagy senki szemetesládája. Ma végre lehull a lepel a hamis barátokról, akik csak kihasználták jóhiszeműségedet. Ettől persze rosszul érzed magad, de hosszú távon nem bánod majd, hogy ezek az emberek lemorzsolódtak.

Bika (04.21. – 05.21)

Végre nemcsak beszélsz a terveidről, hanem a tettek mezejére lépsz. Rengeteg ötleted van, amiket hasznosíthatsz, némelyiknek azonban anyagi vonzata is van. Aggodalomra semmi ok, egy váratlanul érkező nagyobb összeg közelebb visz álmaid megvalósításához és még hitelbe sem kell verned magad.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden egy szavad sem lehet, nincs okod a panaszra. Ha akarnának, akkor sem találnának hibát benned, minden a lehető legtökéletesebb. Végre úgy érzed, fáradtságod nem volt hiábavaló és kedvező fordulat vár rád. Kapcsolatodban is pozitív dolgok következnek, szingliként pedig megtalálhatod az igazit.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden minden erőddel koncentrálnod kell a munkádra, mert csak így érhetsz el nagy áttörést. Megtalálhatod az egészen apró problémákat is, amiket senki más, ezzel pedig főnököd figyelmét is felkelted. A jutalom sem várat magára sokáig, csak légy egy kis türelemmel!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha szabadság után térsz vissza dolgozni, a hátad közepére sem kívánod a munkát. Egy kicsit térj vissza a szabadságba, legalábbis gondolatban, ez jó kedvre derít és könnyebben állsz vissza a munkába. Este pároddal lesz tökéletes a nap vége, ő az, aki mindig megnyugtat egy mosollyal, öleléssel, csókokkal.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Itt az ideje, hogy átgondold emberi kapcsolataidat. Van, akiért mindent megtettél, vissza viszont nem kaptál semmit. Bár nem is vársz tőlük semmit, mégis rosszul esik, hogy szükség esetén sem támogatnak. Éppen ezért véget kell vetned a felszínes kapcsolatoknak és csak az igaz barátokkal törődni. Csak az értékes emberekre vigyázz, a többi mellékes!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Feszülten kezdődik a nap, ám még ennek ellenére is hódító vagy. Kétségkívül mindenki észrevesz, senki nincs, akinek nem keltenéd fel az érdeklődését. Bár több kollégád is áskálódhat ellened, erőfeszítéseik hiábavalók, mert tudásban, tapasztalatban és szellemileg is fölényben vagy.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden egyszerűen vadító vagy, nincs olyan ember, akit ne bűvölnél el. A baj csak az, hogy éppen az az ember nem néz rád, akiért rajongsz. Hidd el, neki sem vagy közömbös, de nehéz időszakon megy át, amiről fogalmad sincs. Ha türelmes leszel, nem nyomulsz, eljön a te időd, ráadásul nem is olyan sokára.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Általában hosszú távra tervezel, sem a munkában, sem a párkapcsolatban nem szállsz virágról virágra. Kiegyensúlyozott vagy, kedveseddel kitűnő a kapcsolatod és a munkával sincs nagy baj, csak gyötör a fáradtság. Munka után lazíts vagy egy buliban engedd ki a fáradt gőzt, te tudod, mi kell most a szervezetednek! Ne tagadd meg tőle!

Bak (12.22. – 01.20.)

Nem szerencsés az otthoni problémákat bevinni a munkahelyedre és persze ez fordítva is igaz. Válaszd el a kettőt egymástól, különben sehol sem fogod jól érezni magad. Legjobb barátod társasága lenne ma a gyógyír minden bajodra, mert ő képes kizökkenteni a szürke hétköznapokból. Ne habozz, azonnal hívd fel!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Érdemes ölre menni a legjobb barátoddal egy kiszemeltért? A féltékenység sosem jó tanácsadó és nem szabad veszekedni azért, mert ugyanaz az ember tetszik. Nagy a feszültség benned, de ha kiengeded, rájössz, hogy van, amit el kell engedni. Nos, ez a helyzet is ilyen, a barátság ugyanis minden párkapcsolatnál többet ér.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nehezen viseled, ha valaki korlátozni akar téged. Nos, emiatt nem kell aggódnod, csak te látod borúsabban a dolgokat. Túl sokat akarsz egyszerre, de éppen ebbe fogsz belebukni. Van, amit el kell engedni, a kapkodás nem vezet sehova. Ráadásul a magánéleted is megsínyli, ha elhanyagolod. Ugye nem akarsz mindent elveszíteni?

Ezek is érdekelhetnek