2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. március 11. - Nehéz nap a mai

Napi horoszkóp 2022. március 11. – Nehéz nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Jobb, ha kimaradsz az összes vitából és feszült helyzetből. Mivel ezek téged nem érintenek, nincs is miért belefolynod. Ma szavak nélkül is többet mondasz, mint gondolnád, kisugárzásoddal pedig javítasz a többiek hangulatán is.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken igyekezz elkerülni a vitákat, a felesleges veszekedéseket. Könnyen előfordulhat, hogy valakit megbántasz egy-egy meggondolatlan kijelentéssel. Amúgy sem szeretsz bocsánatot kérni, így a megelőzéssel sokkal jobban jársz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken minden szavadat ellenállás és sértődés követi. Mivel többen is lesznek ezzel így, lehet, hogy benned van a hiba. Légy ma nagyon kedves, így mindenkitől azt kaphatod, amire valóban vágysz. Máshogy csak magadnak okozol bosszúságot és a hétvége sem kezdődik a legjobban.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken, ha teheted, hagyd otthon a pénztárcádat, csak egy kevés pénzt vigyél magaddal. Magadnak teszel szívességet, ugyanis többet költenél, mint általában, ráadásul, olyan dolgokra, amikre valójában semmi szükséged nincs. Jobb helye is van a pénzednek, ne verd el felesleges kütyükre vagy ruhákra, amiket sosem vennél fel!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken türelmesnek kell lenned a közlekedésben. Inkább indulj el korábban, így nem kell a dugóban ülnöd vagy más lassúságán bosszankodnod. Káosz uralja majd a mai napod, de következik a hétvége, ezért nem is idegesít téged túlságosan.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken a nagyobb baj elkerülése érdekében türelmesebbnek kell lenned, mint valaha. A családodban, sőt, a munkahelyeden is előfordulhat konfliktus. Ne akard érvényesíteni az akaratod, mert most teljesen mindegy, hogy kinek van igaza. Törekedj a békére!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha ma megteheted, akkor ne mozdulj ki otthonról, ha nem, akkor légy nagyon körültekintő. Ha autóval jársz, akkor vezess óvatosan, de a tömegközlekedésben is tartsd nyitva a szemed. Nemcsak magadra, de másokra is figyelned kell pénteken.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken egy szót sem kellene szólnod senkihez, már, ha van erre lehetőség. Környezetedet is megkérheted, hogy tartsák tiszteletben döntésedet. A füledet azét tartsd nyitva, így sokkal több információ birtokába juthatsz, mintha egész nap beszélgetnél.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A hét utolsó munkanapja nehéz lesz számodra, ma többen is érzéketlenek lehetnek veled. A durva megjegyzéseket engedd el a füled mellett, nem éri meg felbosszantanod magad. Ha nem vagy erre képes, akkor ne add meg nekik azt a szívességet, hogy sírni vagy szomorúnak lássanak.

Bak (12.22. – 01.20.)

Fárasztó nap elé nézel pénteken. Valahonnan gyűjts egy kis erőt, hogy túléld a napot. Egyáltalán nem lesz könnyű, hiszen alig várod a hétvégét. Jobb színben látod majd a világot, ha kipihened magad, de ehhez meg kell várnod az estét.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha ma ki akarsz maradni a nehézségekből, csak rajtad múlik, hogyan cselekszel. Ne akard megmondani senkinek, hogy mit és hogyan csináljon, erre a jövő hét alkalmasabb lehet. Jobban jársz, ha csak a saját munkádra koncentrálsz, aztán jöhet a hétvége.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem lesz könnyű nap számodra a péntek. Megkönnyítheted magadnak, ha nem veszed személyes sértésnek a többiek megjegyzéseit. Mielőtt megszólalnál, jól gondolj meg mindent. A csupasz tényekbe nem érdemes többet belelátnod, mint amennyi valójában van bennük.

Ezek is érdekelhetnek