2022 november 29 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. március 12. - Sodródj az árral!

Napi horoszkóp 2022. március 12. – Sodródj az árral!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Munkád nem volt hiábavaló, befektetéseid megtérülni látszanak. Mindenki elismer, de ma zárd ki a munkát. Szombat van és a szeretteidnek szüksége van rád, a társaságodra. Fújd ki magad, mert a következő hét sem lesz túl könnyű és kell az energia a következő akadály megugrásához.

Bika (04.21. – 05.21)

Régóta tetszik valaki, akit ideje meghódítanod. Valahogy fel akarod hívni magadra az illető figyelmét. Nyiss felé vagy őszintén beszélj vele az érzéseidről! Az egyenes út a legkönnyebb és talán csalódni sem fogsz, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy az érzés kölcsönös. Párban élőként megerősítheted kapcsolatod, hiszen ez a hétvége csak a tiétek.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton egy olyan feladatot kapsz, amihez tapasztalatlannak érzed magad. Csak olyan feladatot vállalj el, amit meg is tudsz csinálni, különben összeroskadsz a teher alatt. Szombaton lazíts, szükséged van energiára ahhoz, hogy elérd a célod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton engedj el minden zavaró gondolatot, ne foglalkozz azzal, mit gondolnak rólad mások! Csakis te vagy a fontos, ne azzal légy elfoglalva, hogy másoknak megfelelj! Hamarosan úgyis belefáradsz ebbe, nincs szükség több áldozathozatalra! Éld a saját életed, hiszen elégedett lehetsz azzal, amid van.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton nem vagy a topon, nem érzed jól magad a bőrödben. Túlságosan fáradt vagy, folyamatosan hajtod magad, ami kimerültséghez vezet. Ez pedig előbb-utóbb a környezetedre is hatással lesz. Hétvége van, engedd el magad és lazíts, szórakozz! Engedd ki a fáradt gőzt, hogy visszatalálj önmagadhoz!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az utóbbi időben túlvállaltad magad és a hullámok kezdenek összecsapni a fejed felett. Ideje lenne lassítanod és ezt megteheted a hétvégén, mielőtt rossz vége lenne. Nem tudsz megfelelően koncentrálni, ezért hibára hibára halmozol. Igyekezz pihenni és feltöltődni a, hogy jövő héten minden flottul mehessen.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton egy kis hibába esel, ugyanis olyasmit mondasz, amit nem lenne szabad. Persze azonnal meg is bánod a kiejtett szavakat. Mindenkinek vannak rossz napjai, úgyhogy ne agyalj, hanem igyekezz kiküszöbölni a problémát. Könnyen szépíthetsz és ma kerüld a hasonló szituációkat!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ne elégedetlenkedj mindig, éppen ott vagy, ahol lenned kell. Viszont, ha magasabbra teszed a lécet, áldozatokat kell hoznod a cél elérése érdekében. Sajnos vagy nem sajnos nem vagy olyan szerencsés, hogy minden az öledbe hulljon, meg kell dolgoznod érte. De ezáltal büszke lehetsz magadra, mert saját erődből értél el mindent.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Rengeteg munka, veríték és szenvedés árán tartasz ott, ahol most vagy. Ne hagyd, hogy munkád gyümölcsét mások arassák le és élvezzék! Kitartás, elszántság és fáradtság áll a hátad mögött, hosszú utat tettél meg. Éppen ezért ragaszkodj ahhoz, hogy a babérokat is te arasd le, hiszen te érted el mindezt, saját erődből. Ma viszont pihenj, hiszen szombat van.

Bak (12.22. – 01.20.)

Most már ne add fel, a cél néhány méterre van tőled. Később megbánod, ha most feladod, hiszen ez azt mutatná, hogy nincs benned elegendő kitartás. Senki sem mondta, hogy könnyű lesz, de te megcsináltad. Elégedett és büszke lehetsz, már csak át kell szakítanod a célszalagot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha egy komoly döntés vagy választás előtt állsz, vegyél számba minden tény, körülményt, mert egy elhamarkodott döntés rosszul sülhet el. Vázold a forgatókönyvet, gondold végig a folyamatot, mert sok a buktató. Még nem késő változtatni és jó döntést hozni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Bármikor segítségre szorulsz, tudod, hogy számíthatsz a szeretteidre, barátaidra. Te is teljes mellszélességgel mellettük állsz, ha szükséges és szembe szállsz értük bárkivel. Nem kell álarcot viselned, nem kell másnak mutatnod magad, mint aki vagy. Töltsd velük a hétvégét, ez lesz az igazi kikapcsolódás számodra!

Ezek is érdekelhetnek