2022 november 29 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. március 17. - Mutasd meg, ki vagy valójában!

Napi horoszkóp 2022. március 17. – Mutasd meg, ki vagy valójában!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Mostanában állandóan rohansz és igyekszel azt mutatni mások felé, hogy minden rendben veled. Persze vannak, akik irigylik életed, a sikereidet és mindazt, amit eddig elértél. Nem a sors áldott meg ezzel, de a többiek nem így gondolják. Te viszont tudod, hogy ez nem így van, ezért vállald is fel, amilyen te vagy, nem kell, hogy tökéletesnek mutasd magad!

Bika (04.21. – 05.21)

Rengeteg bátorsággal és akaraterővel rendelkezel és ezt ideje megmutatnod másoknak is. Már csak azért is, mert ha el akarsz érni valamit, csak így fog menni. Alkalmad nyílik megkapni, amit rég szeretnél, az út viszont nem lesz zökkenőmentes. Sok próbát kell kiállnod ahhoz, hogy célba érj, de képes vagy rá.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Úgy érzed, a szerencse elpártolt tőled, semmi nem úgy sül el, ahogy ezt előre eltervezted. Bizony van, amit nem tudsz befolyásolni és meg kell tanulnod, hogy véletlenek nincsenek, mindennek oka van. A győzelemre meg kell érni és te már jó úton haladsz, mert változtatsz azon, ami eddig nem jött be.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szükséged lesz egy ütős taktikára, ugyanis versenyhelyzetben vagy és nem engedheted meg, hogy valaki letaszítson az első helyről. Ám nem várhatsz egy percet se, mert ma még előnyben vagy, de holnap akár már hátrányba is kerülhetsz. Most mutasd meg ki vagy és mire vagy képes!l

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Sok csalódás ért az elmúlt néhány hétben, ezért bizalmad megingott, sokkal óvatosabb vagy, mint eddig bármikor. Félsz közel engedni magadhoz bárkit, nem mersz beszélni az érzéseidről, pedig ez nem te vagy. Nem könnyű bizalmat osztogatni, de néha kivételt kell tenni. Nem mindenkinek van hátsó szándéka, aki közeledik feléd. Láss a dolgok mögé és nyiss az emberek felé!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Igazi kihívásokkal teli nap vár, eljött az idő, hogy megmérettesd magad. Korábban még nem kerültél ilyen helyzetbe, de mint tudjuk, ami késik, nem múlik. Félelmetes lehet az ismeretlen, de egy izgalmas kaland vár rád és bánnád, ha megfutamodnál. Nincsenek véletlenek, ezért ugorj fejest a dologba, nem fogod megbánni!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Önálló vagy, rengeteg tapasztalattal és kreativitással, ezért bizonyos helyzetekben hatalmadban áll egyedül döntést hozni. Környezetednek ugyan vannak kételyei, de neked nem kell törődnöd ezzel. Rátermett vagy, de ezt be kell bizonyítanod a többieknek is, akik azt hiszik, forró fejjel ugrasz az ismeretlenbe.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Patthelyzetbe kerültél, mert valaki a szőnyeg alá söpör egy olyan problémát, ami téged is érint, sőt mi több, hátráltat is. Amíg nem oldjátok meg a gondot, addig egy helyben toporogtok. Szembe kell nézni a helyzettel és ha segítitek egymást, akkor pontot tehettek az ügy végére.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Mivel nem szereted a konfliktusokat, veszekedéseket, ahogy lehetőséged adódik, ki is hátrálsz belőlük. Néha viszont vannak olyan szituációk, amikben ezt nem teheted meg, sőt ki kell állnod magadért. Soha ne kullogj el, ha valaki szándékosan provokál, védd meg a becsületed!

Bak (12.22. – 01.20.)

Valamit nagyon nem értettél eddig, mostanra viszont minden részlet világossá vált. Már tisztán látsz, tudod, mi miért történik veled, ezért könnyebben lezárod a rád bízott feladatot. Ideálisak a körülmények, hogy ezt követően valami újba vágd a fejszédet és rendelkezésedre állnak az eszközök is. Vágj bele, nincs mire várni!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nagy lehetőséggel rukkol elő a sors, amit egyszerűen nem hagyhatsz ki, mert többé nem adatik meg. Ragadd meg az alkalmat, mert, ha sokáig töröd a fejed, a hajó elmegy. Korábban kitűzött céljaidhoz ezen a lehetőségen át vezet az út, enélkül az álom bizony álom is marad.

Halak (02.20. – 03.20.)

Mindenkiben benne van a hibázás lehetősége, hiszen senki nem tökéletes. De, ha azon szorongsz, hogy hibát vétesz, kínként éled meg, amit valójában élvezni szeretnél. Nem kell mindent véresen komolyan venni, nagyobb esélyed lesz, ha egy kicsit lazábban kezeled a dolgokat.

Ezek is érdekelhetnek