2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. március 19. - Engedd el magad!

Napi horoszkóp 2022. március 19. – Engedd el magad!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Minden esetben kiállsz a véleményed mellett, még akkor is, ha szembe kell menned az egész világgal. Ma viszont elbizonytalanodsz, mert váratlan fordulat befolyásolja az eseményeket. Ha nem vagy biztos a dolgodban, még van idő segítséget kérni, de forró fejjel semmiképp ne ugorj bele az ismeretlenbe!

Bika (04.21. – 05.21)

Ma minden ügyed úgy halad, ahogy azt szeretted volna, ezért végre van időd hátra dőlni és lazítani. Újabb kihívást egyelőre ne vállalj, inkább nyiss a világ felé, nézz körül, ugorj bele a kalandokba! Egy kellemes séta, kirándulás vagy edzés legjobb barátaiddal jó program lehet szombatra, este pedig egy jó ital, buli zárhatja a napot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton mindenki tőled várja a megoldást, családod minden tagja rád hárítja a problémát. Te azonban már kezdesz összeroppanni a teher alatt. Időnként neked is szükséged van pihenésre, hiszen a te figyelmed is lankad. Beszélj velük, hiszen nem jó, ha csak te szolgálod ki őket, ez fordítva is elvárható. Pihenten könnyebben segíthetsz rajtuk, de addig egy lépést se tegyél!

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton egy barátod hoz kellemetlen helyzetbe, méghozzá azzal, hogy furcsa szívességet kér tőled. Nem tudod, hogy mondhatnál nemet, de muszáj lesz, mert az nem a te dolgod, hogy helyrehozd az életét. Ha higgadtan beszélgettek, megérti majd és a barátságotok sem megy rá.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton nem lesz könnyű dolgod, új és nehéz feladattal bíznak meg. Ám úgy érzed, nem neked való ez a kihívás, pedig alkalmas vagy rá, csak nem bízol magadban eléggé. Ha nem akarsz csalódást okozni másoknak és főleg magadnak, vállald be, most bizonyíthatod rátermettségedet!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Időnként mindenki érzi úgy, hogy elfáradt, nincs tovább. Most te is ebben a helyzetben vagy, de csak egy kisebb változtatásra szorulsz és máris új lendületet vehetsz. Mi az, ami kiemel a szürke hétköznapokból? Ugyanis, ha mindig ugyanazt csinálod, belefásulsz és ez nem jó. A friss levegő segít a gondolkodásban, ezért ma mozdulj ki, ne a négy fal között töltsd a napot!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Annak idején elmenekültél, nem zártad le életed egy fontos fejezetét. Ám a sors fintora, hogy most rákényszerülsz erre. Nem kell kétségbe esned, maradj higgadt! Tudjuk, hogy nehéz, de másképp nem tudsz pontot tenni az ügy végére. Ha megteszed, lelkiismereted megnyugszik és többé nem kell hátrafelé tekintened.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton csak a tempódon múlik, mire jut időd. Olyan programokon is részt vehetsz, amikre rég nem volt lehetőséged. Ha rendszerezed teendőidet, nem csúszhat hiba a számításaidba. Végre egy olyan szombat, amikor jól érzed magad és újra önmagad lehetsz. Több ilyen napot kellene beiktatnod az életedbe, nem igaz?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pozitív ember vagy, igyekszel mindig mindennek a jó oldalát nézni és ezzel jó hatással vagy másokra is. Kedvelnek a munkahelyeden és sok barátod van, örömmel látnak minden összejövetelen. Ma is meghívást kapsz egyre, ne utasítsd vissza, mert puszta jelenléteddel emeled az est fényét! De azért járj nyitott szemmel, mert mindig vannak, akik csak ki akarnak használni téged!

Bak (12.22. – 01.20.)

Hátrányodra válik, ha mindig csak mások véleményével törődsz és nem állsz ki magadért. Végre el kell döntened, mi a fontosabb, ugyanis csak akkor léphetsz előre, ha elfeledkezel a kisebbségi komplexusodról. Ma viszont még a pihenésé a főszerep, ráérsz ezen holnap, tiszta fejjel rágódni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Van, amikor bármit teszel, nem győzhetsz. Nem győzheted meg az igazadról a többieket, ezért el kell fogadnod, hogy véleményetek különböző. Engedd el és lépj tovább! Ez nem ronthatja el az egész napod. Hétvége van, használd ki és engedd ki a fáradt gőzt! Jó szórakozást!

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton körülötted forog a világ, te leszel a társaság középpontja. Egy csapat vagytok és ma ezt még jobban megerősíthetitek. A közös program még közelebb hoz egymáshoz, az esti buli pedig a nap fénypontja lehet, hiszen végre elengedhetitek magatokat. Az alkohollal azonban óvatosan, mert már nem vagy a régi formádban!

Ezek is érdekelhetnek