2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. március 20. - Aki mer, az nyer!

Napi horoszkóp 2022. március 20. – Aki mer, az nyer!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem szívesen foglalkozol egy bizonyos dologgal, ezért igyekszel minél tovább halogatni azt. De te is tudod, hogy nem söpörheted örökre a szőnyeg alá a dolgot. Képes vagy megoldani a problémát, ha összeszorítod a fogad és nekiveselkedsz. Ma készülj fel rá és holnap lépj a tettek mezejére!

Bika (04.21. – 05.21)

Néhányan rád ragasztottak bizonyos előítéleteket, amikben van is igazság. Szereted, ha a terveid szerint alakulnak a dolgok és nem is hagyod, hogy mások beleszóljanak az életedbe. Kissé öntörvényű vagy, de néha nem árt hallgatni másokra is. Engedd magadhoz közelebb az embereket, mert elutasítással többet veszítesz, mint amennyit nyersz!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Rengeteget dolgoztál és elérkezett a pillanat, hogy learasd a babérokat. Már nem sok kell ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaid és végre ott legyél, ahol mindig is lenni akartál. Anyagilag már egyenesben vagy és a sors előáll egy új, kihagyhatatlan lehetőséggel is.

Rák (06.22. – 07.22.)

Jó ideje egy nagy lépésen töröd a fejed, amit eddig senkivel nem mertél megosztani. Most viszont már készen állsz arra, hogy a számodra fontos emberekkel közöld a döntést. Első hallásra nem mindenki fog örülni ennek, de ennek az az oka, hogy féltenek. Magyarázd el, hogy jól meggondoltad, tisztában vagy a kockázattal is, de ebbe most bele kell vágnod. Megértenek majd és támogatnak akkor is, ha nem értenek egyet veled.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap kellemes meglepetés ér, egy olyan embertől, akire nem is számítottál volna. Ez azért is érdekes, mert nem álltok túl közel egymáshoz. Ne láss bele többet a dologba, mint amennyi valóban van benne, ez csupán egy kedves gesztus, semmi más. Örülj, hogy vannak ilyen emberek és élvezd a vasárnapot, csak úgy egyszerűen!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap rengeteg dolgod van, mert a héten annyit dolgoztál, hogy semmi másra nem maradt időd. De, ha ma sem szánsz időt a pihenésre, nagyon kemény hétnek nézel elébe. Van persze, ami halaszthatatlan, de mással ne foglalkozz, jövő héten utolérheted magad. Ha van párod, meg is oszthatjátok a teendőket, így mindennel időben végeztek és egymásra is marad idő.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Egyáltalán nem jellemző rád, hogy trükkökhöz folyamodj. Ám néha elő kell venned színészi énedet, ha rendet akarsz teremteni a káoszban. A családi béke elérése nem mindig könnyű feladat, de tény, hogy neked ez benne van a véredben. Higgadtan, megfontoltan minden helyzet megoldható és ez ma sem lesz másként.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kissé elbizakodott voltál, túlvállaltad magad a hét utolsó napjára. Nem feltétlenül muszáj őrületbe kergetni magad, el kell fogadni, hogy nem ugorhatsz meg minden akadályt elsőre. Ma inkább pihenj, lazíts, szórakozz, mert ezáltal kitisztul a fejed és sokkal könnyebb dolgod lesz a jövő héten.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Mindenki múltjában vannak olyan dolgok, amikről nem szívesen beszél, ez alól pedig te sem vagy kivétel. A le nem zárt múltad azonban kínos helyzetbe sodorhat éppen azok előtt, akiket a legjobban szeretsz. Mindezt elkerülheted, ha elébe mész a dolgoknak és még időben pontot teszel a végükre. Ez a mai nap küldetése.

Bak (12.22. – 01.20.)

Céljaid komolyak és régóta dolgozol álmaid megvalósításán, de rajtad kívül álló okok miatt eddig nem sokra mentél. Viszont, ha most hátat fordítasz mindennek, amit eddig beleadtál és feladod, akkor az nem te lennél. Életünk telis-tele van kihívásokkal, megpróbáltatásokkal, de ezek erősebbé és tapasztaltabbá tesznek, ami végül a te malmodra hatja a vizet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap egy olyan emberrel kényszerülsz össze, akivel nem igazán jössz ki és nem is kedvelitek egymást. Más választásod azonban nincs, le kell nyelned ezt a békát. Nem lesz ebből barátság, de legalább elmondhatod, hogy felülemelkedtél érzéseiden és megoldottad a problémát. Tulajdonképpen ez a nap is sikerrel zárul.

Halak (02.20. – 03.20.)

Van, ami nem sikerül, akárhogy is próbálkozol. Ám ennek ellenére sem kell feladni, mivel az élet egy ajtót becsuk, kinyit egy másikat. Lásd meg a sors kínálta lehetőségeket és ragadd meg őket, mert ezek visznek előre és életre szóló élményeket szerezhetsz. Vágj bele a kalandba, nem fogod megbánni!

Ezek is érdekelhetnek