2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. március 27. - Felszabadult vasárnap

Napi horoszkóp 2022. március 27. – Felszabadult vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Jó ötleted támad, de ne ugorj fejest azonnal, előbb kérd ki a párod vagy legjobb barátod véleményét! Ha alaposan átrágtátok a témát, már nem lesznek kétségeid afelől, hogy minden sikerülni fog. Csak így tovább!

Bika (04.21. – 05.21)

Bizony vannak olyan dolgok az életben, amikért áldozatot kell hozni. Egy barátod szívességet kér tőled, ami bizony ezzel jár. Olyan megoldást kell találnod, ami a saját érdekeidet sem sérti. Ne utasítsd el a kérést, együtt kiötölhettek valamit!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét utolsó napján nem szenvedsz hiányt a bókokból. Ha párkapcsolatban élsz, párod nem bír betelni veled, rajongásig imád téged. Semmi okod nem lehet panaszra szingliként sem. Egy rejtélyes személy odavan érted, de erről eddig nem tudtál. Nyisd ki a szemed, hamar rájössz, ki az!

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap összeszólalkozhatsz egy ismerősöddel, de kézbe veheted a dolgot, ha higgadt maradsz. A vihar gyorsan elvonul, mert szíved választottja a lehető legjobb tanácsot adja neked. Ha egyedülálló vagy, egy barátod kerülhet hozzád sokkal közelebb.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hosszú ideje gyötör egy probléma, ami ma végre megoldódni látszik. Előrelépés történik, ami elhozza a megkönnyebbülést számodra. Pároddal újra élhetitek az első randevúkat, amik által közelebb kerültök egymáshoz. Szingliként pedig végre beköszönthet életedbe a nagy szerelem, amire oly régóta vágysz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A tavasz mindig arra sarkallja az embert, hogy kiszabaduljon végre a fogságból. A szabadság és a mozgás csodákra képes. Régóta nem volt lehetőséged a szabadban tölteni a napot, ezért érdemes kihasználnod az élet kínálta lehetőséget. Menj kirándulni, sportolni vagy csak sétálni a barátoddal, pároddal, a friss levegőt jót fog tenni a szervezetednek!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Általában jó döntéseket hozol, ezzel pedig vasárnap is elkerülhetsz egy hatalmas vitát. Az azonban fontos, hogy tanulj a helyzetből, mert hamarosan hasonló akadállyal kell megküzdened. Hidegvéred viszont mindig kihúz a pácból. Erős személyiség vagy, efelől semmi kétség.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Most sokkal jobban állsz anyagilag, mint máskor a hónap ebben az időszakában. Ez azonban nem ok arra, hogy eltapsold. Tedd félre és gondolkozz el azon, mire költhetnéd! Mi az a hasznos dolog, amire valóban vágysz? Sokat segíthet rajtad, ha spórolsz, mert ebből az összegből elkezdheted megvalósítani az álmodat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Azért, mert jól alakulnak a pénzügyeid, nem kell eszeveszett költekezésbe kezdened. Sok olyan dolog van, amire vágysz, de kérdezd meg magadtól, hogy valóban szükségem van-e ezekre? Azért ne vásárolj, hogy később elajándékozd vagy porfogó legyen belőle! Van jobb helye is annak a pénznek, nem igaz?

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagy lehetőség jön veled szembe a hét utolsó napján. Ha nem adsz esélyt neki, akkor később bánni fogod. Legalább gondolkodj el rajta, nem menj el mellette! Szerelmed mindenben támogat, ettől nem kell tartanod. Ha még szingli vagy, mozdulj ki otthonról, találkozhatsz valakivel, aki megváltoztatja az életed.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nagyon jó szemed van az akciókhoz, vasárnap pedig ki is használhatod ezt. Ha nem is mész el vásárolni, az online áruházakban is nagy szerencséd lehet. Ugyanakkor a szerelmi életed is felpezsdül, akár van párod, akár nincs. Utóbbi esetben ne félj kezdeményezni!

Halak (02.20. – 03.20.)

Valaki irányítani szeretne téged, meg akarja mondani mit és hogyan tegyél. Ez nem válik az előnyödre, így állj ki magadért, ne hagyd, hogy más befolyásolja a döntéseidet, életedet! Nagy vita kerekedhet, de a viharfelhők hamar elvonulnak majd és az ég kitisztul.

Ezek is érdekelhetnek